Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczornie

Pierwszy raz od pod ponad roku wykąpałam się. Heh, chodzi o kąpiel w wannie. Nalałam sobie pełną wannę, i tak przez 40 minut (dolewając w międzyczasie gorąca wodę) wypluskałam się za wszystkie czasy. Częściej muszę sobie robić tak relaksującą kąpiel, dobrze mi to zrobiło :D
K zaproponował żebym spała w drugim pokoju żebym mogła się wyspać, a on zajmie się dziećmi jakby była tak potrzeba. Więc ja muszę wykorzystać taką okazję noc bez wstawania. Ciekawe czy będę mocno spała i uda mi się nic nie słyszeć ;)
A do strzelania focha nie nadaję się. Kiedyś siostra mi to powiedziała a ja jej zaprzeczyłam, ale chyba przy najbliższej okazji przyznam jej rację ;)

Idę poczytać co się działo popołudniu ;)

Renia – wow, świetne zdjęcie wiewiórki :yes:

Megan – ale drzemkę miała Tosia :)

Starletka – fajnie, że Dominik zatęsknił za piersią ;)
Super, że Nati taka troskliwa, nie da zrobić krzywdy baciskowi ;)

Ann – będzie dobrze, na pewno nie stracisz pokarmu tylko jedz dużo!
Biedna Ulcia :(, duże prowdopodobieństwo, że zaraziła się od Ciebie tym a la rota. Oby jutro było lepiej.

Serena – wiele dzieci powinno mieć na drugie Osama ;) Na szczęście po jakimś czasie można zrezygnować z tego „imienia”, bo dzieciaczki się zmieniają na plus :yes:
Ja wit. K nie podaję, bo dot. to tylko dzieci piersiowych (w modyfikowanym ona wystepuje).

Neta – teraz wiecie z czym walczycie. Oby leki szybko zadziałały!

Dziubala
Nie wszyscy dają dzieciom parówki ;)

ja daje i nie uważan by było to coś gorszego niż wędlina czy gotowe mięso...ot takie porównanie ;)
Swoją drogą chciałabym kiedyś usłyszeć od B taką propozycję jak dał ci dziś K ;) zazdraszczam ;)

Ann zdrowia dla Ulki- przechodziliśmy coś na wzór rotawirusa w lutym w drugie urodzinki Aluni- nie wspominam tego zbyt dobrze...skończyło si.ę na zastrzyku p/wymiotnym, bo była bliska odwodnieniu sie...

http://www.szipszop.pl/tickers/20793.gif

http://www.szipszop.pl/tickers/20807.gif

Ann
niestety lekko Ula tego nie przejdzie :Płacz: Odruch wymiotny jest taki ze zaden lek by sie nie przyjal, wlasnie pojechali na szpitalną IP. Trzymajcie proszę kciuki by do mnie wrócili w miarę możliwości szybko bo ja sama czuję się tak sobie :Płacz:

:(:( trzymam kciuki

karola
Ann trzymaj sie Kochana! pamietasz kiedys przechpdzilismy z R grype zoldkowa Jsiu mial ok 3 ms, zarazilismy wszystkich ktorzy u nas byli w tym czasie, zwracali ostro, a Jasiu przeszedł to tylko tak,ze robił wodniste kupki

Jasne ze nie pamietalam, ale dzieki za pocieszenie i nadzieję