Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Maniulka
cześć babeczki kolorowe :D

ale się rozpisałyście!! o matko o matko ile nadrabiania:)

ja lubię róż, ale taki pudrowy jaśniuteńki- to jedyny odcień na który zwracam uwagę:) lubię fiolet- mój mąż twierdzi, że to róż, ale już nie będę chłopu tłumaczyć, że się myli...

wczoraj oglądałam rzeczy na Allegro i nawet licytuje jedną paczkę ciuszków dla dziewuszki i rzeczywiście, oni tam w UK mają większą gamę kolorów niż my!!

Ja kocham fiolet, żółty, biały kolor! Uwielbiam :)

Glitter Allegro i lumpy :D A czerwone pazury są ekstra! Mnie tym byś nie gorszyła :smile_move:

Aaneczka86 cieszę się że mogłam pomóc ;*
Alfa mi się podoba. a gondola duża? moja teściowa czerwienią, trenem i dekoltem była przerażona ;D
Maniulka a mam 3 kołowy i jest super! super zwrotny i stabilny! najlepiej przejechacsię do sklepu żeby pooglądać, popróbować jak się co prowadzi, czy jest lekki i łątwy w obsłudze, a potem kupić taki sam uzywany na allegro ;D

http://lpmf.lilypie.com/Jsnbp1.png
http://lpmf.lilypie.com/MOF7p1.png
http://davf.daisypath.com/X2iYp1.png

Glitter
Aaneczka86 cieszę się że mogłam pomóc ;*
Alfa mi się podoba. a gondola duża? moja teściowa czerwienią, trenem i dekoltem była przerażona ;D
Maniulka a mam 3 kołowy i jest super! super zwrotny i stabilny! najlepiej przejechacsię do sklepu żeby pooglądać, popróbować jak się co prowadzi, czy jest lekki i łątwy w obsłudze, a potem kupić taki sam uzywany na allegro ;D

Poka fotkę :D

No nie wiem właśnie czy duża :(
Na allegro jest jeszcze coś takiego Wózek wielofunkcyjny Maked Q12 Camarelo szary (2752564411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Maniulka
_Alfa_
No ja do miasta, a w parku proste ścieżki mam :) A poza kołami??

Alfik, ja tak samo się znam na wózkach jak i Ty :36_6_3:
Doświadczone mamuśki muszą nam wszystko wytłumaczyć :D

Hehehe no weeeź :D

Glitter
a co powiesz na mój? ;D
QUINNY SPEEDI SX -> gondola,spacerówka,dodatki!!! Szczecin • Tablica.pl
tylko fotelik uzywany musiałabys dokupić, hehe

Ładny?

Glitter
BAbetto magnum mi się nie podoba
Kinderkraft fajny, łądny i wydaje sie porządny ;D
kurde ciężko znaleźć takie zdjęcie gdzie wszystkie 3 rzeczy są widoczne... może to?

Wózek chicco Ct 0.1 zestaw 3w1 Szczecin • Tablica.pl
Niby takie miacho a wózków nie ma :hahaha:
Małe małe małe to zdjęcie :P

Glitter
no ciężko powiedzieć ;D no mi się podoba i ma dużą spacerówkę, więc Miłosz śpi na spacerach rozwalony we wszystkie strony ;D ale najbardziej mi się zawsze ten podobał:
Quinny BUZZ 3 2011 +GONDOLA +KOSZ +GRATISY KOLORY (2739792598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Masz na myśli ten co Ty linka rzuciłaś tak? No mi się podoba, tylko bez kitu to koło z przodu :D Wiesz, żeby mi na krawężnikach nie uciekał :hahaha: