Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

pat-k mowia ze niedobrze w takim łozeczku ...ale czego oni nie mowia moja kolezanka ma takie łozeczko jej syn ma 8 miesiecy i zadnych wad postawy czy takich tam....wiec roznie to bywa

Ewcia
super ciuszki - wzielabym ale tych koszulek bardzo duzo jesli zrezygnowanie z paru bluzeczk zmniejszylo by cene to ja bym tak zrobila,
ale te pantalonki KOCHANE:in_love:

jola22
Ja też coś dziś sprawiłam mojej Juleńce - w końcu należało jej się za to, że taka dzielna na badaniach była.:36_4_10::36_4_10::36_4_10:

ohh te sukienusie przesliczne..:in_love:
mnie juz tak nie chwytaja za serce bo mam juz dame ktora moge postroic
teraz moje serce zdominowaly meskie bojówki , ogrodniczki , bluzy hihih:36_1_13::36_1_13:

Ewciaa
witam zaraz zaczne nadrabiać zaległości ale chciałam się pochwalić w końcu tylko Wam moge chodz moja mama dziś mnie zaskoczyła i mówi weź wszystkie ciuszki dam Ci pieniądze:36_1_13:
a więc to ciuszki od koleżanki ze sklepu z odzieżą używaną za wszytsko mam zapłacić 115 zł ale powiedzcie mi czy jest sens brać tyle letnich ciuszków?? doradzcie prosze

Ewcia ciuszki przepiękne.
Co do ilości nie będę się wypowiadać, bo doświadczenia brak.

mama2

Ewcia
super ciuszki - wzielabym ale tych koszulek bardzo duzo jesli zrezygnowanie z paru bluzeczk zmniejszylo by cene to ja bym tak zrobila,

mama czyli nie brać wszytskich bluzeczek?? powiem CI że one znów takie drogie nie są jedna za 5 zł to chyba nie majątek ale sama nie wiem co robić, chętnie posłucham rady doświadczonej mamuski :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

katja79
Ewciaa
Daffodil

Ja na pewno się wybieram. Na początku lutego będziemy się zapisywać.

ja też chce iść :)

Ja sie zapisalam od 20 marca-8 maja bo tylko taki termin byl wolny.Nie zwlekajcie babeczki z zapisywaniem sie bo moze byc problem.

Ja już dzwoniłam ostatnio i nie ma problemów z zapisem. Pewnie dlatego, że zajęcia są odpłatne. Trzeba na samym początku miesiąca się zapisywać.

Ewciaa
mama2

Ewcia

mama czyli nie brać wszytskich bluzeczek?? powiem CI że one znów takie drogie nie są jedna za 5 zł to chyba nie majątek ale sama nie wiem co robić, chętnie posłucham rady doświadczonej mamuski :)

pewnie ze 5 zł to grosze ale z drugiej strony po co az tyle bluzeczek to wolałabym juz jakies spodniczki do tych bluzeczek czy spodenki

jola22
Wiecie, co - jak wczoraj siedziałam w poczekalni na tej porodówce to była kobieta, która dopiero, co urodziła dziecko:36_1_66: - szła za położną jak gdyby nigdy nic. Wyglądała jak by szła sobie na spacer.
Ja też bym tak chciała po porodzie spacerować.:o_no::o_no::36_2_46:

to tylko zazdroscic bo pewnie nie byla nacinana. Wtedy zazwyczaj szybko wraca sie do noramlnosci.:36_1_66:
.ja niedosc ze poszyta to jeszcze rozerawan szyjka i silny krwotok co spowodowało ze na wozku inwalidzkim sie przemieszczałam przez 2 doby:yyy:

Ewciaa
mama2
ewcia moja corka zawsze ma duzo ciuszkow bo babcia rozpieszcza i choc mam je za darmo to szkoda mi jak widze ze w polowie nie obchodzi albo raz zalozy...takze nie popadajmy w przesade:yyy:

w takim razie odłoże troche tych ciuszków, dziękuje za radę jak dobrze że jesteście :36_4_12:

prosze bardzo, polecam sie na przyszłosc:36_33_4:

mama2
jola22
Wiecie, co - jak wczoraj siedziałam w poczekalni na tej porodówce to była kobieta, która dopiero, co urodziła dziecko:36_1_66: - szła za położną jak gdyby nigdy nic. Wyglądała jak by szła sobie na spacer.
Ja też bym tak chciała po porodzie spacerować.:o_no::o_no::36_2_46:

to tylko zazdroscic bo pewnie nie byla nacinana. Wtedy zazwyczaj szybko wraca sie do noramlnosci.:36_1_66:
.ja niedosc ze poszyta to jeszcze rozerawan szyjka i silny krwotok co spowodowało ze na wozku inwalidzkim sie przemieszczałam przez 2 doby:yyy:

Tutaj podobno nacinają kobietę w ostateczności, albo wcale.
Ja właśnie boję sie tego, że mnie porozrywa, bo wtedy muszą założyć szwy, które czasami nie chcą sie goić, ciągną - ile kobieta musi wytrzymać to szok:36_5_3:
Moja koleżanka rodziła tutaj i musieli użyć kleszczy - jej biedny synek miał potem przez jakiś czas te kleszcze odbite na policzkach, a ona nie mogła usiąść normalnie przez 2 tyg.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829