Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Ewciaa
fajne te licytacje, ale jeszcze do tego przesyłka i wyjdzie jak w sklepie

Ewcia w jakim sklepie? ten sweterek 10.00zł a przesylka 5 zł to razem 15.00zł a wczoraj umknal mi sweterek ktory poszedl za 3.5zł z przesylka 8.5 zł

no u mnie są takie sklepy i nie tylko z odzieżą używaną, więc nie kupuje na allegro

no tak chodziło mi o ten sweterek za 22 zł, bo te co Ty licytujesz za 10 zł to chyba nawet u mnie w dębicy nie znajdzie się takich tanich

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
mama2
Ewciaa
fajne te licytacje, ale jeszcze do tego przesyłka i wyjdzie jak w sklepie

Ewcia w jakim sklepie? ten sweterek 10.00zł a przesylka 5 zł to razem 15.00zł a wczoraj umknal mi sweterek ktory poszedl za 3.5zł z przesylka 8.5 zł

no u mnie są takie sklepy i nie tylko z odzieżą używaną, więc nie kupuje na allegro

chyba ze tak:36_15_33:

kochane moje witam jeszcze z Polski hihi musialam o dzien przelozyc wyjazd bo niezdazylam wszystkiego zrobic,bo...wynajelam mieszkanie i bardzo sie z tego ciesze tzn.swoje mieszkanie w Pl wynajelam znajomemu i kilka formalnosci mi doszlo ale za to bede miala spokuj:D z oplatami pilnowanim tych oplat itp.a wogole nasz znajomy z Ukrainy to mowi ze ceny wozkow u nich sa o polowe tansze niz tu:Dhihi i dostal ulotke tego co mialam dzis kupic i nam kupi i przywiezie do Hagi a tak wogole to on tez czeka na dzidzie ale juz za 2 tyg i smiesznie strasznie bo najpierw mowili ze to dziewczynka a teraz ze chlopiec na 70% bo sie odwrocil,i oni wciaz pewnosci niemaja.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2
Rozpinany sweterek rozm. 62! (534707807) - Aukcje internetowe Allegro

LICYTUJE:)))
powiem wam ze jestem jak najbardziej za uzywanymi w dobrym stanie i cenie ciuszkami..

moja mama raz kupila mojej Klaudi marynarke ze spodniczka za 350zł:36_5_3: marynarke miala 3 razy a spodnczke 5 razy , wlasnie sprzedałam kopmlet na allegro:))

ale wlosy mi sie zjerzyly jak uslyszalam cene:yyy:

Sweterek cudny.
A co do używanych rzeczy, to zgadzam się w 100%. Te które dzisiaj kupiłam też ze sklepu z używaną odzieżą, a za wszystko zapłaciłam 20 zł :) Wyglądają jak nowe.

Wlasnie wrocilam od sasasiadki. Wyprowadza sie w lutym i podarowala mi lezaczek od swojego synka, poza tym dostane kojec. Fajny taki solidny drewniany, znow dwie rzeczy odpadna z zakupow.

Poza tym kupilam dzisiaj ciuchow a ciuchow!
Wiec tak :
2 czapeczki niebieska i biala po 1 E
2 body bez stopek w paski bezowe i niebieskie z aplikacja Mis po 4 E
body ze stopkami z kroliczkiem kremowo - bezowe 3 E
komplet pieluch tetrowych niebieskich i bialych 3 E
skarpetki NEUBaby niebieskie 70 cent
spodenki kremowe ogrodniczki z body w kremowo-brazowe paseczki 8 E
2 Body w paski niebieskie i biale po 2 E
To juz wszystko. szkoda, ze nie moge sie pochwalic zdjeciem, bo serio bardzo ladne wsyzstko i atkie tanie, ze hej. Do tego jakosc I klasa.

gunia43
Wlasnie wrocilam od sasasiadki. Wyprowadza sie w lutym i podarowala mi lezaczek od swojego synka, poza tym dostane kojec. Fajny taki solidny drewniany, znow dwie rzeczy odpadna z zakupow.

Poza tym kupilam dzisiaj ciuchow a ciuchow!
Wiec tak :
2 czapeczki niebieska i biala po 1 E
2 body bez stopek w paski bezowe i niebieskie z aplikacja Mis po 4 E
body ze stopkami z kroliczkiem kremowo - bezowe 3 E
komplet pieluch tetrowych niebieskich i bialych 3 E
skarpetki NEUBaby niebieskie 70 cent
spodenki kremowe ogrodniczki z body w kremowo-brazowe paseczki 8 E
2 Body w paski niebieskie i biale po 2 E
To juz wszystko. szkoda, ze nie moge sie pochwalic zdjeciem, bo serio bardzo ladne wsyzstko i atkie tanie, ze hej. Do tego jakosc I klasa.

Gunia to zakupy rzeczywiście porządne. Aż szkoda, że sobie nie możemy pooglądać.

oj Jola ta opowiesc jest cudna!!ale posmialam sie i powzdychalam naprawde suuper!!
Patka odradzam lozeczko turystyczne na dluzsza mete!!a wiem co mowie jestem fizjoterapeutka to jest lozeczo na chwilke naprawde niepolecam,taka oslonke mozecie sprawic sobie i na drewniane lozeczko a mala moze zwami w PL spac lub w wozku jak bedzie malutka w gondoli wiec naprawde idradzam turystyczne lozeczko.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Dziewczyny - nie bede pisala kazdej po kolei wiec tylko stwierdze, ze lozeczka super. Takie biale z drewnianym wykonczeniem przypomina mi to, ktore dostane od siostry. Moze to ta sama firma... A ta moskitiera nad turystycznym - co za pomysl, super.
Mala moze sobie pospac w ogrodzie i zadne tam muchy czy komary jej nie obsiada.

mama2corun - wracaj do nas szczesliwie!

A ja sie zbieram tez przytulic meza, chociaz juz go dzisij natulilam.
Ale niech ma! I moze jakis filmik i nyny....
Dobranoc!:angel1:

mama2corun
dziewczyny czy wam sie tez tak placza wlosy?? kurcze ja mam wrazenie jakbym wyrywala polowe wlosow przy kazdym czesaniu:alajjj:no poprostu masakra koltun na koltunie koszmar:alajjj:i odzywki stosuje i wogole i nic niepomaga!!

Mama2corun - Polecam Pantene Pro V - ta drozsza 2 minutowa odzywka regenerujaca. Nie wiem jak sie w Polsce nazywa. Taka w tubce. Po niej jedynej nie mam problemow z rozczesywaniem :-)

Znow reklame robie?!? :-)