Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ewciaa
lutka
Tak zerkam na suwaki niektórych z Was i coś mi się wydaje, ze conajmniej kilka zostanie kwietniowymi mamami :)katja cudne butki :)

oby kwietniowa już niemoge się doczekać :)

jejku ja to ise przy Was chwilami czuję jak wyrodna matka. Dzis rano przy sniadaniu, zamiast cieszyć się ze 100 dniówki na którą czekałam jak durna, to poczułam strach. I chwilami naprawde sie cieszę, że to jeszcze nie teraz, że jeszcze 3 miesiace spokoju :/

lutka
mieszkamy w 3, wszystki rachunki dzielimy na 3, gotuje mama albo P. jak jest w domu, zakupy takie większe robimy my raz w tyg, a takie mniejsze mama. Tylko ostatnio mnie naszło zeby wydzielić półki w lodówce, bo mnie mama wkurzyla tym ze zjadła mi jogurt który sobie kupiłam a taka miałam na niego ochotę. Powiedziała ze odkupi na 2 dzień - al eja chciałam już:/ Tylko jak jej to powiedzieć, zeby jej nie urazić?

no ciężko u mnie czasami siostra podjada jogurty na które ja mam ochote ale co zrobić ,uroki mieszkania razem

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Wiesz u mni eto mogło by być zdrowe, takie wydzielenie półek, każdyma swoje pieniądze, każdy je co chce. Inna sprawa, że kazdy powinien gotowac dla siebie, a ja nie mam siły po 9 h pracy mysleć o gotowaniu :/

lutka
Ewciaa
lutka
Tak zerkam na suwaki niektórych z Was i coś mi się wydaje, ze conajmniej kilka zostanie kwietniowymi mamami :)katja cudne butki :)

oby kwietniowa już niemoge się doczekać :)

jejku ja to ise przy Was chwilami czuję jak wyrodna matka. Dzis rano przy sniadaniu, zamiast cieszyć się ze 100 dniówki na którą czekałam jak durna, to poczułam strach. I chwilami naprawde sie cieszę, że to jeszcze nie teraz, że jeszcze 3 miesiace spokoju :/

lutka ja też się tak czułam nie jesteś wcale wyrodna matka, strach ogarnia chyba każda z nas bo coraz bliżej tych naszych dni majowych

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Daffodil
gunia43
mama2corun
ah te zwierzaki ja mojego psa dzis zamklam na korytarzu bo cholera jasna tak chrapie ze ja niewiem czy mi sie wydaje czy on poprostu coraz bardziej chrapie ale poprostu niemozna zasnac!!!
mama2 bidulko Ty ale niemartw sie Maksiu juz tam w twoim brzuszku jest bezpieczny napewno,meza masz kochanego ze sie martwi o swoje skarby.

Wiem cos o tym. To moze serio przeszkadzac. Moj maz ostatnio tak chrapie, ze nie moge zasnac i bo ciagle nim szarpie, zeby pozycje zmienil i w koncu mam tak dosc, ze sie totalnie rozbudzam i po spaniu. Czasami nawet to jego chrapanie mnie obudzic potrafi. Jadyne jak nie chrapie to wtedy kiedy jeszt przytulony do mnie, ale wtedy mnie sierobi srasznie goraco i cala mokra jestem. Moiwe Ci totalny odlot! Dzisiaj baly pierwsza noc bez chrapania. Juz nie wiem o co chodzi ...

Mój też chrapie coraz bardziej!! Nie wiem, chyba na starość mu się pogarsza :36_19_2: Tylko kurde przed ślubem nie chrapał w ogóle :lup:
Ja też go co chwilę budzę, żeby pozycję zmienił, to jest spokój przez chwilę :)
Serio???!! To tak jak moj. Przed slubem tylko jak sobie wypil to lekko pochrapywal a po slubie... szkoda gadac. Moze jest jakas zaleznosc miedzy chrapaniem a noszeniem obraczki :-)....

jola22
Jestem uratowana!!!!!!:woow::woow::woow:

Moja zimowa kurtka, w której chodzę już się nie dopina - suwak się zasunie, ale rozłazi się na dwie polówki,
Wyciągnęłam płaszcz, ale guziki są w nim śliskie i przy jakim kolwiek ruchu same się rozpinają, no i wyglądam w nim jak bym go młodszej siostrze zabrała.
Na szczęście przypomniało mi się, że mam jeszcze kurtkę - z zeszłego roku - nic ciekawego, ale w nią wlazłam i nawet się zapina.
Więc jestem uratowana, zaraz gnam na zakupy, bo inaczej bym musiała w domu zostać.:smile_jump::smile_jump::smile_jump:
A jak z waszymi kurtkami - mieścicie się jeszcze??????
Ja jeszcze dopinam. Ciekawe jak dlugo. Jestem troche przerazona mysla, ze moze sie to wktotce zmienic, bo jest to najwieksza kurtka jaka mam. Reszta jest raczej dosc obcisla. Musialabym kupic nowa a nie mam zupelnie ochoty wadawac kasy na cos w czym pozniej nie bede chodzic.

No, zrobiłam sobie małą przerwę. Wyskoczyłam na miasto na obiad i po karkówkę :D Obiad w brzuchu a zamiast karkówki mam 2 książki i 100 poszła sie paść :/ A tu widzę, ze Gunia tylko siedzi. Gdzie resztę wywiało?

mama2
Gunia a ty sie wsciekła codziennie tylk zakupy i to słońce!!! dosc juz tego niech do nas to słonce przyjdzie troche.ehhh za grosz sprawiedliwosci
a tak wogóle to kupilas juz tez butelki?

Chcialam zamoiwc te Tommy jakies tam. Ale patrzylam i tutaj sa ale nie takie ladne wzory jak u Was. Tak se zastanaiam nad NUkiem. Tez dosc fajne i sa anty kolkowe.

sa takie
NUK Babyartikel
i takie
NUK Babyartikel

To tak mniej wiecej. Rozne smoczki do tego itd

jola.grodecka
Witam Dziewczyny ja w zasadzie nie mam problemu z kurtka bo kupilam z serii ciazowej na poczatku ciazy a teraz schudlam 6 kg i waze mniej niz zaszlam w ciaze tylko brzuszek mam a nawet teraz jak bym przytyla 10 kg do konca ciazy to spokojnie moge chodzic.A po tym wszystkich i mojch przezyciach to moge chodzic w rzeczach przed ciaza

Hi. hi. Po tych opowiesciach moj mezus stwierdzil, ze chyba tez sie na jakies forum wszysscy mezowie musza zapisac, bo tak ciaze zony przetrzymac to nie jest latwo :-) hyba ze do psychologa zaczna chodzic, bo inaczej to ciezko
Chyba ma racje :-)

gunia43
jola.grodecka
Witam Dziewczyny ja w zasadzie nie mam problemu z kurtka bo kupilam z serii ciazowej na poczatku ciazy a teraz schudlam 6 kg i waze mniej niz zaszlam w ciaze tylko brzuszek mam a nawet teraz jak bym przytyla 10 kg do konca ciazy to spokojnie moge chodzic.A po tym wszystkich i mojch przezyciach to moge chodzic w rzeczach przed ciaza

Hi. hi. Po tych opowiesciach moj mezus stwierdzil, ze chyba tez sie na jakies forum wszysscy mezowie musza zapisac, bo tak ciaze zony przetrzymac to nie jest latwo :-) hyba ze do psychologa zaczna chodzic, bo inaczej to ciezko
Chyba ma racje :-)

To bylo oczywiscie do patki a propos opowiesci lozkowych. Oj ja durna. Co chwile cos pomieszam!

A jola. godecka, Tobie to serio niezle kilogramow z tego wsyzstkiego ubylo. Bidna Ty. Teraz musisz o siebie podwojnie dbac. Maly najbardziej teraz na wadze przybiera.

lutka
No, zrobiłam sobie małą przerwę. Wyskoczyłam na miasto na obiad i po karkówkę :D Obiad w brzuchu a zamiast karkówki mam 2 książki i 100 poszła sie paść :/ A tu widzę, ze Gunia tylko siedzi. Gdzie resztę wywiało?

Hi, hi. Ja to sie boje ostatnio do sklepow wchodzicbo jescze sobie kolejna bluzke kupie! Wyrona matka. Zamiast dziecku to tylko sobie i sobie.

Ewciaa
mam troche dziwne pytanie do świeżo upieczonych mężatek, czy rozliczacie się zza rok 2008 z mężem czy oddzielnie??

ja juz jestem rozliczona - oddzielnie. Zrobiła to za mnie księgowa bo jestem totalnym zerem w tych sparwach. A co daje współne rozliczenie się?