Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję, zdjęcie w avatarku w zmniejszeniu jest ok, ale w dużym rozmiarze już nie bardzo :Oczko: Nie mam zdjęć z obiema, a już ładnych prawie wcale :Rozgniewany:

Tosi chyba dokuczają dziś trochę zeby. Chyba w końcu przebija się ostatnia dwójka i dołączyła do tego górna czwórka albo nawet dwie. Już śpi, zmeczenie wygrało z głodem.

Ann super zdjęcia.

Może i ja coś pokażę, jedno dziecię śpi, drugie ślęczy nad miską zupy :Rozgniewany:

Renia z Marysi

Renia i u nas ostatnio zupy byly w jakiejs nielasce, nie wiem czy nie za sprawa polaczenia faktu ze po zupie spanie. Ale dzis niemal wylizala miseczke bo dostala zupe krem i obok grzaneczki do wrzucania do zupy. O 13 poszla do siebie spac, tzn spiewa (jej zdaniem bo dla mnie to halas) juz jak widac prawie godzine :Zły:

Dziubala rozesłałam zdjęcie Małgosi mmsem, nie mam możliwości przerzucenia go do komputera. Nie mam Twojego numeru :Smutny: A Marysia dokończyła zupkę jak jej pomogłam, to wcinała, aż miło, a potem poprosiła o kanapkę z serem, więc nie chodziło o to, że najedzona, po prostu zbyt leniwa, by jeść :Oczko:
Ann no właśnie Marysia coś ostatnio ociąga się z zupami, nawet tymi ulubionymi, pewnie jej się znudziły, a mi brak pomysłów.

Renia z Marysi

dzięki w imieniu B za życzenia :)

Ann Renia śliczne fotki :)
Renia momentami zazdroszczę dwóch dziewczynek ;)

Megan spokojnej podróży i udanego wypoczynku :)

Ann
grzanki to ulubiony dodatek Natalii może jeść garściami byle solo :Padnięty:

Dominik śpi, Natalia ogląda bajkę - dzisiaj jakby lepiej temperatura w miare 37,5 - 37,8 więc ok, kaszel słabszy katarek nie dokucza ale pewnie w nocy znów nam da popalić...

wydaje mi się, że w miarę wcześnie zareagowałam i nic się więcej nie rozwinie - przynajmniej mam taką nadzieję