Skocz do zawartości
Forum

piaty tydzien ciazy

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.jesli chodzi o serduszko to mysle ze za wczesnie jeszcze oceniac po to chodzi sie na usg pare razy podczas ciazy bo podczas kazdego lekarz ocenia rozwoj dzieciatka ale serduszko to jak dobrze pamietam dopiero w 23 tygodniu oceniaja .teraz dopiero wszystko sie rozwija wiec glowa do gory i badz dobrej mysli.wiesz ja od poczatku chodzilam w zagrozonej ciazy a urodzilam zdrowa corcie 4200 wiec na zapas nie ma co sie martwic wiem to z doswiadczenia.ale te bole brzucha sa niepokojace idz do gina bo to niedobrze.ja mialam bole jakos od 8 tyg i w 10 juz w szpitalu bylam bo krwiak sie zrobil i lozysko sie odklejalo.wiec nie ma na co czekac tylko powiedziec lekarzowi najszybciej jak sie da.i duzo lezec i bierz na ten brzuch no spe ja cala ciaze bralam to zapobiega skurczom.ale musisz pokazac sie ginowi.a poza tym jak w usg bylo ok to nie ma co sie martwic tylko odpoczywaj odpoczywaj i nie mecz sie nie dzwigaj.alez sie rozpisalam a to dlatego ze wiem jak to jest jak sie tak zamartwia czy wszystko ok pozdrawiam i trzymam kciuki za was