Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

pat-k
mama2
jola22

Mnie moja dzidzia tak bombardowała w sobotę lub niedzielę (dokładnie nie pamiętam).
Nawet mój mąż to widział.
Chyba się chwaliłam ??

Daffodil świetne uczucie - co ??:36_2_34:
Poczuć i zobaczyć za jednym razem - rewelacja.:36_2_34:

u mnie sa tak silne kopniaki ze w niedziele wszyscy goscie widzieli przez sweter jak mały kopie:))) czaasem brzuch faluje , ale zazwyczaj kazdy ruch jest juz widoczny na brzuchu , własnie teraz urzadza sobie jakąs impreze i brzuch lata we wszystkie strony:36_4_10:

Ja mialam potańcowke w brzuchu dzisiaj w nocy :) Smialam sie, ze chyba ma gosci, bo to niemozliwe, żeby jedno dziecko kopało na raz w róznych miejscach :36_2_27:

A jednak możliwe :lup: Kuba też potrafi zasadzić kopa w dwóch odległych od siebie miejscach na raz :36_2_27:

mama2
mama2corun
mama2
Elwira ten lezaczek i kołyska ...az pozazdrosciłam PIEKNE:36_2_27:

czyli tylko 4 chłopaki majowe beda

ELWIRA- ADAS
GUNIA- MAKS
LUTKA -SZYMUS
JA -MAKS

Zapomniałam o kims???

Daffodil KUbus
Dorcia Filipek
:36_2_27:

Elwira apropo wiklinowego koszyka tez pozazdroscilam jest cudny i wogole sliczne prezenty dostal Adas i mamusia tradycyjnie tez go rozpieszcza

ale wstyd jak mogłam zapomniec !!!!!!!!!!!!!!!!:lup::lup:

:36_1_15: Żeby mi to było ostatni raz :36_2_27:

mama2
mama2corun
moja Oliw je sniadanie i zaraz zmykam ja zaprowadzi do szkoly niewiem co dzis robic moze wkoncu sie skusze na szycie bo zabieram sie za to i zabieram
mama2 ja tez bym sprubowala ale pste cynkowo szybciej dziala jest jakby suchsza a masc cynkowa mniej no i samo to ze z tego ani uczulenia niepowinno byc ani nic choc z Toba to niewiadomo...

mama2coron to nie wiedziałam ze masc rozni sie od pasty???

Ja w domu mam zawsze albo jedno albo drugie i w sumie nigdy nie widziałam różnicy. Może konsystencja ciut inna, ale działanie takie samo. Nawet jak kupowałam, to brałam co było :)

katja79
hej kwoczki melduje sie srodowo no ja juz po sniadanku i po nospie i jak narazie jest dobrze brzunio nie boli a maja w srodku coraz bardziej fika co prawda caly czas niezbyt mocno ale zauwazylam ze ostatnio jej fazy aktywnosci powoli sie wydluzaja wiec jestem dobrej mysli a ja od samego rana robilam sobie syrop z cebuli i czosnku bo cos mnie kaszel meczy od samego rana bo to tak jest ze jak sie zaczyna sypac to wszystko nie dosc ze te bóle to jeszcze kaszel...:36_2_42:a magnez moge brac dzwonilam do swojego kolegi lekarza ale oczywiscie razem z nospa.

Katja to super, że widać poprawę. Ale pamiętaj, żeby się bardzo oszczędzać, nawet jak już będzie lepiej. Przy przodującym łożysku mogą pojawić się plamienia, które z reguły nie oznaczają nic złego, ale trzeba w szpitalu leżeć. Więc pamiętaj żadnego podnoszenia, nie naciągaj się też (jak coś trzeba na wysoką półkę schować, to męża proś) i dbaj o siebie, bo jednak lepiej w domu swoim siedzieć niż w szpitalu :lup:

katja79
elwira
Witam mamuśki:)

widzę ze nie tylko ja miałam ciężką noc, od 5rano nie śpię a mały tak daje popalić i kopie mnie w takie miejsce ze cały czas mam zgagę i nic nie działa
macie jakieś pomysły?

Ja równiez czesto cierpie z powodu zgagi mimo ze moja niunia caly czas urzeduje nisko ale wlasnie ostatnio jest coraz gorzej i mleko juz mi nie pomaga wiec wczoraj zapytalam swojej lekarki co mozna brac no wiec RENNIE mozna brac i powiem Ci ze naprawde szybko pomaga.

A ja się przyznam, że w życiu zgagi nie miałam. Nie wiem nawet jak to wygląda. I mam nadzieję, że już się nie dowiem, bo z tego co wszyscy piszą jest to raczej mało przyjemne :36_1_15:

mama2corun
moja Oliw je sniadanie i zaraz zmykam ja zaprowadzi do szkoly niewiem co dzis robic moze wkoncu sie skusze na szycie bo zabieram sie za to i zabieram
mama2 ja tez bym sprubowala ale pste cynkowo szybciej dziala jest jakby suchsza a masc cynkowa mniej no i samo to ze z tego ani uczulenia niepowinno byc ani nic choc z Toba to niewiadomo...

Mama2 - Tez polecam. Ja stosowalam pste cynkwa. Ladnie wysusza

mama2
Daffodil
mama2
Elwira ten lezaczek i kołyska ...az pozazdrosciłam PIEKNE:36_2_27:

czyli tylko 4 chłopaki majowe beda

ELWIRA- ADAS
GUNIA- MAKS
LUTKA -SZYMUS
JA -MAKS

Zapomniałam o kims???

O mnie, o mnie :36_2_27:

oj nie wiem czy Kubus mi to wybaczy , wstretna forumowa ciotka :36_1_15:

Nie martw się, właśnie zapycham go śniadaniem, nawet nie zauważył :36_2_27:

elwira
właśnie znalazłam łóżeczko tylko jak znajdę coś tu na miejscu takiego to pewnie kupie tu zamiast przez neta
Łóżeczko KINGA z przykrywaną szufladąPROMOCJA (525549091) - Aukcje internetowe Allegro

Elwira sugeruję kupno łóżeczka z przykrywaną szufladą - często sa odkryte więc wszystko se kurzy i widać co się w niej trzyma. Ale ja też stawiam na szufladę :)

gunia43
amelcia8
Dziewczyny czy któraś z was zauważyła spadek wagi o jakieś 1-1,5 kilo??????bo u mnie tak właśnie jest

Niestety - u mnie znow kilo na lus. I to bez przesadnego obzerania sie.

Gunia chyba taki już nasz urok. Jem niedużo, same zdrowe rzeczy, a co chwilę na wadze więcej. Później będę się tym martwić, bo z całą pewnością nie będę się teraz za jakieś rygorystyczne diety zabierać.

katja79
hej kwoczki melduje sie srodowo no ja juz po sniadanku i po nospie i jak narazie jest dobrze brzunio nie boli a maja w srodku coraz bardziej fika co prawda caly czas niezbyt mocno ale zauwazylam ze ostatnio jej fazy aktywnosci powoli sie wydluzaja wiec jestem dobrej mysli a ja od samego rana robilam sobie syrop z cebuli i czosnku bo cos mnie kaszel meczy od samego rana bo to tak jest ze jak sie zaczyna sypac to wszystko nie dosc ze te bóle to jeszcze kaszel...:36_2_42:a magnez moge brac dzwonilam do swojego kolegi lekarza ale oczywiscie razem z nospa.

Katja - jak bylam w Polsce to meczylo mnie gardlo i kaszel sie zaczynal. Aptekarka polecila mi Homeovox. Pomoglo! Ssalam jeszcze tabletki podbial plus tymianek. Wszystko mozna w ciazy. Pytalam.