Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Neta ja kawę planuję trochę później jak położę Tosię koło południa. Dołączysz z drugą? :Oczko:
Ann Szymek ma swoją koncepcję porządku ::): Tosia w szatni przedszkola poustawiała krzesełka ładnie pod ścianą, które dziś były poprzestawiane, a potem w drodze powrotnej przerzucała jabłka i liście z chodnika na trawnik ::):
Megan Sliffka Ania ::):

Renia z Marysi

Witam czwartkowo

Wpadła do mnie rano koleżanka na kawę, ale byłam na to gotowa i zdążyłam się przebrać z piżamy, co mi się rzadko zdarza z rana :D. Szczęka mnie boli od śmiania się. Maciek był potem w jakimś bojowym nastroju, bo z włączeniem kompa musiałam poczekać na jego drzemkę. Teraz rozumiem jak to jest gdy dziecko nie pozwala kompa włączyć :Kiepsko::Oczko:

Serena – ja jako dziecko miałam wodonercze (w wyniku urazu - wypadek na sankach) i mam usuniętą nerkę. Ale nie każdy przypadek tak się kończy. Medycyna od tego czasu poszła mocno do przodu. Trzymam kciuki za dobre wieści w poniedziałek! :Całus:

Renia – druga połowa dnia też była fajna :D. Zaczęło się od tego, że Adaś... nie chciał wyjść z placu zabaw w przedszkolu. A potem byliśmy po K, i wszyscy na zakupach i w kulkach. Przyjechaliśmy do domu dopiero na kąpanie. Fajnie, że jest ładna pogoda, można więcej czasu spędzić poza domem ::):
Fajna Tosia Porządnicka :Śmiech:

GRoszko – cieszę się, że z maluszkami siostry wszystko dobrze.

Brzoskwa – właśnie tak jest najczęściej, panie (albo jedna pani) w przedszkolu coś próbują zagadać i najczęściej pasują jak się nie uda, bo przecież nie mogą cały czas się skupiać na jednym dziecku. Adaś tak się zniechęcił do przedszkolanek (jeszcze nie wstaje z entuzjazmem, by iść do przedszkola, choć i tak jest lepiej niż jeszcze tydzień temu). Pod tym względem lepszy jest żłobek, bo jest np. 5 pań na jedną grupę i mają czas dla każdego dziecka. Ech..., a czasem wystarczy by nawet ta jedna pani miała super podejście do dzieci.

Ania – nie mamy encyklopedii Kubusia Puchatka.

Ann – śliczny Szymi w jesienno-liściastej aurze ::):

Wpadam na chwilę z resztką kawy.

Sliffka bo Tosia to łobuz, ale po sobie i nie tylko sprząta :Oczko:
Trusia leżak w ogródku super sprawa, może lepsza niż spacer ::):
Ann widać, że Szymonowi podoba się taki jesienny spacer.
Dziubala fajnie, że Adasiowi tak spodobały się zabawy na przedszkolnym placu zabaw.
Ania nie mam encyklopedii Kubusia Puchatka.

Renia z Marysi

Ann piekny Szymi, no to Szymus zadbal o Twoja kondycje
Dziubala skoro szczeka boli to super dowod na to ze spotkanie w pelni sie udalo

dzisiaj byl ciezki dzien w pracy na szczescie juz sie zakonczyl... planuje wyskoczyc na "zdrowe zarcie" do KFC... wczoraj po pracy poszlam z dzieciakami do parku (z moja corcia i moim chrzesniakiem) i tam dopiero to sie okazalo jaka mam kondyche a raczej jej brak

M odebral Martyche z przedszkola i niby dzisiaj jadla obiad (bo nasz aktualny problem to taki ze mala nic nie chce tam jesc mowi ze to nie jej "ubiulone"). Z kolei Pani powiedziala ze niezly z niej uparciuch jak sie rozbiera przed lezakowaniem to Panie chca pomoc jej ubrac pizamke natomiast ona mowi ze nie maja jej dotykac ze ona jest duza i musi sama sie ubrac. Pani przedszkolanka mowi ze to czasami troche trwa i boi sie zeby mala sie nie przeziebila. Kurde z jednej strony fajnie ze jest samodzielna ale z drugiej boje sie ze ja moga z tego powodu jakos "znielubic"

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/DIae.jpghttp://lbyf.lilypie.com/DIaep12.png

http://lb3f.lilypie.com/DaJAp1.png