Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Matko chwile mnie nie było i 5 stron zapisane .
Bylam w pracy pogadac , wypic kawe zjesc 10 malutkich paczków....i tak mi sie wesoło tam zrobilo :angel1:
ze nie wiem czy nie wroce 24 marca na troche do pracy:komputery:. Jest mi zle bo myslałam ze sie przyzwyczaje do siedzenia w domu ale niestety nie umiem:36_19_3: , wymyslam codziennie jakies zajecia ale nudzi mi sie codzienne sprzatanie i czytanie a pogoda do dupy:8_1_221:
Albo jak chora jestem albo nienormalna jakas

Mama do Ciebie trzeba mieć anielską cierpliwość :) Sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie najlepsze, ale boję się, że nam tam Maksia zamęczysz :komputery:

Daffodil
mama2
Matko chwile mnie nie było i 5 stron zapisane .
Bylam w pracy pogadac , wypic kawe zjesc 10 malutkich paczków....i tak mi sie wesoło tam zrobilo :angel1:
ze nie wiem czy nie wroce 24 marca na troche do pracy:komputery:. Jest mi zle bo myslałam ze sie przyzwyczaje do siedzenia w domu ale niestety nie umiem:36_19_3: , wymyslam codziennie jakies zajecia ale nudzi mi sie codzienne sprzatanie i czytanie a pogoda do dupy:8_1_221:
Albo jak chora jestem albo nienormalna jakas

Mama do Ciebie trzeba mieć anielską cierpliwość :) Sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie najlepsze, ale boję się, że nam tam Maksia zamęczysz :komputery:

no wlasnie bo ja jestem tak własnie ....$%&*$#@#% ehhhhh
boje sie ze jak wroce do pracy to po tygodniu bede zalowac a nie chce robic z siebie wariata(ktorym jestem) i wracac na tydz. do pracy a to znikac i tak wkolko.:36_19_3:..eh trudne ze mna zycie:36_11_20:

mama2
lutka
Ewciaa

no jak tak porównóje z innymi to jakiś mój dziwny, ale każdy ma inny, najważniejsze żeby wszytsko było ok

co jak co ale porównywac kształt i wielkosc brzucha to ostatnia rzecz jaką powinnaś robić. Jak tak dalej pójdzie to i piersi będziemy porównywały i nogi i wszystko inne.

tylko nie to!!!:36_11_20:

Ja też nie chcę :hahaha:

Ewciaa
mama2
Ewciaa

u mnie z dietą nawet dobrze, słodycze ograniczyłam do minimum, czasami mierze cukier u teściowej to mam tak w sam raz
mama a Ty sobie nie odmawiaj póki możesz

Ewcia nie moge sobie nie odmawiac bo wiem jak ciezko jest zrzucic potem dodatkowe kg:16_3_46: . gdybym nie miała z tym problemow to pewnie zebym zaszalała ale wiem ze jest cholernie ciezko po Klaudi rok zrzucałam az mi sie udało

no tak ciężko zrzucić, mam nadzieję że będe miała czas chodzić na areobik troche za tym tęsknie

A ja dostałam z pracy taką kartę Multibenefit Sport i mam za darmo wejścia chyba do 30 fitness clubów w Krakowie, są w tym baseny, aerobik, siłownie, squash i inne tego typu. Już mężowi oświadczyłam, że od czerwca znikam przynajmniej raz w tygodniu i wracam do formy :) Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

katja79
Ewciaa
katja79
no jestem wlaczyli mi swiatlo zaraz wstawie fotki.

katja a Wy mieszkacie sami??? w mieszkanku czy domku??? pochwal się

Ewciu
mieszkamy sami w bloku mamy trzy pokoje wiec na brak miejsca nie narzekam( no moze czasami:36_2_49::36_2_15:) a mieszkanie kupowalismy 4 lata temu i jak bralismy kredyt na 30 lat to chcielismy miec pewnosc ze sie pomiescimy jak nam sie rodzinka powiekszy a poza tym to 30 lat tak mnie przerazalo ze nie wyobrazalam sobie ze moge kupic mniejsze bo myslalam ze jakakolwiek zmiana przed splaceniem kredytu nie bedzie mozliwa...

więc zazdroszcze podwójnie ślicznego dużego mieszkania i kredytu (tzw. możliwości wzięcia kredytu) u nas to narazie nie możliwe

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2corun
co dochodze do konca czytania to nowa strona ojeju ale dzis macie wene:D
Guniu ciuszki cudne
z mieszkaniem narazie nici my zle przeczytalismy na necie do kazdego mieszkania jest osbne biuro dzis tylko czas stracilismy i sie wkurzylam bo niesa jasne te info na necie!!
ale nic jutro polozna wiec w pt bedziemy znowu cos robic znajdziemy biuro odpowiadajace za mieszkania ktore nam sie podobaja i niepoddajemy sie :D
a ja tez cos kupilam za wszystko zaplacilam az cale 1 euro :D

jakie śliczne tanie zakupy, oczywiście trzymam kciuki

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Daffodil
Ewciaa
mama2

Ewcia nie moge sobie nie odmawiac bo wiem jak ciezko jest zrzucic potem dodatkowe kg:16_3_46: . gdybym nie miała z tym problemow to pewnie zebym zaszalała ale wiem ze jest cholernie ciezko po Klaudi rok zrzucałam az mi sie udało

no tak ciężko zrzucić, mam nadzieję że będe miała czas chodzić na areobik troche za tym tęsknie

A ja dostałam z pracy taką kartę Multibenefit Sport i mam za darmo wejścia chyba do 30 fitness clubów w Krakowie, są w tym baseny, aerobik, siłownie, squash i inne tego typu. Już mężowi oświadczyłam, że od czerwca znikam przynajmniej raz w tygodniu i wracam do formy :) Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ja tam nie wiem ale po obserwacji mlodych mam to mozemy dopiero ruszyc ok sierpnia jak dzieci troche podrosna,bo w czerwcu to nie wiem jak bedzie mial miesiac to chyba za wczesnie ja tam zaczynam od sierpnia na spokojnie .:step::step::step:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Ewciaa
lutka
Ewciaa
mamauśki a czy Wy już wszytsko macie??? lista cała skreślona??

eeee nie, dla siebie nie mam prawie nic. Czekam na 9 miesiąc żebym wiedziała mniejwiecej w jaki rozmiar się wstrzelić. Dla młodego raczej wszystko mam - musze jeszcze zajrzeć do listy bo dawno na nią nie zerkałam.

ja nie mam łóżeczka, wózka i troche rzeczy dla małej, dla siebie brakuje mi biustonosza i podkładów poporodowych
a pieluchy macie już???

Ja mam 20 tetrowych i wielką pakę Huggiesów. Na razie nie kupuję więcej, sprawdzę, czy te Kuby nie uczulają i wtedy zadecyduję jakie jeszcze kupić.

gunia43
isabela
gunia43
Dziewczyny mieszkajace w Anglii. Ja tak pytanie z zupelnie nieciazowej beczki. Mam mlodsza siostra w Brighton. Ona pracuje w KFC i zarabia jakies 700 funtow miesiecznie. W banku jej powiedzieli ze zaden debet ani karta kredytowa jej sie nie nalezy z takimi dochodami. Mozecie cos poradzic w tej sytuacji. Bo ona jak potrzebuje nagle gotowki to musi sie nas prosic i my z zagranicy jej przesylamy i ona zno nam odsyla itd a tak to by byla samodzielna. Moze cos doradzicie.

No i isabela moze to do Ciebie pytanie najbardziej. Ona szuka nowej pracy i wyslala juz 10 CV i czeka. Ale ja sie boje ze sie moze nie doczekac. Gdzie najlepiej zalatwiac jakas prace. Jest sns isc do Job Center czy gdzies indziej trzeba sprobowac?

I ostatnia rzecz. Podobno zwracaja jakies koszty za ogrzewanie z kuli ostrej zimy w Anglii. MOj maz cos gdzies slyszal ale nie wie co i jak. Wiecie cos na tn temat., czy to jakies bzdury. Tutaj w niemieckiej TV cos gadali ale dokladnie nie weimy co i jak.

Guniu, jestem w szoku, ze ona nie ma zadnej karty kredytowej. Nie sadze by miala problemy z zalatwieniem takowej. Na poczatek niech wejdzie na strone marksa i spensera i wypelni aplikacje, oni maja naprawde wysokie kredytowki i dobre warunki. Poza tym moze powinna zmienic bank? Ja na dzien dobry dostalam kredytowke w moim banku...

Nie wiem gdzie najlepiej szukac pracy, kazde miasto tu jest specyficzne. Ale uwazam, ze JC naprawde ma nieraz swietne oferty. Firmy po prostu wola miec pracownika z JC bo maja ogromne ulgi jesli wybieraja pracownikow z posredniaka.

Nie slyszalam o zwrotach za ogrzewanie, ale napewno bede sie dowiadywala.

Ok zmykam bo juz jestem spozniona. Buziaki
Isabela - a jaki jest Twoj bank. Jestes zadowolona. Mozesz podac nazwe?

Barclays, ale zakladalam konto 6 lat temu. Wiem, ze teraz maja wieksze wymagania :) Ale wciaz dobre warunki :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Ewciaa
Jola30
A wlasnie ja bym chciala jak juz bym mogla zaplanowac to zeby maly urodzil sie 14 maja poniewaz mam urodziny i tak jakos fajnie by bylo.:36_1_78:

może to głupie ale ja bym chciała w 38 tygodniu urodzić,

38 tc to juz ciaza donaszona i wszystko juz powinno byc dobrze z malenstwem tyle ze szybciej z nami.

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

mama2
katja79
gunia43
A to moj z dzisiaj:
Mnie na pewno opadl. Poza tym lepeij mi sie oddycha i na pecherz i nerwy kulszowe cisnie:
[ATTACH]4697[/ATTACH][ATTACH]4698[/ATTACH]

Gunia
o losie faktycznie ci sie brzunio obnizyl jejku chyba bym juz na Twoim miejscu powoli zaczela pakowac torbe a potem zamknelabym sie w szafie:36_2_13::36_2_49::36_2_49: o zgrozo jak ten czas leci....

a dla mnie stoi w miejscu czytalyscie jak marcowki sie mecza ....juz 40 tydzien im wybil i NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla mnie to jest właśnie najgorsze. Marzy mi się, żeby urodzić dwa tygodnie przed terminem, bo wtedy to chyba jeszcze tak obsesyjnie nie będę o tym myśleć. Ale coś mi się wydaje, że nic z tego, bo Wam się już brzusie obniżają, a u mnie jeszcze cisza.