Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Starletko Bardzo bardzo bym chciala... powoli z M rozwiazujemy nasze problemy... jednak pojawiło się coś co zburzyło chęc wszystkiego no i o tym musze szczerze i z kims racjonalnym porozmawiac pukniesz sie w glowe jak wysluchasz ale wiem ze ty doradzisz najlepiej :Śmiech:

Nuchna Do okulisty nie trzeba skierowania!!!!!! Nie musisz załatwiac - idziesz i sie rejestrujesz!!

a co do totka to tez nie bylam ja.. a nie ukrywam przydaloby mi sie...

:Płacz::Płacz::Płacz::Płacz::Płacz:

Dziubala wspolczuje kolek ale dobrze w tym wszystkim ze to "tylko" to
Renia szkoda ze plany ulegly modyfikacji, ale przynajmniej rodzinnie bylo. Myslisz ze trafimy tydzien bez katarow w naszych domach by sie skrzyknac? Ja juz nawet powidla do ryżu z czarsmażem kupiłam
Karola goń te cholerne choróbska
Sliffka sił jak zawsze
GRoszko witaj
Nuchna tez bym sola fizjologiczna przemywala bo na rumianek rozne reakcje (a nie przemywalas na co dzien sola oczu Adasiowi) ale koniecznie do okulisty
Trusia jesien pewnie sprzyja roznym nastrojom i brakom porozumienia, oby to sie szybko zmienilo

Teraz juz naprawde do jutra

Nuchna Moja mama pracuje na okulistyce i wiem, że nie trzeba skierowania...

zabij jeśli sie mylę ale byłam tyzien temu i nikt ode mnie skierowania nie chcial a wiedziałabym na pewno.

W razie czego jesli beda bardzo niemili i niezyczliwi w przychodni powinni cie na ostry odesłać. Jest to wiesz nie przewlekla choroba ale nagly przypadek i powinni przyjac bez problemu. Tak na pewno zrobili by u mojej mamy w przychodni.

Dreadka jak bede wiedziala o co chodzi to postaram sie cos doradzic :)
co do zakupow... mowilam ze ja dzisiaj zakrecona jak lato z radiem ;) i pewnie moje zakupy tez takie beda.. jak mi rodzice nie zostana z maluchem to moze byc baaardzo ciezko bo B od jutra do soboty bedzie poznym wieczorem.. a tu bialo sie zrobilo...