Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2corun
dziewczyny przedewszystkim dziekuje za troske i rady ;* jestescie wszystkie koochane!! ja tak bardzo sie nie niepokoje boo Olenka dalej fika jakby nigdy nic wiec niejest az tak zle bol oczywiscie przerazajacy ale on tak jak skurcz lapie i przechodzi ale wieczorem sie tak schizowalam ze nawet zaczelam mierzyc czas 20do 25 minut miedzy bolami :36_2_24:
no i zeszlam wczoraj na dol do sasiada na film jakis sasiada niebylo i sobie na kanapie leze ale musial pomnie M przyjsc bo niebylam w stanie wejsc zpowrotem po schodach jak mnie bol zlapal.ehh ale w nocy sie niebodzilam z bolu.tylko teraz tzn o3.30 przyjechal sasiad i przywiozl wozek no i musialam podotykac no i poskladac jest suuuper:36_1_11: oczywiscie bol mnie zlapal doslownie 10 minut temu znowu taki ze mnie zgielo w pol.ale tak jak Gunia i ja mysle ze to jednak jelita teraz zaparzylam sobie herbatke wypije i ide spac.
mama2rodzic nie rodze chyba ze Ola chce przez gardlo wyjsc bo glowe mi nad zebrami wypycha az boli.
a wracajac do wozka to suuuper jest i kolorki no boskie Katja ani sie niezastanawiaj dluzej tylko kupuj jeszcze znalazlas o 100tanszy to naprawde warto!!bo rewelka co prawda test tylko po naszym mikroskopijnym pokoju ale swietny jest!!zreszta TAKO od mamy2 tez taki tylko moj i twoj maja wieksze przednie kola ale bomba naprawde M chwilke temu wstal i tez zachwycony ( M juz pojechall z ludzmi na budowe) no i te czesci to nie jakies tam plastiki tylko aluminiowe co sprawia ze niejeest zbyt ciezki ale jest stabilny:D a poscielka to tak mala podusia plus rozek polarowy ktory jak sie rozlozy to idealny kocyk wiec juz kocyka malego niemusze kupowac chyba ze jakis mi wpadnie w oko :D
pozdrawiam was serdecznie i zostawiam buziaki na dobry dzionek ja klade sie spac bo Oliw do szkoly idzie wiec wypadaloby sie jeszcze przespac ja na kurs nie ide bo sie boje...ale Oliw goraczki juz niema katar nawet mniejszy nawet juz cala noc przez nosek oddycha i niejest spocona zabardzo wiec szybka interwencja z lekami zadzialala nic sie chyba nierozwinelo uff przynajmniej ona wporzadku :36_1_11:
ok ja postaram sie zagladnac jak Oliw juz bedzie w szkole.buziaki.

dobrze, ze Oliw zdrowsza juz, zadbaj w takim razie bardziej o siebie i Olenke. odpoczywaj dzisiaj jak najwiecej. a ta herbatka na jelita pomogla?

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

jola22
Amelciu a jak ty się czujesz ???
Czy widziałaś się już z chirurgiem, jak twoje żylaki???

Wizytę do chirurga mam umówioną na jutro i wszystko będę wiedzieć !!Dziękuję za zainteresowanie:)))) ale mały jak sie kładę gdzieś tak od tygodnia całą noc tak opie że nie mogę !!zachowuje się wręcz agresywnie!!!:regulacja_brwi: czy któraś z was tak ma?????

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

katja79
hej babeczki i ja zaciskam kciuki z calej siły i czekam na dobre wiadomosci:smile_jump::smile_jump: a ja dzis mialam horror lazienkowy teraz jednak jem mniej tych owoców i warzyw wiec i w lazience coraz gorzej dzisiaj myslalam ze umre na klopie:36_2_49:
no nic smigam do fryzjera zajze jak tylko wróce buziale:36_3_16:

Katja a probowalas jesc ananasa? u mnie dziala rewelacyjnie.
I pamietam, ze Guni lekarz polecal dodac do niego jeszcze jogurt nat. i wtedy dodatkowo lagodnie odwadnia

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

pat-k
katja79
hej babeczki i ja zaciskam kciuki z calej siły i czekam na dobre wiadomosci:smile_jump::smile_jump: a ja dzis mialam horror lazienkowy teraz jednak jem mniej tych owoców i warzyw wiec i w lazience coraz gorzej dzisiaj myslalam ze umre na klopie:36_2_49:

I pamietam, ze Guni lekarz polecal dodac do niego jeszcze jogurt nat. i wtedy dodatkowo lagodnie odwadnia

własnie ANANAS !!! na mnie tez jako jedyny podziałał. tylko u nas ananas kosztuje teraz 12 zł za sztuke:nerw:

mama2
pat-k
katja79

własnie ANANAS !!! na mnie tez jako jedyny podziałał. tylko u nas ananas kosztuje teraz 12 zł za sztuke:nerw:

tutaj tez tyle :( ale bez ananasa ani rusz...

wczoraj byli u nas znajomi, ktorzy maja juz dwojke dzieci. Babka popatrzyla na mnie w progu i mowi: oj, ja tez jak chodzilam z dziewczynka to strasznie wygladalam....
mile to bylo :8_5_13:

pat-k
wczoraj byli u nas znajomi, ktorzy maja juz dwojke dzieci. Babka popatrzyla na mnie w progu i mowi: oj, ja tez jak chodzilam z dziewczynka to strasznie wygladalam....

:o_noo::o_noo::o_noo: nie no ale teks walnęła mogłas powiedziec ze na szczescie ciebie to nie dotyczy ehhh ludzie to nie mysla co mowia :nerw::nerw:

pat-k
mama2
a my sobie z corka pomalowałysmy paznokcie , jestem juz wykąpna, wygolona ..czyli jednym słowem gotowa na przegląd jutro :hahaha:
a moj gin jest przystojny wiec musze tez ładnie wygladac:16_3_46:

:)) moj ginekolog jest straszny elegancik, ale na szczescie w ogole nie przystojny...
a moja kumpela prowadzi ciaze u swojego kolegi ginekologa, to dopiero musi byc stres przed wizyta: hej, fajna impreza byla w sobote.. no dobra rozbieraj sie i wskakuj na fotel...

O rany, tak to bym już zupełnie nie dała rady :) Tzn ma 100% pewność, że się nią porządnie zajmie, ale spotykając się z nim na imprezie cały czas bym myślała o tym, że ostatnio mi majstrował między nogami :lup:

mama2
pat-k

:o_noo::o_noo::o_noo: nie no ale teks walnęła mogłas powiedziec ze na szczescie ciebie to nie dotyczy ehhh ludzie to nie mysla co mowia :nerw::nerw:

pat-k ale ty wyglądasz bardzo dobrze:36_1_11: ja jak byłam w ciąży z moją córką to dopiero wyglądałam :36_2_24:

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

pat-k
Witajcie kochane poniedzialkowo!!
Moj M wlasnie naburmuszony wyszedl do pracy, mamroczac cos pod nosem, ze nie lubi poniedzialkow... a mi juz sie spac nie chce, wiec doczytuje, co wczoraj wieczorem napisalyscie

Pat-k ja też to znam, przerabiam to w każdy poniedziałek :) Czasem nawet usłyszę, że fajnie jest być w ciąży, bo można spać do 10 :hahaha:

mama2
To i ja Patka dołącze do ciebie dzis piekna pogoda pewnie kazda z was pojdzie na długiiii spacer a ja w pracy:nerw: ale tylko do 12.30 bo potem sune do lekarza:ski::ski:

humorek mam dzisiaj WSPANIAŁY:8_5_13::8_5_13:

U nas też pogoda cudowna. W okolicach 12 ruszam na spacer, bo wtedy najcieplej. A od jutra zabieram się za pranie :) I marzy mi się, żeby jeszcze dzisiaj jakąś fajną czapeczkę kupić Kubie na lato. Bo na razie mam same takie typowo niemowlęce, jakiś fajny kapelusik by się przydał. Trzeba się rozejrzeć :)

no ja za wizyty tez kciuki trzymam a ja jutro mam wizyte bol od godz 8 niedaje znac wiec troszke mi lepiej,
a drugie to wciaz wpatruje sie w wozek jest piekny!
Patka ale Ty ladnie wygladasz niezwracaj uwagi na "zyczliwych" ludzi pewnie zla byla ze ona tak paskudnie wygladala a ty ladnie i dlatego tak powiedziala.
Katja jeszcze raz polecam wozek a twoj jednak sie rozni troszke bo w gondoli glebokiej ma podnoszony zaglowek :D a moj nie a mamy2 ma troszke mniejsze te przednie kolka czyli mamy wozki takiego samego typu ale kazdy czyms sie jednak rozni no i kolorkami oczywiscie :D ale ja jestem mega zadowolona :D
moj M dzwonil wlasnie o8 jak mnie bol zlapal i mowi badz dzielna kochanie hehe latwo mu mowic jak niedosc ze boli to jeszcze sie martwie...ale jutro rano polozna rozwieje moje watpliwosci

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Daffodil
pat-k
Witajcie kochane poniedzialkowo!!
Moj M wlasnie naburmuszony wyszedl do pracy, mamroczac cos pod nosem, ze nie lubi poniedzialkow... a mi juz sie spac nie chce, wiec doczytuje, co wczoraj wieczorem napisalyscie

Pat-k ja też to znam, przerabiam to w każdy poniedziałek :) Czasem nawet usłyszę, że fajnie jest być w ciąży, bo można spać do 10 :hahaha:

haha ja tez nieraz to slysze ze fajnie byc w ciazy bo nic tylko lezy...a sprzta i gotuje sie samo...ah Ci faceci czasem wogole niemysla...

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

katja79

Katja przynajmniej miałaś zaprawę przed porodem :hahaha: