Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
szalona kobieto ale chyab nie masz zamiaru chodzić w tych butkach z brzuchem??

ale fantastyczne są, muszę sie wkońcu nauczyc chodzić na obcasie.

a naklejki sa taki epiankowe?? bo widziałam w sklepie osiołka :D baaaardzo puchatkowe:yuppi:

Nie mam na tyle odwagi zeby wyjsc teraz w takich szpilkach , kręgosłup to by mi do tyłka chyba wszedł, nie mówiąc o tym ze mogłabym sie zabic....a co do naklejek to tak , sa piankowe i sa sliczne

Daffodil pod tym wzgledem mam szczescie, faktycznie nie puchna mi nogi

mama2
a ja byłam na zakupach kupiłam naklejki na sciane do synka pokoju i buty na 13 cm obcasie hihi

[ATTACH]4355[/ATTACH]

[ATTACH]4356[/ATTACH]

[ATTACH]4357[/ATTACH]

wooow, mama2 buty fantastyczne! 13cm??
mam podobne czerwone i az polecialam sprawdzic wysokosc... kiedy je kupowalam wydawaly mi sie strasznie wysokie a maja zaledwie 8cm!

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Daffodil
mama2
Daffodil

Myślał biedak, że to taka przekąska :)

ja tez czasem rozwazam czy nie dac "przez przypadek" mojemu psu na przekaske kraba bo mnie wkurza taki wielki ....ble wyglada jak pajak ale moj M go uwielbia:11_2_113:

Jak następnym razem wyjdzie z akwarium, to może pies sam załapie o co chodzi :hahaha:

Mozna psu jakos delikatnie podpowiedziec o co chodzi :hahaha:

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

pat-k
Daffodil
mama2

ja tez czasem rozwazam czy nie dac "przez przypadek" mojemu psu na przekaske kraba bo mnie wkurza taki wielki ....ble wyglada jak pajak ale moj M go uwielbia:11_2_113:

Jak następnym razem wyjdzie z akwarium, to może pies sam załapie o co chodzi :hahaha:

chyba sie kurcze nie domysli bo ostatnio jak wylazł z akwarium to baraszkował po pokoju , robiac hałasu co niemiara a pies obojetnie spał na łózku

lutka
mama2
Lutka specjalnie na Twoje zyczenie włala

[ATTACH]4360[/ATTACH]

przecudny kolorowy kącik dla Maksa:36_4_13:
szybka bestyjka z Ciebie, ja to chyba 2 dni się zbierałam do tego, i jeszcze ze 2 razy przeklejałam :lup:

dziekuje,dziekuje a teraz ide kwiatki przesadzac i potem po corke do przedszkola i do kolezanki na ploty PaPA

mama2
pat-k
Daffodil

chyba sie kurcze nie domysli bo ostatnio jak wylazł z akwarium to baraszkował po pokoju , robiac hałasu co niemiara a pies obojetnie spał na łózku

Pewnie wolał nie ryzykować :)

mama2
lutka
No widzisz, z emożna sobie zorganizowac tak dzień żeby się nie nudzić :) Baw się dobrze u kumpeli.

ale kochana to tylko jeden dzien a przede mna 61 DNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

eeeee tam zaraz 61, Maksio rosnie wtakim tempie że pewnie dużo wczesniej zechce wyskoczyć na świat :)

lutka
mama2
lutka
No widzisz, z emożna sobie zorganizowac tak dzień żeby się nie nudzić :) Baw się dobrze u kumpeli.

ale kochana to tylko jeden dzien a przede mna 61 DNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

eeeee tam zaraz 61, Maksio rosnie wtakim tempie że pewnie dużo wczesniej zechce wyskoczyć na świat :)

oj chciałabym , juz sie nie moge doczekac, jedno jest pewne ze nie bedzie mi sie nudzic i na to wlasnie czekam:yuppi::yuppi:

U mnie juz lepiej. Bol troche mniejszy, ale nic przyjemnego. Zalezy jak sie uloze.
Maksio na szczescie sie ruszyl po sniadaniu :-)

mama2 - widze, ze dalej Cie energia roznosi i w domu masz sie czym zajac. Juz nie stekaj za ta praca! Buty swietne, ale ja bym na nich nie ustala, a nozka niczego sobie. Naklejki bardzo kolorowe. Pewnie Maks bedzie sie w nie wgapial z zainteresowaniem.
Katja - kolory ladne wybralas. Nawet to lepiej, bo rozowy dla dziewczynek jest wszedzie, a Maja bedzie miala oryginalnie.
Elwira -no wlasnie. GHdzie sie podziwasz kolezanko. Martwimy sie.