Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Serena - zdrówka dla Oskarka!

Niezapominajka – super fotki ::):, fajnie z Szymciem wyglądacie. Orkiestra i zespół taneczny w jednym robi wrażenie :Śmiech:
Brawo za skończona pracę.
Zdrówka dla Szymka!

Renia – brawo za wynik testu!
Fajnie, że wyjazd będzie udany, zgadzam się, że w domu najlepiej :yes:

Ann – współczuję opryszczki.

Tasik – zdrowiej Kochana :Całus:

Monika - brawa dla W.

Megan – podkurowałaś się w czasie długiego weekendu?
Brawa dla uczennicy i nauczycielki też ::):

Karola - super wieczór mieliście :Śmiech:

Neta – fajnie, że weekend i shoping udany ::):
Fajnego dentysty dla dzieci nie znam, jeszcze :Oczko:

Brzoskwa - dużo zdrowia dla pieska, niech szybko wraca do formy.

Natka – fajne fotki, ale duże dziewczyny już ::):

natka - śliczne zdjęcia - cudne dziewczynki :)

Ann :Śmiech: widzę, że u Ciebie podobnie - bieganie po łóżku to najlepsza zabawa - i wspinanie się po meblach :Histeria:
efekt ostatniej "zabawy" strup pod nosem - podrapany nosek i śliwa na czole

dzisiaj wychowawczyni Natalki - pochwaliła moją pannę :Niespodzianka:::):

Ann
Czemu prawie nikt (Sliffkowe doswiadczenia pamietam, ale jakos sobie do serca nie bralam) nie ostrzegl mnie ze chlopcy sa inni niz dziewczynki, ze z Ulą miałam raj w domu a z Szymim mogę zejść na zawał?

Drugie dzieci mają w sobie coś szalonego :D. Teściowa w weekend rozebrała Maćkowi stolik (przerobiony z pchacza), bo jak sama powiedziała zawału omal nie dostała jak zobaczyła, że on wchodził ten stolik i stawał z szelmowskim uśmiechem. Ja jej na to, że na mnie to już nie robi wrażenia. Ale miała minę :D

Ann
Dziubala moja Mama która za tydzien przyjedzie będzie biedna, bo ona okropnie denerwuje i wizualizuje co może się stać. Będą musieli się jakoś dotrzeć

Na pewno się dotrą :Śmiech:
Ja się z tego śmieję, bo przyzwyczaiłam się do wyczynów Maćka (Adaś przy nim był zdecydowanie bardziej "stabilny") ale teściowa co rusz była blada ze strachu :Śmiech::Oczko:. Pod koniec dopiero się przyzwyczaiła, że Maciuś to takie żywe srebro, bardzo żywe :sofunny:

Dziubala, tak to jest ze niby 4 dni, a tak naprawdę mija nie wiadomo kiedy. Dobrze że chociaż część się udało.
Tata obolały ale chyba będzie wszystko ok, nic nie wyszło przez te kilka dni. Wstaje, chodzi, może się już sam ubrać wiec do przodu, tyle ze wszystko wolniej i szybciej sie męczy.
Po raz pierwszy w życiu miałam taką myśl, która spowodował że zakuło mnie w sercu....kiedy wczoraj byłam na chwile u rodziców, Tato leżał sobie i coś tam czytał, podeszłam coś tam rozmawialiśmy a mi cały czas kołatała sie jedna myśl...stojąc tak i patrząc na niego myślałam jak sie postarzał, tak wizualnie. Pierwszy raz to do mnie tak dotarło. Mój tato ma 57 lat,jest bardzo aktywnym człowiekiem, gra regularnie w tenisa,jeździ na nartach, ciągle gdzieś wyjeżdża, prowadzi własną firmę od lat. I wiem to dlatego tym bardziej mnie jakoś uderzyła ta zmiana w wyglądzie której jakoś nie dostrzegałam wcześniej.

byłam rano u fryzjera, mam krótkie włoski teraz i .....sama nie wiem. Pewnie sie muszę przyzwyczaić ze nic mi nie dynda przy głowie.

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat

Dziubala
Niezapominajka - ciekawa jestem jak wyglądasz w nowej fryzurze. Będę czekać na fotki.
U najbliższych rzadko zauważamy zmiany. Mnie kiedyś uderzyło, że mój tata ma siwe włosy, których wcześniej jakoś nie widziałam :Oczko:

Ty jesteś kochana, zawsze tak optymistycznie....nie żebym rozpaczała tylko jakoś tak niepodziewanie to dostrzegła. Pewnie gdyby moja mam włosów nie farbowała też bym tak zareagowała.

Nie chwal dnia przed zachodem słońca ale Szymon dziś grzeczny, aż podejrzane to. Czyżby cisza przed burzą?

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat