Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ewciaa
właśnie czytałam co napisała katja biedactwo tyle się wycierpiała pewnie pojechała do szpitala, nie też w nocy tak w brzuszku kłuje, czuje taki ciężar jak się przerwacam z boku na bok już o tym pisałam ale nie tak strasznie żebym nie mogła wytrzymać, ciekawe co u niej mam nadzieję że wszystko ok z nią i mają

Pisała, że koło 14 ma wziąć kolejną nospę. Pewnie teraz leży i czeka na męża albo już pojechała. Mam nadzieję, że się odezwie niedługo, bo powariujemy tutaj.

Daffodil
gunia43
Daffodil

O wiązaniu butów to już nie wspomnę, bo mi się wtedy prawie ulewa (jak to ostatnio pat-k ładnie nazwała) :lup:
No. To zjawisko to chyba po to, zeby sie wczuc w sytuacje naszych dzici po karmieniu .-)

Kurcze, chyba męża muszę poprosić, żeby mnie po każdym posiłku ponosił na ramieniu i walił w plecy :hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Daffodil
Ewciaa
właśnie czytałam co napisała katja biedactwo tyle się wycierpiała pewnie pojechała do szpitala, nie też w nocy tak w brzuszku kłuje, czuje taki ciężar jak się przerwacam z boku na bok już o tym pisałam ale nie tak strasznie żebym nie mogła wytrzymać, ciekawe co u niej mam nadzieję że wszystko ok z nią i mają

Pisała, że koło 14 ma wziąć kolejną nospę. Pewnie teraz leży i czeka na męża albo już pojechała. Mam nadzieję, że się odezwie niedługo, bo powariujemy tutaj.
No. Nieciekawa sytuacja. Miejmy tylko nadzieje, ze to falszywy alarm i nic takiego sie nie dzieje!

mama2
gunia43
A ja przymierzalam spodnie z wrzesnia. Jeszcze w nogach wchodze ale obcisle, ze hej! Jakos ciezko mi sobie wmowic, ze te 8 kilo to tylko w brzuszku i piersiach. Nie ma szans. A kity takie mi sie zrobily tlusciutkie!
Maz mowi, ze to woda pewnie:36_7_8: !
:36_2_15:Akurat!!!

ja tez wejde ale rano i tez sa bardziej obcisle:36_19_3:tez zganiam na wode bo wieczorem sie juz prawie nie mieszcze
, dla mnie marzeniem by bylo urodzic i wbic sie w spodnie sprzed ciazy
Marzycielka!!!!

isabela
gunia43
A ja przymierzalam spodnie z wrzesnia. Jeszcze w nogach wchodze ale obcisle, ze hej! Jakos ciezko mi sobie wmowic, ze te 8 kilo to tylko w brzuszku i piersiach. Nie ma szans. A kity takie mi sie zrobily tlusciutkie!

i znow temat oceanu... wieloryby i woda...
Ja wciaz wchodze w jeansy, ale napietiete sa niezle na udach ;) bluzki sprzed ciazy juz dawno poszly w odstawke. Moglabym je zalozyc, ale zapielabym tylko do poziomu pod piersiami. Moje mlekodaje urosly do duzego D :noooo:
Dlatego ja stawiam na lycre :36_2_15:! Przed ciaza i po ciazy sie wchodzi i czlowiek sie nie doluje!

gunia43
Daffodil
isabela
wlasnie sie zwazylam, w ciazy przytylam rowno 7 kg, a czuje sie jak bym przytyla z 30!

Ja też czuję się jakby przybyło mi dużo więcej. Zwłaszcza podczas wygibasów łóżkowych, jak wielorybica jakaś :hahaha:
Ubierz sobie niebieska posciel. Bedzie jak w oceanie :-)

hihihih

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Daffodil
isabela
Daffodil, pomijam najprostrza sytuacje - wiazania butow :noooo:

O wiązaniu butów to już nie wspomnę, bo mi się wtedy prawie ulewa (jak to ostatnio pat-k ładnie nazwała) :lup:

oj tak, wkrotce bede spac na siedzaco. a wczoraj odkrylam, ze nie moge juz wytrzec stop po kapieli. o obcinaniu paznokci to juz nawet nie wspominam...

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

gunia43
isabela
gunia43

i znow temat oceanu... wieloryby i woda...
Ja wciaz wchodze w jeansy, ale napietiete sa niezle na udach ;) bluzki sprzed ciazy juz dawno poszly w odstawke. Moglabym je zalozyc, ale zapielabym tylko do poziomu pod piersiami. Moje mlekodaje urosly do duzego D :noooo:
Dlatego ja stawiam na lycre :36_2_15:! Przed ciaza i po ciazy sie wchodzi i czlowiek sie nie doluje!

to sa ubrania z serii: "rosnie razem z Toba..." ;)

zajrzałam i mialam nadzieje ze sa jakies wiesci od Katji ..ale cisza , denerwuje sie:uff2::uff2:

Isabela trzymamy kciuki za wizyte:36_3_17:

Jola powodzenia, cgwila przyjemnosci dla Ciebie

Ewcia to współczuje Ci troche z tym seksem bo czas abstynencji macie jeszcze przed soba ...nie mowie tylko o tym ze po porodzie 6 tyg nie mozna ale tez o tym ze sie czasem wogóle nie chce...ja bynakmniej przestawilam sie na bycie matka i raczej w roli kochanki sie nie widzialam:uff2:

Ewciaa
tak wogóle to witam i widze że mnie omineła rozmowa na temat sexu bo mam z tym problem całą ciąze nie mam ochoty a teraz na dodatek czuje ból i strasznie chce mi się siusiu podczas stosunku, okropne uczucie:36_2_58:

oj wiem co czujesz. JA też ochotę mam rzadko, a jesli już to nie na penetrację tylko na inne formy. ta pierwsza nie daje mi przyjemności :/