Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no chyba jutro mamie zrobię te włosy, bo ma blond na głowie, popatrzę jak u niej wychodzi to na odrostach :D
Otka nie ma co się poddawać, trzeba iść twardo do przodu przecież wiesz :) Zobacz ile dziewczyn może się pochwalić! To jest dowód na to, że co? Można? Można :D Zapamiętaj :smile_move:

Alfik pamiętam i idę idę i dojśc nie mogę ale i ja dojdę :D cały czas sobie powtarzam ŻE CO MNIE NIE ZABIJE TO MNIE WZMOCNI, teraz tylko muszę w pracy powiedzieć jakoś że jadę do sanatorium, już się boję

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

_Alfa_
Ja czekam na ziemniaki i też mam obiad zrobiony. Potem tylko dla D ugotuję ryż i spokój. Hmm galaretka z owocami :36_3_3: Ja mam ochotę na budyń malinowy albo czekoladowy i chyba zaraz wyskoczę do sklepu :D

Ja dziś przeglądałam budynie , galaretki i kisiel w szufladzie i okazało się, że 90% tych rzeczy jest przeterminowana :)) Tak to jest, córka chce w sklepie ale w domu to już nie :)

http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnej28fejemu8d.png

desperatka
Mój zjada wszystkie słodycze w domu, owoce oraz wypija całe mleko ale do sklepu żeby pojechać i kupić to chętnych brak :P :36_11_1:

O matko, u mnie wypijanie mleka po cichu też funkcjonuje. Wkurzam się zawsze, bo akurat mam ochotę na kawę, albo następnego dnia od rana mi zrzędzi - a dlaczego mleeekaaaa nie kupiiiiłaaaaś??? Bo ku..wa w nocy sklepy pozamykane...