Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2corun
no wlasnie z wkladkami laktacyjnymi to tak jak z podpaskami i pampersiakami firmowki duzo lepsze,mi M do szpitala kupil jakies zwykle niepamietam nazwy i powodz byla a jak wychodzilam ze szpitala w upominku mialam z aventa mala paczuszke i okazaly sie rewelacyjne,

Dzieki! Nie ma to jak doswiadczenie!
Moze w takim razie zamowie jedne z Nuka i jedne z Aventu. Na pewno 2 paczki zuzyje, a wybadam ktore lepsze.

mama2corun
Świetne torby młodzieżowe !!!!!!!!!!!! (537991357) - Aukcje internetowe Allegro
ja uzywalam przy Oliwi podobna torbe tylko troszke wieksza i w srodku miala 3 przegrudki na klapce kieszonke na zewnatsz z tylu kieszonke i pod klapka jeszcze 2 kieszonki jedna pasowala na tel druga na butle:Dale teraz bede miala w kaplecie z wozkiem

A co z wkladami poporodowymi. Masz juz? Ja mam z tym problem, bo nigdzie, choc szukalam, nie znalazlam. Poszukalabym na necie ale nie wiem , za Chiny jak to sie po niemiecku nazywa. W slowniku nie ma. A jak to jest po holendersku. Moze podobnie. Albo na opakowaniu pisze tez po niemiecku.

gunia43
Ewciaa
mama2curon i gunia GRATULUJE to super :) ja chyba jutro wkrocze w III trymestr

Jak dla mnie to 28 tydzien zaczynasz Ewciaa, kiedy na suwaku bedzie 27 tydzien plus 1 dzien.
Ale wedlug niektorych ksiazek to juz jestesmy w III trymetrze od 26 tygodnia. Interpretacja zalezy od Ciebie. Jak Ci pasi:-)

tak tak wiem, ja biore ten z suwaczka jest najbardziej optymalny :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
gunia43
Ewciaa
mama2curon i gunia GRATULUJE to super :) ja chyba jutro wkrocze w III trymestr

Jak dla mnie to 28 tydzien zaczynasz Ewciaa, kiedy na suwaku bedzie 27 tydzien plus 1 dzien.
Ale wedlug niektorych ksiazek to juz jestesmy w III trymetrze od 26 tygodnia. Interpretacja zalezy od Ciebie. Jak Ci pasi:-)

A tak w ogole. To kiedy to zlecialo?

gunia43
Ewciaa
gunia43

No właśnie. Pamiętam jak test robiłam... Niedawno jakoś tak :)

Daffodil
lutka
Ewciaa dzięki :) a Ty jesteś fantastyczną żoną, śnaidanie zrobiłas i posprzątałaś, a nie czekałas na śniadanie w łóżku hihi jak Daffodil śpioszek :P

To prawda :) Ale ja tam uważam, że czasem się trzeba dać trochę porozpieszczać :)

nie no pewnie, moja mam widząc jak ostatnio MIsiek pomagał mi założyć skarpetki i buty, powiedziała: ale ja głupia byłam w Twoim wieku, zamiast szkolić chłopa wszystko sama robiłam. No niewątpliwie pod tym względem żyjemy w lepszych czasach.

gunia43
Ewciaa
gunia43

gunia jeszcze 3 miesiące :cherli3::cherli3::cherli3:

gunia43
mama2corun
�wietne torby m�odzieşowe !!!!!!!!!!!! (537991357) - Aukcje internetowe Allegro
ja uzywalam przy Oliwi podobna torbe tylko troszke wieksza i w srodku miala 3 przegrudki na klapce kieszonke na zewnatsz z tylu kieszonke i pod klapka jeszcze 2 kieszonki jedna pasowala na tel druga na butle:Dale teraz bede miala w kaplecie z wozkiem

A co z wkladami poporodowymi. Masz juz? Ja mam z tym problem, bo nigdzie, choc szukalam, nie znalazlam. Poszukalabym na necie ale nie wiem , za Chiny jak to sie po niemiecku nazywa. W slowniku nie ma. A jak to jest po holendersku. Moze podobnie. Albo na opakowaniu pisze tez po niemiecku.

no wlasnie jeszcze niemam ale ja zrobie tak moj brat jedzie do PL wiec jak tu nieznajde nic podobnego to poprosze siostre zeby mi kupila poprostu pieluchy jednorazowe bella dla dzieci one wygladaja jak mega podpaski ze 2-3 opakowania a potem no to juz podpaski najpierw XL potem stopniowo mniejsze.a Ty kochana tez jak jeszcze Ci brakuje rzeczy popros kogos z rodziny zeby kupil i wyslal przewoznikiem przewoznik to 20 euro do Holandi a mozna ogromna pake przekazac:D

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Ewciaa
Daffodil
lutka
Ewciaa dzięki :) a Ty jesteś fantastyczną żoną, śnaidanie zrobiłas i posprzątałaś, a nie czekałas na śniadanie w łóżku hihi jak Daffodil śpioszek :P

To prawda :) Ale ja tam uważam, że czasem się trzeba dać trochę porozpieszczać :)

też bym tak chciała czasami :)

a co stoi na przeszkodzie? pamiętaj, czego sobie teraz nie wywalczymy, nigdy nie dostaniemy bo z czasem moze być tylko gorzej.

lutka
Daffodil
lutka

nie no pewnie, moja mam widząc jak ostatnio MIsiek pomagał mi założyć skarpetki i buty, powiedziała: ale ja głupia byłam w Twoim wieku, zamiast szkolić chłopa wszystko sama robiłam. No niewątpliwie pod tym względem żyjemy w lepszych czasach.

mój też mi już pomaga kozaki zasuwać i ściągać

gunia43
A ja czekam na meza. Bedzie dzisiaj dopiero ok. 13-tej, bo musi byc dzis w pracy od rana. I tak czekajac popijam soczek z marchewki, jabluszka, selera i ananasa. Pycha normalnie! Wlasnorecznie robilam :-) :ok:Chcecie?

pewnie, Gunia a jak Twoja hemoglobina? moze czasem wtryń sobie buraka jeszcze.

gunia43
A ja czekam na meza. Bedzie dzisiaj dopiero ok. 13-tej, bo musi byc dzis w pracy od rana. I tak czekajac popijam soczek z marchewki, jabluszka, selera i ananasa. Pycha normalnie! Wlasnorecznie robilam :-) :ok:Chcecie?

bardzo chętnie skosztuje nie ma jak robiony bo kupne to juz przepiły mi się, mąż włąśnie idzie po multiwitamine dla mnie z jupi