Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Katja szczęściaro, moj mąż nie odróznia kaftanika od body. a jesli probuje go zaangazowac w wybor kosmetykow dla dziecka, to nagle zaczyna miec pilna robote, ktora odkladal od wielu dni i czmycha :36_1_22:
Tylko wybor wozeczka jako tako go wciaga. wiadomo... pierwsza fura Tosi :)

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Daffodil
katja79
Wiecie co babeczki wlasnie mam ochote na zimne piwko... jeju ale bym sie napila....macie czsami ochote na jakis alkohol?

Ja to w ogóle mało alkoholowa jestem, więc na szczęście takich zachcianek brak. Alkoholu nie piłam nigdy dla przyjemności, już raczej, żeby się natrąbić :hahaha:

oj ja mam ochotę na dobry likierek albo mohito .... mmmmmmmmmm. No ale wyznaję zasadę 0 alkoholu w ciaży więc jeszcze będę musiała troche poczekać. Latem uwielbiam czasem waląć sobie chłodne piwko z sokiem imbirowym, trudno.

Jola tez jestem zdania że powinnaś powalczyć o siebie. Skoro skróciłą Ci się szyjka to moz ezrezygnuja z pracy. Po co ryzykować, zwłascza że pracujesz po 12 h!!!! To jakie podejscie do ciężarnych jmaja na WYspach to dla mnie nie do przyjęcia. Oni wychodzą zzałozenia że zdrowa silna ciaża przetrwa, a jeśli nie to znaczyło ze była za słaba. WIesz taka naturalna selekcja. U nas przy plamieniach dają zwolnienie i lekarstwa - tam nie pomagają. Dla mnie to nieludzkie.

Wiecie ze zgubiłam tydzień ciąży?? Byłam pewna ze zaczynam 26 a tu już 27!! Durna ja :)

Ja narazie wstrzymuję się z zakupami ubrankowymi, bo wkońcu kasy zabraknie na ważniejsze wydatki :8_1_221:

Natalia a my na MAJ.

Wiam poniedziałkowo

lutka
Daffodil
katja79
Wiecie co babeczki wlasnie mam ochote na zimne piwko... jeju ale bym sie napila....macie czsami ochote na jakis alkohol?

Ja to w ogóle mało alkoholowa jestem, więc na szczęście takich zachcianek brak. Alkoholu nie piłam nigdy dla przyjemności, już raczej, żeby się natrąbić :hahaha:

oj ja mam ochotę na dobry likierek albo mohito .... mmmmmmmmmm. No ale wyznaję zasadę 0 alkoholu w ciaży więc jeszcze będę musiała troche poczekać. Latem uwielbiam czasem waląć sobie chłodne piwko z sokiem imbirowym, trudno.

Jola tez jestem zdania że powinnaś powalczyć o siebie. Skoro skróciłą Ci się szyjka to moz ezrezygnuja z pracy. Po co ryzykować, zwłascza że pracujesz po 12 h!!!! To jakie podejscie do ciężarnych jmaja na WYspach to dla mnie nie do przyjęcia. Oni wychodzą zzałozenia że zdrowa silna ciaża przetrwa, a jeśli nie to znaczyło ze była za słaba. WIesz taka naturalna selekcja. U nas przy plamieniach dają zwolnienie i lekarstwa - tam nie pomagają. Dla mnie to nieludzkie.

Wiecie ze zgubiłam tydzień ciąży?? Byłam pewna ze zaczynam 26 a tu już 27!! Durna ja :)

Ja narazie wstrzymuję się z zakupami ubrankowymi, bo wkońcu kasy zabraknie na ważniejsze wydatki :8_1_221:

Natalia a my na MAJ.

Wiam poniedziałkowo

LUTKA ja nie wiem jak ty te tygodnie liczysz :16_3_46: ja mam termin na 10 maja i od ostatniego dnia miesiaczki liczac wlasnie zaczal mi sie 26 tydzien

mama2corun
oj kochane ja to nigdy nienadrobie zaleglosci chyba dopiero w domu na spokojnie bo tak to ja niewiem.ja ide spac jutro ostatnie formalnosci i do domciu juz doczekac sie niemoge:Dpozdrawiam i kolorowych snow.

nie latwo nadrobic zaleglosci z tylu dni. Ja bylam w Polsce ponad trzy tygodnie i najpierw staralam sie nadrobic ale wkrotce zrezygnowalam.

Własnie przyszła paczka z ubrankami od magicznej 24. Jestem bardzo zadowolona, moze poza motywem na 3 ciuszkach (jakieś kolorowe zabki i serduszka :P) no ale wiedziałam na co się decyduję, Pani uprzedzała że wybór motywu jest niemożliwy z racji masówki. Ciuszki świetne do domu.

Chociaż body w rozmiarze 62 jest chyba tylko o cm mniejsze od 68 na długosć, rękawy znacznie mniejsze. To jedyny minus.

gunia wczoraj przez cały dzień ledwo czulam młodego, ale wieczorem przed snem pierwszy raz poczułam jego przesunięcie się pod moją dłonią. Nie kopniak tylko mocne przesunięcie się. Tego uczucia nie da się opisać, poprostu niesamowite. Dał znać ze jest ok, wię csię nie martwię. Dzieci w brzuchach to ludzie, ze swoimi nastrojami, lepszymi i gorszymi dniami. Gunia dzien się niedawno zaczął, nie martw się na zaapas.