Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
amelcia8
:36_19_3:no tak bo jak mi pobrała krew to nałożyła krople na taki aparacik który od razu pokazał jaki jest wynik

Aaaa... to już wyższa szkoła jazdy, u mnie takich cudów nie robią :)
A oprócz tego będziesz mieć takie normalne wyniki z laboratorium? Bo ciekawa jestem czy takie przyrządy są dokładne.

ja się też zastanawiałam :o_no::o_no:ale wiesz póki co nie zawiedli mnie to im wieżę :36_6_5:

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

mama2
amelcia8
mama2
aaaaaaaaaaa prawie 6 kg mam na plusie :36_6_3:

ooo to zawsze 500 deko więcej:o_no::36_2_34:

Moze to Maksa 500 a nie moje:36_1_77:

mama2 to na pewno Maksiu tluscioszek :) dobrze, ze przybieramy na wadze, bo to znaczy, ze nasze dzieci rosna, macica rosnie, wod plodowych przybywa etc
Po porodzie zobaczymy, ile z tych kilogramow bylo faktycznie nasze :16_3_46:

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

pat-k
mama2
amelcia8

mama2 to na pewno Maksiu tluscioszek :) dobrze, ze przybieramy na wadze, bo to znaczy, ze nasze dzieci rosna, macica rosnie, wod plodowych przybywa etc

Ja to mam przeczucie, że moich kg będzie w tym wszystkim trochę za dużo :36_6_5:

CZesc dzeiwczyny!
Ja jak zwykle pozno ale od rana na telefonie. Teraz dopiero jem sniadanie i tak mi niedobrze, ze hej. Chyba przegielam i teraz mam. Nie wim jak to sie dzisiaj skonczy. Mam nadzieje, ze to ten glod a nie jaks grypa zooladkowa :-(
Narobilam sobie kanapek i jakos mi wcale nie smakuja.

JOla - co do osmioraczkow, to ja w Polsce jak bylam wiadzialam program o szecioraczkach i powiem Ci - dziekuje bardzo, ale nie!

elwira
Witam mamuśki bo baaaaaaardzo długiej przerwie:)

Starałam się was czytać na bieżąco ale nie zawsze sie to udawało, ja sie doigrałam byłam wczoraj u lekarza bo w niedziele nie czułam malucha nic a nic i wiem ze regularnie to może jeszcze nie być ale codziennie powinno. Ponadto mój kręgosłup(bóle) i kopniaki po pęcherzu nie dają mi spać po nocach i do tego opuchnięte nogi jak balony co wieczór.
Lekarz po badaniu moczu powiedział tak - za dużo białych krwinek czyli infekcja dróg moczowych wiec bóle kręgosłupa to jedno ale i pewnie nerki swoje dokładają i dlatego ta opuchlizna.
Mam L-4 do końca tygodnia i jak przyjdą wyniki ze szpitala to zobaczymy czy muszę brać antybiotyk czy nie i czy wracam jeszcze na chwile do pracy , co do ruchów Adaś znów szaleje wiec jest ok i zamiast usg(tu nie lubią za dużo robić) mogłam tylko posłuchać serduszka ale i to mnie cieszyło bo przynajmniej wiedziałam ze jest dobrze.

ELwirka witaj po długiej przerwie, dbaj o siebie i małego, dużoo zdrówka

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

hej babeczki melduje sie i ja.
Wy juz trajlujecie od samego rana a ja dzisiaj jak nieprzytomna w nocy nie moglam spac zasnelam chyba o 1 w nocy a o 5 juz sie obudzilam i tak do 7 lazilam a to do kibelka a to po kostke czekolady bo dopadl mnie glód i potem jak zasnelam tak pospalam do 11 ale jakos nie bardzo sie czuje... brzuszek pobolewa i jakos tak w boku kluje nie wiem co to moze jeszcze te wiezadla sie rozciagaja albo cholercia wie co...:36_2_42:

A ja poczytalam co wczesniej pisalyscie i sama wlazlam na wage i o zgrozo juz 10 na plus co prawda po sniadanku ale jednak...:36_2_42:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Ewciaa
lutka
Dziewczyny, co jecie w pracy? Przeciez coś trzeba wcinac przez te 8-9 a u niektórych nawet 12 h. Bez jedzenia wytrzymuję góra 3 h, inaczej robi mi się niedobrze. Jak jest z tym u Was?

lutka ja nie mam problemu bo pracuje jakieś 4-5 h dziennie i biore do pracy 2 kromki

no u mnie własnie te kromki są największym problemem. Rano nie mam siły ich sobie robić - regularnie spóźniam sie do pracy 5 min a ja mam klucze, więc jakbym kanapki sobie robiła to jeszcze więcje minut miałabym w plecy.

Witajcie
u mnie dzień pełen przezyć :36_2_55:najpierw byłam u dyrektora podziekowac za wszytsko i się przypomnieć o pracę od września :) :o_master:póżniej zeszłam na dół do sali a tam pełno ludzi ja szok :36_19_2:a to koleżanki z prezentem :36_3_19:dla mojej zuzi przysżły mnie pożeganć a ja łzy w oczach:36_2_58: ipo lekcjach wróciłam do domu:36_2_55:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
Witajcie
u mnie dzień pełen przezyć :36_2_55:najpierw byłam u dyrektora podziekowac za wszytsko i się przypomnieć o pracę od września :) :o_master:póżniej zeszłam na dół do sali a tam pełno ludzi ja szok :36_19_2:a to koleżanki z prezentem :36_3_19:dla mojej zuzi przysżły mnie pożeganć a ja łzy w oczach:36_2_58: ipo lekcjach wróciłam do domu:36_2_55:

to bardzo mile:36_2_55:

pat-k
mama2
amelcia8

Oby jak najmniej. Ja juz na plusie 7,8 kilo do przodu, zalezy od wagi. A przed nami jeszcze dluuugie trzy miesiace i ruszac sie coraz trudniej bedzie. Ja mysle, ze jeszcze drugie tyle mi przybedzie jak nic.