Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

isabela - nie martw sie. Bedzie dobrze. Ja bylam pierwsza, wiec teraz z gorki. Dziasiaj mialam odklejony plaster z miejsca uklocia to slad mam mniejszy niz na rece po pobieraniu krwi.
Ale rozumiem, co czujesz. Ja sie tez nastresowalam, i choc niby sie balam to jakby organizm robil swoje. Ja wczoraj super luz, dopuki nie przyszedl moj maz i nagle jakos tak sie poryczalam, ze sie nie moglam uspokoic dobre 10 minut. Chyba musialam odreagowac ten stres, bo naprawde nie weim co we mnie wstapilo. Ryczalam jakby mi ktos umarl:le:
Nie ma lekko!

A co z pat-k? Martwie sie, bo nie odzywala sie dzisiaj. Daffodil podalas jej numer Twojej komorki?

1cora2syn...?? napisała Zobacz post
ale na forum juz wrze:)ja dzis mam fatalny dzien rano odprowadzilam corcie do szkoly i czekalam z druga mama tez polka az zadzwoni dzwonek na lekcje dodam stalysmy na swierzym powietrzu,a tu nagle ja czuje ze mdleje i mowie ze do tej drugiej polki czy moze mi pomoc bo mi slabo a ona zawolala nauczycielke holenderke i zostawila mnie holenderka zdazyla doprowadzic mnie tylko do krzesla i juz opadlam nieprzytomna,kiedy wrocilam do domu maz musial juz wychodzic polozyl mnie do lozka dal pic i pojechal nawet niewiem kiedy zasnelam,glowa caly czas mi peka.potem na 13 jechalismy do poloznej po drodze musielismy stawac 4razy bo wymiotowalam polozna zmierzyla mi cisnienie 100na50 ale u dzidzi wpozadku serduszko prawidlowo bije mowi ze silna dzidzia oczywiscie zlecila mi dodatkowe badania,odrazu sprawdzila poziom zelaza mowi ze misci sie coprawda w najniszym poziomie ale nie jest ponizej,mowi ze to moga byc klopoty z krazeniem.jednym slowem boje sie strasznie,bo wiecej czasu spedzam sama w domu boje sie ze cos sie stanie i niebedzie komu mi pomoc
[/B]1cora2syn...??
uwazaj na siebie no i z dzidzia ok:) to bardzo ważne życzę ci duzo zdrówka i maluchowi też :)

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

1cora2syn...??
ale na forum juz wrze:)ja dzis mam fatalny dzien rano odprowadzilam corcie do szkoly i czekalam z druga mama tez polka az zadzwoni dzwonek na lekcje dodam stalysmy na swierzym powietrzu,a tu nagle ja czuje ze mdleje i mowie ze do tej drugiej polki czy moze mi pomoc bo mi slabo a ona zawolala nauczycielke holenderke i zostawila mnie holenderka zdazyla doprowadzic mnie tylko do krzesla i juz opadlam nieprzytomna,kiedy wrocilam do domu maz musial juz wychodzic polozyl mnie do lozka dal pic i pojechal nawet niewiem kiedy zasnelam,glowa caly czas mi peka.potem na 13 jechalismy do poloznej po drodze musielismy stawac 4razy bo wymiotowalam polozna zmierzyla mi cisnienie 100na50 ale u dzidzi wpozadku serduszko prawidlowo bije mowi ze silna dzidzia oczywiscie zlecila mi dodatkowe badania,odrazu sprawdzila poziom zelaza mowi ze misci sie coprawda w najniszym poziomie ale nie jest ponizej,mowi ze to moga byc klopoty z krazeniem.jednym slowem boje sie strasznie,bo wiecej czasu spedzam sama w domu boje sie ze cos sie stanie i niebedzie komu mi pomoc:36_2_52:

to pewnie ten dzień tak podziałał, ja też dziś strasznie się zmęczyłam biegałam po szkole a tu nagle tchu mi brakło i musiałam usiąść; najważniejsze że z dzidziusiem ok. jesteście silni

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

1cora2syn...??
dziekuje dziewczyny naprawde jestescie niezastapione:)
moj mezus sie poplakal jak slyszal bicie serca dzidzi,a j teraz znikam bo oddaje sie w rece mojej malej terapeutki ktora mnie glaszcze po glowie a ogolnie to lezymy przed tv a dodatkowo ja mam na kolanach laptopa zeby do was zagladac.ale teraz odprezajace glaskanie Oliwki i pewne zasne:)

Kochana córcia, widać, że się o mamę troszczy :)

gunia43

A co z pat-k? Martwie sie, bo nie odzywala sie dzisiaj. Daffodil podalas jej numer Twojej komorki?

No właśnie nie podałam, bo po tej informacji, że idzie do szpitala już się nie odezwała :/ Pewnie trzeba będzie poczekać na wiadomość od niej, bo podejrzewam, że mogli ją na parę dni zostawić w szpitalu na obserwację.
Mam nadzieję, że wszystko w porządku.

dziekuje dziewczyny za wsparcie moja corcia to prawdziwy skarb,naprawde jest malutka ale bardzo madra i wyrozumiala i chce zaglaskac brzusio :D kiedys pyta czy ten dzidzius dalej jest taki maly ja mowie ze tak a ona to musisz duzo jesc zeby szybko urosl:D chyba z 2godz dzis pisalam z siostra na gg strasznie mi jej brakuje teraz:(
no nic kochane mamusie zycze wam kolorowych snow i duuuzo spokoju i jeszcze wiecej zdrowka i moc buziakow dla dzieciaczkow tych ktore juz sa z wami i tych w brzuszkach:)

Dafodill dziekuje!!

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

1cora2syn...??
dziekuje dziewczyny za wsparcie moja corcia to prawdziwy skarb,naprawde jest malutka ale bardzo madra i wyrozumiala i chce zaglaskac brzusio :D kiedys pyta czy ten dzidzius dalej jest taki maly ja mowie ze tak a ona to musisz duzo jesc zeby szybko urosl:D chyba z 2godz dzis pisalam z siostra na gg strasznie mi jej brakuje teraz:(
no nic kochane mamusie zycze wam kolorowych snow i duuuzo spokoju i jeszcze wiecej zdrowka i moc buziakow dla dzieciaczkow tych ktore juz sa z wami i tych w brzuszkach:)

Dafodill dziekuje!!

chciałabym mieć taką córeczkę, mam nadzieję że moja też będzie taka WSPANIAŁA :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png