Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was kobietki dziś
ja już na nogach, mam dużo na głowie a to pranie, sprzątanie, obiad i jeszcze do pracy musze program napisać dla moich dzieci i zaproszenia na spotanie mikołajkowe dla dzieci autystycznych, aż mi się inie chce

ciekawe co u pat-k, już chyba jej 3 dzień nie ma ,ja trzymam za nią kciuki i napewno będzie ok jak wróci to nam opowie,

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Daffodil ale z powodu kłopotów ciążowych czy chcesz odpoczywać?

Ewa rozumiem, ze 2 etaty to nie takie typowe po 8 h :P

ja tez pracuję, i powiem Wam że tak z tydzien albo 2 wolnego to by się przydało. Nie mam czasu dla siebie, w domu nie robię nic poza jedzeniem i spaniem. O zakupach nie wspomnę, bo tu to tylko w rachubę wchodzą art. spożywcze.

Ewciaa
Witam Was kobietki dziś
ja już na nogach, mam dużo na głowie a to pranie, sprzątanie, obiad i jeszcze do pracy musze program napisać dla moich dzieci i zaproszenia na spotanie mikołajkowe dla dzieci autystycznych, aż mi się inie chce

ciekawe co u pat-k, już chyba jej 3 dzień nie ma ,ja trzymam za nią kciuki i napewno będzie ok jak wróci to nam opowie,

No to weekend zapowiada się pracowicie :)
A co do pat-k to pewnie jeśli się nie odezwała do tej pory, to musieli ją na weekend zostawić. W soboty i niedziele chyba nie ma wypisów ze szpitala? Mam nadzieję, że w poniedziałek się odezwie.

lutka

Ewa rozumiem, ze 2 etaty to nie takie typowe po 8 h :P

ja tez pracuję, i powiem Wam że tak z tydzien albo 2 wolnego to by się przydało. Nie mam czasu dla siebie, w domu nie robię nic poza jedzeniem i spaniem. O zakupach nie wspomnę, bo tu to tylko w rachubę wchodzą art. spożywcze.

Ja pracuję w szkole jestem nauczycielem, mam dziennie jakieś 4-5 h, po pracy ide do autystyka na 2 h dziennie, i razem wychodzi to jakieś 8 godz. ale jeszcze dojazdy :(
ale do tego autystyka będe chodzić do świąt czyli 20 grudnia

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Oj tak, dojazdy to potrafię uprzykrzyć życie. Na studiach to był dla mnie spory kłopot, bo mam chorobę lokomocyjną, a przebić się przez duże miasto w korkach to prawdziwy koszmar. Średnio 2 h (na powrót i przyjazd) z życia wyjęte. AL eteraz wróciłąm do mojego niewielkiego miasta i nie mam z tym problemu :) Ale coś za coś, licznych imprez kulturalnych tez nie :/

lutka

U mnie to było tak, że jak pojawiło się plamienie, to lekarz mi zaproponował zwolnienie do końca ciąży. W sumie nie było to nic poważnego, ale z chęcią skorzystałam z propozycji :36_2_46: Pracowałam jeszcze przez miesiąc, żeby znaleźli zastępstwo, a teraz się relaksuję :)

DZIEWCZYNY WCZORAJ POCZUŁAM SMYRANIE W BRZUSZKU!!!!!!!!!!:36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Ja parcuje do tej pory byłam łącznie na 3 tyg. L-4 . Tak całkowicie planuje isc na L-4 od lutego,marca...do pracy dojezdzam autem ok 20minut czasem 30 minut.
U mnie biało za oknem...:wrrr:nasrój świateczny :)) i tylko humor mam zepsuty wczorajszym mandatem męża:36_2_42: