Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jola22
gunia43
Jola - ogladalam zdjecia na NK. Fajne to ze slubu. Taka szczesliwa i beztroska obok twojej polowki - dla odmiany zamyslonej i powaznej :-) Bomba!

Mój mąż był bardzo poważny na naszym ślubie, a ja śmiałam sie jak krejzolka.
Czasami nie mogę uwierzyć, że to już prawie 5 lat po..........
Czas leci nieubłaganie.

Jola - to tak jak ja. Ja bylam totalnie wyluzowana na slubie i weselu a W. spiety i nerwowy caly. W kosciele przed oltarzem jak go wzielam za reke to caly mial mokra tak, ze az mi sie prawie wyslizgnal :-) Az szkoda mi go bylo, taki przejety!!! Dopiero poznym wieczorem wyluzowal!

To ja tez na dzisiaj spadam. My to takie nocne cmy, co nie?:angel1:
Musze pod prysznic ponacierac sie tu i tam, nie jest tego wcale malo. Zel do tego, balsam do tamtego i kremik na te. Ufff! Nie jest latwo byc kobieta, zwlaszcza ciezarna :-) Ale co zrobic, rozstepy, cellulit i reszta tylko czekaja az sie zapomne!
No... ten na C. to juz mnie wczesniej przechytrzyl:le:

I musze jakos dobudzic mojego W., bo zasnal skulony na sofie, i do lozeczka zaciagnac!

jola22

No w końcu nadrobiłam z czytaniem.:guma_balonowa:
Teraz juz mogę się udzielać.
Byłam na zakupach i u koleżanki.:36_1_22::36_1_22:
Oczywiście nie obyło się sie bez zakupów dla mojej królewny - potem się pochwalę.
Wyczaiłam super sklep - ciuszki naprawdę w fajnych cenach, a takie śliczne, że ciężko mi było z stamtąd wyjść.
Ja jak na razie 7 kg na plus, tylko, że ja przed ciążą już trochę za dużo ważyłam.:36_2_16::36_2_16:
Jak przytyję jeszcze z 5 kg to zamiast pójść na porodówkę to potoczę się jak kula.
Tylko jak tu nie przytyć, jak po powrocie z zakupów wsunęłam bułę z żółtym serem, i pojemniczek ryby po grecku!!!!:36_2_39::36_2_39:

ciocia dziś do mnie mówi, żebym raczej nie przytyła więcej niz 10-11 kg bo trudno będzie mi zrzucić później. JA na to, cicocia ja juz z 8 mam na plusie, a gdzie jeszcze do rozwiązania?? pulpecik :36_1_1:

lutka
jola22

No w końcu nadrobiłam z czytaniem.:guma_balonowa:
Teraz juz mogę się udzielać.
Byłam na zakupach i u koleżanki.:36_1_22::36_1_22:
Oczywiście nie obyło się sie bez zakupów dla mojej królewny - potem się pochwalę.
Wyczaiłam super sklep - ciuszki naprawdę w fajnych cenach, a takie śliczne, że ciężko mi było z stamtąd wyjść.
Ja jak na razie 7 kg na plus, tylko, że ja przed ciążą już trochę za dużo ważyłam.:36_2_16::36_2_16:
Jak przytyję jeszcze z 5 kg to zamiast pójść na porodówkę to potoczę się jak kula.
Tylko jak tu nie przytyć, jak po powrocie z zakupów wsunęłam bułę z żółtym serem, i pojemniczek ryby po grecku!!!!:36_2_39::36_2_39:

ciocia dziś do mnie mówi, żebym raczej nie przytyła więcej niz 10-11 kg bo trudno będzie mi zrzucić później. JA na to, cicocia ja juz z 8 mam na plusie, a gdzie jeszcze do rozwiązania?? pulpecik :36_1_1:

wspaniale rady cioteczki:36_1_1:

Ewciaa
a oto prezenty dla mojej zuzi od koleżanek:36_1_13:

Wasza Zuzia jeszcze sie nie urodziła a juz jest małą damą - tyle cudnych ciuszków już macie ze głowa mała. Mój synus jak kiedyś zobaczy sowje body i półśpioszki w zielone żaby i zcerwone serca to mnie chyba zje :P

mama2
Ja juz po glukozie . Bylo pYCHA:36_1_1:
nie zartuje , jak 2 miesiace temu pilam 75g to podały mi rozpuszczone w zimnej wodzie i ciezko bylo wypic a teraz Pani dała mi mocno ciepłe i cała cytryne wcisla smakowała jak ciepla woda z miodem i cytryna , naprawde dobre tylk to czekanie mnie wykonczyło. :36_2_20:

No to porządnego drinka dostałaś :) Ja to miałam właśnie w zimnej rozpuszczone, smak kiepski, a zapach też nie za ciekawy. Ale wypić się dało. Szczerze mówiąc myślałam, że to dużo gorsze będzie.

mama2
nie zartuje , jak 2 miesiace temu pilam 75g to podały mi rozpuszczone w zimnej wodzie i ciezko bylo wypic a teraz Pani dała mi mocno ciepłe i cała cytryne wcisla smakowała jak ciepla woda z miodem i cytryna , naprawde dobre tylk to czekanie mnie wykonczyło. :36_2_20:

ja dzis miałam to badanie. SPodziewałam się większego "syfu". Słodkie 100 ml było do przełknięcia. Tylko znacie normy? Szukałam na necie i nie mogę znaleźć :/

lutka
mama2

ja dzis miałam to badanie. SPodziewałam się większego "syfu". Słodkie 100 ml było do przełknięcia. Tylko znacie normy? Szukałam na necie i nie mogę znaleźć :/

Piłaś 75g czy 50?