Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
lutka
Dziewczyny własnie zapisałam się do szkoły rodzenia :D I chyba mam coś z głową bo w trakcie rozmowy z położną zaczął mnie płacz dławic w gardle. Sama nie wiem czemu, i teraz powstrzymuję łzy. kurs rozpoczynam 4 marca trwa do 22 kwietnia, raz w tyg w środy od 16-19, cena 70 zł. Grupy max do 10 par :)

ah te hormony:krowa:

no własnie chyba hormony, ta pani miała tak uprzejmy głos że az mnie rozczuliła :lup: a moze to chwilowe uświadomienie sobie tego że TO już niedługo?
jola mężuś zdecydowanie sie sprawdza w roli opiekuna :16_5_44: , super :)

Raz kopie, raz smyra, raz śpi, zadko kopie w dwóch miejscach na raz, raczej ciągle z lewej str. lub ciągle z prawej, tudzież na górze. Zero regularności, chyba jest dosc humorzasty :) mama2 moze Maks jest już na tyle duży ze trudno mu kopać i nie weźmie takiego rozmachu jak wcześniej .

mama2
jak wasze dzieciaczko kopią??? M oj sie ustatkował:36_33_18: jest ruchliwy ale juz mnie tak mocno nie kopie i najwazniejsze ze nie boli, syra mnie , głaszcze ale nie bombarduje , kochany synus...znow przezywa trzesienie ziemi przez ten moj kaszel:36_2_58:

Mój bąbel już od jakiegoś czasu nie kopie tak boleśnie. Teraz to bardziej czuję jakieś zmiany pozycji, kopniaki sporadycznie i nie takie nagłe, tylko bardziej coś jak prostowanie nóżek :) Ale chyba dalej siedzi nie tak jak trzeba, bo dość często w okolicach pępka pojawia się wybrzuszenie, które wygląda mi na głowę :) Daję mu jeszcze 4 tygodnie na obrót i inaczej zaczniemy rozmawiać :36_7_3:

Daffodil juz w srode sie dowiesz czy to głowka czy moze pupe Ci wypina:taniec:

A ja zauwazylam od dłuzszego czasu ze jednoczesnie go czuje nisko po lewej stronie i nad pepkiem po prawej stronie ...zastanawiam sie wtedy co on wyprawia:taniec:

Jola super ze Twoja córcia taki urwisek zeby tylko jej ta nocna pora nie została po porodzie

Daffodil
mama2
jak wasze dzieciaczko kopią??? M oj sie ustatkował:36_33_18: jest ruchliwy ale juz mnie tak mocno nie kopie i najwazniejsze ze nie boli, syra mnie , głaszcze ale nie bombarduje , kochany synus...znow przezywa trzesienie ziemi przez ten moj kaszel:36_2_58:

Mój bąbel już od jakiegoś czasu nie kopie tak boleśnie. Teraz to bardziej czuję jakieś zmiany pozycji, kopniaki sporadycznie i nie takie nagłe, tylko bardziej coś jak prostowanie nóżek :) Ale chyba dalej siedzi nie tak jak trzeba, bo dość często w okolicach pępka pojawia się wybrzuszenie, które wygląda mi na głowę :) Daję mu jeszcze 4 tygodnie na obrót i inaczej zaczniemy rozmawiać :36_7_3:

nie badz surowa 4 tyg to za mało . Kuba sie zestresuje i wogóle nie fiknie :36_2_43:
do 34 tyg to juz OSTANI DZWONEK

mama2
tak sie zatanawiam jak bez was bylo by smutno , jak by mi sie takie L-4 przytrafiło i siedziałabym w domu i was by nie bylo.....jeszcze w zyciu nie byłam aktywna na zadnym forum...dziwne uczucie taka wirtualna przyjazn :list::list:

ja ide robic spagetii ale bede zaglądac

Ja też się już do was przywiązałam - mój mąż jeszcze trochę to kompa na kłódkę zamknie.
Myślę, że my powinnyśmy się spotkać gdzieś w jednym miejscu w realu - było by super.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

Ja z kolei stwierdziłam, że gdybym (odpukac) nagle musiala siedzieć w domu, to musiałabym neta założyć :D

Dziewczyny niech któraś podeśle mi swój nr tel, bo w maju to będzie jedyna możliwośc poinformowania Was o porodzie.

mama2

nie badz surowa 4 tyg to za mało . Kuba sie zestresuje i wogóle nie fiknie :36_2_43:

tak tez mi mówił ten lekarz u którego byłam kiedyś, ale moja ginka twierdzi ze ni ema rególy i czasem w ostatniej chwili sie obraca. Ona wogóle nie udziela informacji takich od A do Z. Zawsze tak okrężnie, zeby za dużo nie powiedzieć.

kurwa mac!!!sorry ale M mnie wk..... dzwonie do niego czy przywiezie chleb mowi tak oczywiscie kochanie ze przywioze dodam ze niema juz wogole chleba i niemam co jesc jedynie jogurtem sie zapycham teraz a chcialam chleb z pasztetem i ogorkiem kiszonym.poszlam pod prysznic wysmarowalam sie minela godz od jego tel i dzwonie no co jest gdzie chleb?a on oj kochanie bo zadzwonil ksiegowy i musialem pojechac ble ble ble zapomnialem no h...mnie strzeli juz ma przerabane.aha dodam ze ksiegowy niedzwonil w naszej sprawie tylko kolegi i tylko ze kolega polak i niemoze sie z nim porozumiec i on dobry samarytanin musi wszystkim pomagac,ale ku.... zeby tak o dom dbal co o obcych nieraz to nie!!!

no to pomarudzilam oczywiscie nie zawsze jest takim konowalem ale czasem tak a ja co mam psu sie wyzalic i pies tez mnie wkurza bo pop powrocie z PL jeszcze glosniej chrabie i ja w ncy nieumie spac!!

juz niebede marudzic sorry,jak chcecie to nawet nieczytajcie

Daffodil magnezu niebiore bo tu czysty magnez nie tak latwo kupic trzeba recepte mialam jeszcze z PL ale jak czasem mi stwardnial brzuch wzielam itp.i sie skonczyl.i czekam na wizyte z polozna zeby mi dala recepte.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

lutka
Ja z kolei stwierdziłam, że gdybym (odpukac) nagle musiala siedzieć w domu, to musiałabym neta założyć :D

Dziewczyny niech któraś podeśle mi swój nr tel, bo w maju to będzie jedyna możliwośc poinformowania Was o porodzie.

no wlasnie ja niewiem jak Ty to sobie wyobrazasz co??jak my bedziemy kontrolowac twoj stan w ostatnich dniach??mamy sie zadowolic smsem??no niewiem Lutka musiasz neta zalozyc naprawde a co jak Szymus sie urodzi jak nam bedziesz zdawac relacje jak bedziesz opisywac jak Cie obsiusial?albo jak bedziesz miala jakis problem albo ja bede miala z pilarka spalinowa to kto mi pomoze??mialas odrazu nam relacje z bujaczka zdac bo chce taki sam kupic i z kad ja sie dowiem mi sms nie wyatarczy ale nr i tak Ci wysylam na PW
:36_2_58:az sie pobeczalam teraz przez Ciebie,ze jak Ty to sobie wyobrazasz tak zniknac...:36_2_58:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2
tak sie zatanawiam jak bez was bylo by smutno , jak by mi sie takie L-4 przytrafiło i siedziałabym w domu i was by nie bylo.....jeszcze w zyciu nie byłam aktywna na zadnym forum...dziwne uczucie taka wirtualna przyjazn :list::list:

ja ide robic spagetii ale bede zaglądac

Ja też sobie nie wyobrażam L4 bez Was. Chyba bym tu szału dostała :36_19_2:

Daffodil
lutka
Daffodil moze Kubuś juz fiknął kozła?

Raczej nie, bo to co mi się dość często wbija w okolicach pępka bardziej mi na głowę wygląda :) A nogami też bardziej boksuje zaraz na dole. Ale za tydzień się przekonam :)

tez myslałam że to głowa gdy przesówa mi sie z boku, a okazało się ze biedaczek lewituje głowką w dole.

mama2
Daffodil
mama2

No właśnie mnie też lekarz coś o 34-35 tygodniu mówił. Ale coś mi się wydaje, że im później tym szanse mniejsze, bo miejsca już mało. Surowa nie będę, może go przekupię jakoś :8_2_96:

Daffodil
mama2
Daffodil

No właśnie mnie też lekarz coś o 34-35 tygodniu mówił. Ale coś mi się wydaje, że im później tym szanse mniejsze, bo miejsca już mało. Surowa nie będę, może go przekupię jakoś :8_2_96:
A moj babel krecil sie pare dni nogami do gory, bo czulam kopniaki zaraz pod zebrai a teraz sie jakos przeniosl, bo czuje tylko w dole brzucha. Maly akrobata!