Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Maniulka
Glitter
pies koje kuzynki (york) kradł pampersy z kupami z kosza i wyjadał zawartość ;D

A mój psiul uwielbiał tarzać się w plackach krowich i je podjadać :o_master:
Mój kochany tatuś wyprowadził pieska na spacer, piesek się wytarzał, przyprowadził go do domku i kazał kąpać... Cała wanna była zielona!! Już nie muszę mówić o walorach zapachowych... :36_2_16:

Mi tak Fiśka zrobiła w lesie, na polanie. Nie pytajcie jak ludzie na mieście reagowali.. Cała brązowa, śmierdząca, do tego deszcz zaczął padać i zamiast zmyć to doklepał ten smród :D

hej!

A mnie od rana wszyscy wkur..... o matko ale mam dzień! Nie wiem czy to hormony, ale aż mi serce bardzo kołata! Najlepiej, aby nikt się do mnie nie odzywał!
Tak mnie dziś tata i M. wkurzyli, że aż się poryczałam z nerwów! Wiem nakręciłam się, ale co poradzę... wrrrr pogryzę dziś kogoś i mi ulży!!!!!!!!!

Z grzybów nici, bo ok 8 padał śnieg i dziś strasznie zimno...

Idę zaraz połażę po lumpeksach, może coś znajdę :)

Alfik gratuluję połówki:flower2:

Maniulka samych dobrych wieści!

Youlia pozazdrościć szpitala!

Ja już od rana poprasowałam pranie wywiesiłam, zapiekankę makaranową zrobiłam i zaraz idę na spacer, bo mnie rozniesie tu...

Aaaa zapomniałam dodać, mój maluszek ma już prawie 0,5 kg! Taki klocuszek! Przytyłam już 5 kg i mnie to przeraża... boję się powtórki z poprzedniej ciąży....

Jakich kosmetyków na rozstępy używacie??

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=klz9zbmhoxtthaf0
30.09.2009- dwie kreseczki
15.10.2009- pierwsze USG :)))

26.11.2009- nasze drugie USG
25.12.2009- pierwszy kopniak!
18.01.2010- pokazała co między nóżkami, a raczej czego nie ma ;)
02.06.2010- przyszła na świat Oleńka

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3ci09k2g5vriic

Glitter

oglądałam wczoraj "sekrety chirurgii" i kurde niezłe cuda z ludzi lekarze robią... po pierwszej ciąży i karmieniu mam piersi jak ogony bobra i sama bym sobie strzeliła ;D chociaż wole takie niż mój przed ciążowy rozmiar- minus dd... wogóle jakaś ta ciąża inna więc mam nadzieje że mnie rozstępy nie zaleją jak przy ostatniej...

i niech mi ktoś jeszcze raz powie, że przy karmieniu się piersi nie niszczą... karmiłam tylko 3 m-ce, a niestety jędrność stracily. Już w lato nie chodzę bez stanika... No i mam sporo większe po ciąży...

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=klz9zbmhoxtthaf0
30.09.2009- dwie kreseczki
15.10.2009- pierwsze USG :)))

26.11.2009- nasze drugie USG
25.12.2009- pierwszy kopniak!
18.01.2010- pokazała co między nóżkami, a raczej czego nie ma ;)
02.06.2010- przyszła na świat Oleńka

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3ci09k2g5vriic

Maniulka
Ja też zmykam, bo muszę o 12 jechać po bratanka, później zakupy i na 15 wizyta u giny.

Miłego dnia Babeczki!!

Powodzenia!!

KaiKa
hej!

A mnie od rana wszyscy wkur..... o matko ale mam dzień! Nie wiem czy to hormony, ale aż mi serce bardzo kołata! Najlepiej, aby nikt się do mnie nie odzywał!
Tak mnie dziś tata i M. wkurzyli, że aż się poryczałam z nerwów! Wiem nakręciłam się, ale co poradzę... wrrrr pogryzę dziś kogoś i mi ulży!!!!!!!!!

Z grzybów nici, bo ok 8 padał śnieg i dziś strasznie zimno...

Idę zaraz połażę po lumpeksach, może coś znajdę :)

Alfik gratuluję połówki:flower2:

Maniulka samych dobrych wieści!

Youlia pozazdrościć szpitala!

Ja już od rana poprasowałam pranie wywiesiłam, zapiekankę makaranową zrobiłam i zaraz idę na spacer, bo mnie rozniesie tu...

Aaaa zapomniałam dodać, mój maluszek ma już prawie 0,5 kg! Taki klocuszek! Przytyłam już 5 kg i mnie to przeraża... boję się powtórki z poprzedniej ciąży....

Jakich kosmetyków na rozstępy używacie??

Nie nerwuj!

Ja póki co używam kremu eee Perfecta Mama. No nic mi nie wyłazi, jak mi się skończy to kupię coś innego, chciałam jechać na oliwce, ale mnie coś zaczęła uczulać Johnsona, pozostaje Bambino :D

Mnie mój tata strasznie wkur*** i mama jak pytają o to a co to, kiedy idę do lekarza, itp. Niby nic, ale mi tak na nerwy działają, że nie mogę! Ja tam jestem +4 kg, nie strachaj mnie, jak Ty 5 to co? Ja też mam się martwić??

KaiKa
Glitter

oglądałam wczoraj "sekrety chirurgii" i kurde niezłe cuda z ludzi lekarze robią... po pierwszej ciąży i karmieniu mam piersi jak ogony bobra i sama bym sobie strzeliła ;D chociaż wole takie niż mój przed ciążowy rozmiar- minus dd... wogóle jakaś ta ciąża inna więc mam nadzieje że mnie rozstępy nie zaleją jak przy ostatniej...

i niech mi ktoś jeszcze raz powie, że przy karmieniu się piersi nie niszczą... karmiłam tylko 3 m-ce, a niestety jędrność stracily. Już w lato nie chodzę bez stanika... No i mam sporo większe po ciąży...

Ja tam i przed ciąża bez stanika nie chodziłam... Ale moje to będą wiszące pończoszki :sofunny: Bo do tej pory były rodzynki :hahaha:

Alfa - super, że już połówka, ale to leci...

Maniulka - powodzenia na wizycie

Kaika - masz taki dzień jak ja, brak słów...

Mój syn oczywiście z diabłem sobie rękę podał, na dodatek akrobata wszedł na fotelik, chciał zapalić światło i orła wywinął...i dobrze, że nic mu się nie stało bo już szpital w oczach miałam...

Dodam, że jakiegoś płatka znalazł pod kocem i zjadł go razem z włosami, po czym oczywiście zwymiotował.

Mało tego - usrał się dzisiaj na spaniu po szyję i tak spał...wszystko do prania, włącznie z nim.

Piątka ostatnia jeszcze nie wyszła...
Coś jeszcze? a gdzie tu druga połowa dnia...

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

Ja pierwszą przespałam, teraz dziady prąd wyłączyli, coś się szamoczą na klatce, bo pies obronny mi tu się drze. Rozmawiałam z mamą i odradziła mi spacer po parku, bo jest bardzo zimno. Połażę pod blokiem, może jak dam radę to przejdę się gdzieś dalej, chociaż wątpię..

Cześć Mamuśki!!

Wpadłam Was odwiedzić, widzę że wszystkie czujecie się dobrze, bardzo mnie to cieszy!:):big_whoo:

Dziś według Gina zaczynam 20tydzień i z tej okazji stawiam wszystkim po babecze :P

Byłam ostatnio na nieplanowanej wizycie u lekarza i potwierdził płeć - synek (jak to Pan dr. stwierdził - pitolek mu nie odpadł :smile_move: )
Połówkowe mam za miesiąc i wtedy dokładnie obejrzę swojego maluszka :11_9_16:

Kaika ślicznego masz synusia! Nie denerwuj się tak słońce bo maluszkowi to na pewno nie sprzyja... a jak Ci nie przejdzie to możesz sobie wziąść ekstra drugą babeczkę ;PPP

Maniulkapowodzenia na wizycie :*
Glitter tak sobie czytam Twoje wpisy i musze powiedzieć że podziwiam Ciebie! Domyślam się że nie jest Ci łatwo bo sama musisz sobie radzić z dzieckiem i to jeszcze w ciąży... dla Ciebie to mam chyba z 5 ekstra babeczek ;)))

Trzymajcie się dziewczyny, wracam do pracy a potem weekend i słodkie lenistwo :36_3_15:

http://www.suwaczki.com/tickers/43kti09kc56nkq9d.png

Wróciłam.
Gina mnie zbadała, wysłuchała serducha, zobaczyła wyniki z połówkowych i powiedziała, że nie ma powodu do strachu:)
Wszystko jest ok, infekcja zaleczona, szyjka zamknięta, dziecko się szamotało:) Dała mi skierowanie na usg za 3 tygodnie, żebyśmy mogły sobie popatrzeć na dzidzię:)
Mam 3 kg do przodu, ciśnienie w normie, także tylko radość i relaks mi zaleciła:)

A na rozstępy na początku używałam Babydream z Rossmanna, a teraz mam Palmersa. Narazie mi nic nie wylazło, mam nadzieję, że tak już zostanie!!

Aaneczka86, Martynek gratuluję kolejnego tygodnia i połówki ciąży!!

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxedf9hw70js141.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rw0ynkn2.png