Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Daffodil
mama2

to tak jak ja czuje zawsze czkawke w dole po lewej , od wczoraj miał juz 4 razy

U mnie bardziej po prawej stronie :)

Tak sie wczoraj ucieszyłam ze Kubus fiknał ze sama bylam zdziwiona jak przezywam to forum i wasze smutki i radosci....Wciaz sie ciesze jak wiem ze synus Twoj lewituje i ze urodzisz naturalnie:yuppi:

Od wczoraj chodzę jak uskrzydlona, bo cały czas miałam przeświadczenie, że przez tą cesarkę przegapimy z mężem coś fajnego. Poza tym jeszcze się zamartwiałam, że mi dziecko do butelki przyzwyczają, bo podobno po cesarce pokarm się później pojawia, a jak wyjdę do domu po 3 dobach, to nie będę go umiała na cyca przestawić. Co chwilę coś nowego sobie wkręcałam :) A teraz kamień z serca mi spadł :)
I tego życzę również pozostałym mamusiom. Teraz to już tylko czekamy na odwrócenie u Amelci i pat-ki?

gunia43
mama2
no to ja zaraz wchodze na allegro i zamawiam przewijak na łozeczko , podkłady i co tam jeszcze mi brakuje:yuppi:

Gdzie zamawiasz ten przewijak? Daj linka jak mozesz.

Lutka - a Ty gdzie sie podziewasz?

Lutka chyba odpoczywa od forum, wczoraj pisała, że za bardzo się dołuje po przeczytaniu niektórych wiadomości. Ale mam nadzieję, że szybko do nas wróci. A może nas podgląda? :) Lutka halo halo, jest tam kto? :) Dziewczyny machamy do Lutki :) :yuppi: :yuppi: :yuppi:

Jola30
Dziewczyny znikam ide na sniadanie przymusowe i lezec do nie mam sily.
Gunia-dziekuje za pomoc z czym mam sie leczyc.
A prosze napiszce czy mleko z czoskiem mozna bo mi taka jedna nagadala ze nie i sam glupia jestem .

Wiem, że niektóre dziewczyny tak piją, więc pewnie można. Aczkolwiek dla mnie to połączenie jest nie do zaakceptowania, więc preferuję mleko z miodem :)

Daffodil
Jola30
Dziewczyny znikam ide na sniadanie przymusowe i lezec do nie mam sily.
Gunia-dziekuje za pomoc z czym mam sie leczyc.
A prosze napiszce czy mleko z czoskiem mozna bo mi taka jedna nagadala ze nie i sam glupia jestem .

Wiem, że niektóre dziewczyny tak piją, więc pewnie można. Aczkolwiek dla mnie to połączenie jest nie do zaakceptowania, więc preferuję mleko z miodem :)
Jola.G - Moja kolezanka cala ciaze jadla i pila z mlekiem ogromne ilosci czosnku i maly zdrowy jak byk a i ona sie wspaniale czula. Ale ja jakbym miala wypic mleko z czosnkiem to bym od razu chyba do toalety leciala. Brrr!
Daffodil - No i MIOD oczywiscie!!!! Zapomnialam o miodzie do tych herbatek albo do mleka!!!!

hej kochane melduje sie cala i zdrowa w domku:D i kupilam aparat!!wiec teraz bede nadrabiac zdjeciami:D a i musze was poczytac wczoraj rano troszke podgladalam ale niepisalam bo to tak juz w biegu.dla Oli nic niekupowalam jakos nic mi w oko niewpadlao ale Oliwie ubralam znowu i troszke siebie :D teraz na powaznie zabieram sie za przygotowania pranie i prasowanie.
a co z Lutka bo doczytalam ze chce od nas odpoczac??hej co jest cos sie stalo zlego jak mnie niebylo??oprocz tragedi Stysi??

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
hej kochane melduje sie cala i zdrowa w domku:D i kupilam aparat!!wiec teraz bede nadrabiac zdjeciami:D a i musze was poczytac wczoraj rano troszke podgladalam ale niepisalam bo to tak juz w biegu.dla Oli nic niekupowalam jakos nic mi w oko niewpadlao ale Oliwie ubralam znowu i troszke siebie :D teraz na powaznie zabieram sie za przygotowania pranie i prasowanie.
a co z Lutka bo doczytalam ze chce od nas odpoczac??hej co jest cos sie stalo zlego jak mnie niebylo??oprocz tragedi Stysi??

Mama2corun -
Dobrze, ze znowu jestes. Cos to nasze forum ostatnio kuleje. Lutka robi sobie wolne, Katja wyjechala do rodzicow, Ty bylas w Polsce i syzstkie jakos takie nierozmowne.
Nie, ale Lutka ma schizy po przeczytaniu o cesarce wczesniejszej u kwietniowek z powodu obiniecia sie pepowiny wokol szyjki dzidziusia. Wszystko sei dobrze skonczylo ponoc, ale Lutka nie chciala sie juz wiecej chizowac i sobie odpoczywa od forum.

mama2corun

No i prosze sie zakupami pochwalic! I wozkiem tez koniecznie!

Guniu u nas poprostu w genach jest to ze szczupli wszyscy jestesmy...czasem to niestety bo wlasnie po Oliwi mialam taka niedowage ze szkoda gadac...ale juz sie przyzwyczailam ze jestem chuda i ze jakos przytyc mi niedane,a dodaje jeszcze moje zdjecie takiego wyraznego rudzielca i prosze o szczera ocene :D Oliwia to chodzi zamna i pyta no kiedy sie Aleksandra urodzi??bo ona juz chce...hihi

ehh musze chwile ze zdjeciami przerwe zrobic bo M z warsztatu wrocil i dziwnie patrzy jak robie zdjecia rzeczy hehe no a drugie pare dni sie niewidzielismy i stoi boroczek i patrzy na mnie i sie zawiesza...hehe a mnie zalamal ze kochanie dobrze ze wrocilas bo skarpetki mi sie skonczyly wstawisz pranie??haha czasem to on taki bezmyslny ale no facet niewymagajmy za duzo...hihi ale mam dobry humor i tylko sie usmiechlam i powiedzialam oczywiscie kochanie ze zrobie ale ja dobra jestem hihi

mama2corun
Guniu u nas poprostu w genach jest to ze szczupli wszyscy jestesmy...czasem to niestety bo wlasnie po Oliwi mialam taka niedowage ze szkoda gadac...ale juz sie przyzwyczailam ze jestem chuda i ze jakos przytyc mi niedane,a dodaje jeszcze moje zdjecie takiego wyraznego rudzielca i prosze o szczera ocene :D Oliwia to chodzi zamna i pyta no kiedy sie Aleksandra urodzi??bo ona juz chce...hihi

Jak dla mnie bomba!!!!