Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko odklejenie łożyska to przecież zagraża życiu. Gdyby nie zadzwoniła po karetkę to by po niej było, dziecko się urodziło w 32 tygodniu. Wiesz, są różne fazy pewnie odklejania, jej musiało nieźle pójść, że aż tak. Dlatego ciekawi mnie czy to wina lekarza, czy przez weekend jej się odkleiło a wtedy na usg było ok.

Glitter
Alfa różne fazy. jak się nie forsowałą, nie jeździłą na rowerze, nie dźwigałą-to nie ma chyba możliwośći. z odkleajacym się łożyskliem można do konca ciąży +dotrzymać-tylko oszczędza się trzeba.

A widzisz. Cała ciąża książkowa, dziewczyna na L4, latem to było więc na spacery tylko chodziła, zakupów żadnych nie dźwigała, w ogóle po poronieniu więc bała się cokolwiek podnieść. Dobrze się czuła i nagle. Więc może i nagle się odkleiło, czytałam, że to może być kwestia ciśnienia nawet, albo stersu - no ale wiadomo tu ciśnienie skacze.

Cześć Mamuśki!!

U mnie dzisiaj też kolejna nocka do du*** :/
Od 4:30 nie spałam:( Później zawiozłam Młodego na trening i teraz dopada mnie zmęczenie :(
Za oknem sypie coraz mocniej. Młoda ćwiczy wariata w brzuchu od samego rana :) Uwielbiam to czuć (no chyba, że się wyciąga, to już nie jest fajne :) )

Dzisiaj na 19 jedziemy do szpitala w którym chcę rodzić. Położna ze szkoły rodzenia będzie na nas czekała i oprowadzi po salonach :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxedf9hw70js141.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rw0ynkn2.png

Aniu nie panikuj :) A sama nie zauważyłaś żeby się obniżył?? Ludzie tak straszyć potrafią :D Ja np mam ciągle nisko brzuch :sofunny:
Ja tam balkonowe muszę myć codziennie okno, ale tylko na dole, bo mi zwierzęta paćkają nosami. A reszty nie ruszam!

Odkurzałam pół godziny!! Ło matko, skąd tak długo!! Zaraz umyję podłogę i mam spokój. Jeszcze muszę pościel zmienić i wsio. Uff.