Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
mama2
gunia43

To blisko. Ja chodzilam do szkoly w Katowicach. Na Gallusa.

o zgrozo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA TEZ GUNIA JEZYK ANGIELSKI W BIZNESIE:yuppi::yuppi:
A ja turystyke krajowa i miedzynarodowa. No i teraz mam turastyke - moj maz sie smieje!!!! Az 1000 km od domu mnie wywialo!

moze nawet sie mijałysmy na korytarzu ...ale jaja:36_2_49:

gunia43
NO i tak w ramach promocji znow kupilam sobie bluzke:36_7_8: Czarna w groszki tunike. Z taaakim dekoltem. Tylko jak mi biust jeszcze troche podrosnie (!!!!!!!!!!!!) to mi z tego dekoltu moze wyskoczyc i bedzie sie w Hagen dzialo!

bedziesz w wiadomosciach " szalona ciężarna Gunia z rozwiana bluzka i biustem na wierchu grasuje w HAGEN"

lutka
daffodil wózek to dzisiaj priorytet a :wlosy: to sprawa drugorzędna. No!

To samo mówiłam :36_2_49: Ale za to teraz jak się zabrał, to chyba spać nie pójdzie. Kursuje tym wózkiem po całym mieszkaniu :36_11_23: Jakoś butelki i pieluchy go tak nie interesują. Wystarczy, że coś ma kółka i już jest szaleństwo :36_2_49: Już parę zdjęć strzeliłam, powklejam jutro.
Ale powiem Wam, że rewelacyjnie się te trójkołowce prowadzą. Obrót o 180 stopni trwa sekundę, w ogóle nie trzeba przodu podnosić.

mama2
gunia43
mama2

o zgrozo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA TEZ GUNIA JEZYK ANGIELSKI W BIZNESIE:yuppi::yuppi:
A ja turystyke krajowa i miedzynarodowa. No i teraz mam turastyke - moj maz sie smieje!!!! Az 1000 km od domu mnie wywialo!

Ja to sobie przywiozlam z polski mazidla jeszcze.
Perfecta mama na biust i nogi.
Ziajka do smarowania brzucha
No i jeszcze dla dziecka kremik z Ziaji tez ponoc dobry.
A z apteki- czopki glicerynowe - jakby nie daj co - jakies zatrwardzenia po porodzie. Ponoc czesto bywa.
Ja kupilam Centrum Materne na ciaze i kwasy DHEA, bo malo ryb jem.

mama2
gunia43
NO i tak w ramach promocji znow kupilam sobie bluzke:36_7_8: Czarna w groszki tunike. Z taaakim dekoltem. Tylko jak mi biust jeszcze troche podrosnie (!!!!!!!!!!!!) to mi z tego dekoltu moze wyskoczyc i bedzie sie w Hagen dzialo!

bedziesz w wiadomosciach " szalona ciężarna Gunia z rozwiana bluzka i biustem na wierchu grasuje w HAGEN"
:36_11_23:Hormony szaleja!!!!! Uciekaj kto moze!!!!!

mama2
a co wy takie opisy macie Daffodil spiaca Gunia spiaca...ehh

Katja czuje sie fatalnie kaszel mnie chce zamordowac zywcem cala noc za mna nieprzespana i kolejna taka przede mna:36_11_23: i oczywiscie martwie sie czy nie dostane skurczy od tego kaszlu bo jest bardzo mocny juz dzis wymiotowalam przez niego
No bo ja od 2 tygodni taka do tylu chodze, ze hej. A dzisiaj to jakby mniektos kolem w nocy lamal. Tak sie czulam. I caly dzien walcze ze snem. Oczy na zapalki!

Daffodil
lutka

To samo mówiłam :36_2_49: Ale za to teraz jak się zabrał, to chyba spać nie pójdzie. Kursuje tym wózkiem po całym mieszkaniu :36_11_23: Jakoś butelki i pieluchy go tak nie interesują. Wystarczy, że coś ma kółka i już jest szaleństwo :36_2_49: Już parę zdjęć strzeliłam, powklejam jutro.
Ale powiem Wam, że rewelacyjnie się te trójkołowce prowadzą. Obrót o 180 stopni trwa sekundę, w ogóle nie trzeba przodu podnosić.

super zaczynam zalowac ze tego trojkolowca nie kupilam . Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia . To juz wiem czemu cie tak dlugo na forum nie bylo mąż cie wozil po mieszkaniu i sprawdzal zawieszenie i amortyzatory w wózku:yuppi::yuppi:

gunia43
mama2
gunia43

Ja to sobie przywiozlam z polski mazidla jeszcze.
Perfecta mama na biust i nogi.
Ziajka do smarowania brzucha
No i jeszcze dla dziecka kremik z Ziaji tez ponoc dobry.
A z apteki- czopki glicerynowe - jakby nie daj co - jakies zatrwardzenia po porodzie. Ponoc czesto bywa.
Ja kupilam Centrum Materne na ciaze i kwasy DHEA, bo malo ryb jem.
To bylo do joli22 oczywiscie :-)

jola22
Właśnie odkryłam, że mam w lodówce serek czosnkowo-ziołowy - pychotka.
Już wcinam z nim kanapki, a męża mam dziś z głowy, bo on nienawidzi czosnku.

Kobietki doradźcie mi - proszę.
Koleżanka ma mi kupić parę rzeczy w Polsce.
To są te zakupy

SPRAY DO NOSA (WODA MORSKA DISNEMAR I MARIMER IZOTONICZNY - SPRAY)
CZOPKI NA GORACZKE DLA NIEMOWLAT (NUROFEN - CZOPKI DLA DZIECI)
STRZYKAWKI DO LEKÓW (10SZT - 2 ML, 10 SZT 5ML)
SÓL FIZJOLOGICZNA
JAŁOWE GAZIKI
COS NA KOLKI (ESPUMISAN)
ASPIRATOR DO USUWANIA WYDZIELINY Z NOSA – SOPELEK LUB FRIDA

Czy myślicie, że coś jeszcze mogę do tego dodać?????
Chodzi mi o takie konkretnie aptekowe zakupy.

Ostatnio koleżanka doradziła mi dwa leki homeopatyczne, które poleciła jej położna.
1) Arnica Montana - podobno rewelacyjne wpływa na gojenie się krocza, koleżanka po 2 dniach nie miała problemów z siedzeniem, mimo że była cięta
2) Ricinus Communis - chyba na laktację

I jeszcze na pewno spirytus 70% się przyda, ale to pewnie też u Was można dostać.

Daffodil
jola22
Właśnie odkryłam, że mam w lodówce serek czosnkowo-ziołowy - pychotka.
Już wcinam z nim kanapki, a męża mam dziś z głowy, bo on nienawidzi czosnku.

Kobietki doradźcie mi - proszę.
Koleżanka ma mi kupić parę rzeczy w Polsce.
To są te zakupy

SPRAY DO NOSA (WODA MORSKA DISNEMAR I MARIMER IZOTONICZNY - SPRAY)
CZOPKI NA GORACZKE DLA NIEMOWLAT (NUROFEN - CZOPKI DLA DZIECI)
STRZYKAWKI DO LEKÓW (10SZT - 2 ML, 10 SZT 5ML)
SÓL FIZJOLOGICZNA
JAŁOWE GAZIKI
COS NA KOLKI (ESPUMISAN)
ASPIRATOR DO USUWANIA WYDZIELINY Z NOSA – SOPELEK LUB FRIDA

Czy myślicie, że coś jeszcze mogę do tego dodać?????
Chodzi mi o takie konkretnie aptekowe zakupy.

Ostatnio koleżanka doradziła mi dwa leki homeopatyczne, które poleciła jej położna.
1) Arnica Montana - podobno rewelacyjne wpływa na gojenie się krocza, koleżanka po 2 dniach nie miała problemów z siedzeniem, mimo że była cięta
2) Ricinus Communis - chyba na laktację

I jeszcze na pewno spirytus 70% się przyda, ale to pewnie też u Was można dostać.
Z ta Arnika to dobrze wiedziec. To krocze to moja zmora od czasu kiedy ogladalam porody. Wrrr!

Ewciaa
mama2corun
a gdzie was wszystkie wywialo??:36_11_13:

ja jestem, tylko przy okazji czytam o Jednorazowym dodatku do zasiłku rodzinnego chce się o taki ubiegać , to co innego niż becikowe "w wysokości 1000 zł, po spełnieniu tych samych warunków jak przy zasiłku rodzinnym" może coś wiesz na ten temat ???

Ewcia ja na ten temat nie wiem nic, ale np w Krakowie jest coś takiego jak regionalne becikowe. Przynajmniej jeden rodzic przez parę ostatnich lat (już nie pamiętam ile) musi być zameldowany w Krakowie i miasto wypłaca 1000 zł po urodzeniu dziecka. Jest to zupełnie niezwiązane z becikowym od państwa.
Warto popytać czy w Waszych miastach też czegoś takiego nie ma.

mama2
gunia43

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

mama2
Daffodil
lutka

super zaczynam zalowac ze tego trojkolowca nie kupilam . Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia . To juz wiem czemu cie tak dlugo na forum nie bylo mąż cie wozil po mieszkaniu i sprawdzal zawieszenie i amortyzatory w wózku:yuppi::yuppi:

Kochana jakbym się tam wpakowała, to amortyzatory by poszły od razu :hahaha: