Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
lutka
Gunia duży Maksio :) Cieszę sie razem z Tobą :D

Pewnie to jest nic przy tym, jak mama2 nam da znac ile jej Maksio teraz wazy.
MOj nawet do jego poprzedniej wagi nie dorosl. Ale i tak pol kilo na plus, wiec sie ciesze.

no własnie a ja trochę się martwię, bo od ostatniej wizytu przytył tylko ok 300 g :/, ginka twierdzi ż ewszytsko jest ok, ale martwię się trochę. Biorę co prawda pod uwagę błąd pomiaru, ale mimo wszystko myślę o tym :/

mama2
Najpierw sie przywitam. U nas wszystko dobrze , moja szyjka ma 6 cm!!!! matko bardzo długa synus głowka w dól i tak juz pozostanie:36_1_11: Maksiu wazy 2000 gram :i love you2:
umowiona jestem na pon po L-4 wiec juz nieodwołalnie ide, lekarz moj powiedział ze to twardnienie brzucha nie jest całkiem normalne (nie az tyle) i mam luteine dopochwowo zapisana noi koniecznie na zwolnienie

bojciu 2 kg????? moja kruszynka biedna :(

lutka
mama2corun
dobra dziewczynki ja sie zegnam papa do relacji potem a Lutka ma po tylku odemnie za to ze jeszcze relacje niezlozone!:nerw:

juz, już piszę :)

szyjka długa i zamknięta, synuś pływa głowką do dołu i wazy 1,2 kg. WIdziałam jąderka :D W srodę idę do niej państwowo (móiwla, że dośc drogie są te badania) po skierowanie na posiew (chodzi o ten paciorkowiec beta coś tam), poprosiłam to bez problemu da. No i w sumie to tyle.

Ok to teraz spróbuję wyłapć posta mamy2 dot jej wizyty.

Nic sie nie martw te pomiary usg sa niezabardzo dokładne przytył w sam raz bo mi lekarz mowil ze sa okresy bardzo szybkiego wzrosytu i wolniejszego teraz przytył 300 a w kolejnych tyg moze dwa razy szybciej, wazne ze wszystko dobrze i głowka w dole

lutka
gunia43
lutka
Gunia duży Maksio :) Cieszę sie razem z Tobą :D

Pewnie to jest nic przy tym, jak mama2 nam da znac ile jej Maksio teraz wazy.
MOj nawet do jego poprzedniej wagi nie dorosl. Ale i tak pol kilo na plus, wiec sie ciesze.

no własnie a ja trochę się martwię, bo od ostatniej wizytu przytył tylko ok 300 g :/, ginka twierdzi ż ewszytsko jest ok, ale martwię się trochę. Biorę co prawda pod uwagę błąd pomiaru, ale mimo wszystko myślę o tym :/

Lutka każde dziecko przybiera na wadze inaczej, moja siostra syna miała kg( 3,5 tygodnia przed terminem) a córka 2,5kg ( 3dni przed terminem) i mała w miesiąc skoczyła na 4kg

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

lutka
mama2
Najpierw sie przywitam. U nas wszystko dobrze , moja szyjka ma 6 cm!!!! matko bardzo długa synus głowka w dól i tak juz pozostanie:36_1_11: Maksiu wazy 2000 gram :i love you2:
umowiona jestem na pon po L-4 wiec juz nieodwołalnie ide, lekarz moj powiedział ze to twardnienie brzucha nie jest całkiem normalne (nie az tyle) i mam luteine dopochwowo zapisana noi koniecznie na zwolnienie

Lutka a ty co wielkolud? tez jestes kruszyna to synek musi byc adekwatny do ciebie kochana

Daffodil
katja79
Daffodil
I ciąg dalszy:

[ATTACH]3985[/ATTACH] [ATTACH]3986[/ATTACH] [ATTACH]3987[/ATTACH]

Daffodil
ale poszalalas sliczne ciuszki a zwlaszcza ta koszula Kuba bedzie wygladal bardzo mesko od malenkosci:36_2_15:
no to od jutra mówisz zaczynasz cwiczyc...suuuper fajni ludzie byli, a wogóle dlugo trwaly zajecia?
narazie spadam obejzec Szymona Majewskiego ale jeszcze zajze..

Ludzie bardzo sympatyczni, było 6 par i dwie dziewczyny bez facetów. Opierały się na workach sako zamiast na mężach, więc Lutka nie ma się co przejmować, gdyby Misiek nie zdążył :)
Ćwiczenia trwały godzinę, a wykłady dwie godziny. Na wykładach było więcej ludzi, bo dwie grupy.

dzięki za info :* al ena pioerwszych zajeciach będzie, bo do pracyu jedzie w czwartek:)

Daffodil
Ewciaa
Daffodil

Ja na razie z Tantum Rosa się wstrzymuję, bo kurcze mam jakieś dziwne przeczucie, że mi się nie przyda :nerw:

Daffodil nie przyda?? dlaczego?? ja kupiłam 4 saszetki narazie

Bo Kuba na razie w pozycji pośladkowej :36_2_24: A jak będę mieć cesarkę, to krocze będzie w świetnym stanie i nie będzie trzeba Tantum Rosa polewać.
Wiem, że teoretycznie ma jeszcze trochę czasu, żeby się odwrócić, ale powiem Wam, że mnie to cholernie stresuje.
Od jutra ćwiczę, żeby mu to ułatwić. Chociaż znam dziewczyny, które ćwiczyły i nic to nie dało. Ale spróbować nie zaszkodzi.
Daffodil - zobaczysz jeszcze sie odwroci. U mnie trzy tygodnie temu tez synek glowke mial w gorze pod zebrami i prosze, jak fiknal ostatnio. jeszcze czas. A ciwczasc nie zaszkodzi. Cesarka to ostatecznosc. Po co masz sie otem z rana cackac jak mozna nie.

Tak poza tym to witam wszystkie mamusie w piekny wtorkowy dzionek..
U mnie wreszcie wiosna!!!!

mama2
lutka
mama2

Lutka a ty co wielkolud? tez jestes kruszyna to synek musi byc adekwatny do ciebie kochana

no racja, ale ostatnio mało jadłam i boję sie ze to przez ze mnie, ale ok, nie ma co panikować tylko trzeba się cieszyc tym, ze lekarz twierdzi ze wszystko w w normie.

mama2
Daffodil te ogrodniczki w kratke boskie , uwielbiam takie spodeneczki na szeleczkach:36_1_11:
Fajnie ze chodzisz do szkoly rodzenia i zdajesz relacje zawsze sie czegos dowiem .

Powiedzcie czemu jak mysle o tym ze juz tylko 4 dni do pracy to mi smutno , :36_2_24:
wczoraj chciałam pare bluzek ciążowych kupic bo te mi sie znudzily i uswiadomilam sobie ze po co jak i tak bede w domu siedziec to szkoda kasy:36_2_14::36_2_14:
i znow mi smutno sie zrobiło....zawsze moglabym do 23 marca porobic bo wtedy mam kolejna wizyte...:o_master2::o_master2:ale to ja tylko tak głosno mysle:Nieśmiały::Nieśmiały:

Mama proszę nie kombinować :)
Po 2-3 dniach w domu się przestawisz, zmienisz myślenie i zaczniesz cieszyć tym, że możesz wreszcie trochę odpocząć.

mama2
lutka
gunia43
Wiem, wiem. Zapomnialam o zdjeciach. Kurde, o sie ze man dzieje :smile_move::smile_move:
[ATTACH][ATTACH]3994[/ATTACH][/ATTACH]

to jasne długie to siusiak czy co? kurde niewiele widzę :/

na tym drugim ładnie widac buzke i wciaz uwazam ze do meza podobny

napewno to ja widzę bardzo zadbany paznokieć Guni :D reszty niestety nie :lup:

lutka
mama2corun
dobra dziewczynki ja sie zegnam papa do relacji potem a Lutka ma po tylku odemnie za to ze jeszcze relacje niezlozone!:nerw:

juz, już piszę :)

szyjka długa i zamknięta, synuś pływa głowką do dołu i wazy 1,2 kg. WIdziałam jąderka :D W srodę idę do niej państwowo (móiwla, że dośc drogie są te badania) po skierowanie na posiew (chodzi o ten paciorkowiec beta coś tam), poprosiłam to bez problemu da. No i w sumie to tyle.

Ok to teraz spróbuję wyłapć posta mamy2 dot jej wizyty.

to super lutka gratuluje grzeczny chłopak juz się ustawił:36_1_11:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png