Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ewciaa
Kamidianka
Ewciaa

u mnie nie wazne czy dzień czy wieczór:36_2_24:

Twój M. to w ogóle bardzo autorytarny jak zążyłam zauważyć, chciałby, zeby na jego zawsze wyszło.
Swoją drogą, mamy podobną sytuację mieszkaniową, to trochę wiem, o czym piszesz. Niestety, musisz się pogodzić, że dopóki będziesz mieszkać z rodzicami, to nigdy nie wprowadzisz swoich rządów i nic do końca po swojemu nie zrobisz. Każda Wasza kłótnia, czy róznica poglądów będzie jak na widelcu widoczna. Nawet mając najbardziej liberalnych rodziców jest się jednak pod obstrzalem, czy się tego chce, czy nie.

kami ja wiem i dlatego przestałam się kłócić i walczyć o swoje tylko kiwam głową i mówie: "tak mamo masz rację"
ale to brzmi jakbym miała 15 lat i tumaczyła się mamusi

To ja mam zupełnie inny charakter, nie potrafię powiedzieć, że się zgadzam, jak się nie zgadzam, bo chyba by mnie skręciło wewnętrznie :)

mama2
elus.dreptus
boje sie reakcji wszystkich
rodziny a przedewszystkim mojego M
za godzinke ise okaze

nie wiem czy chcesz tego czy nie ale znajomych olej!!!!!!!!!!!!!! a M no coz napewno bedzie zaskoczony ale napewno sie ucieszy...az sie poryczalam ja tez nie dawno mialam 2 kreseczki :((((

nie chodzi mi o znajomych tylko o rodzicow
jedna wpadka, szybki slub i teraz druga??!!
z reszta jeszcze nie ma co gdybac!! test jeszcze w aptece czeka:36_17_1:

zle sie czulam o tym piszac ze wzgledu na Ciebie ale musialam komus to powiedziec bo tu nie mam komu
przytulam

jola22
Daffodil
Kamidianka

Super!! A to tak bez oporu dał?

Zupełnie bez.
Zapytałam czy mogę dostać zaświadczenie o karmieniu piersią do pracy, a ten nawet nie zainteresował się czy karmię i powiedział, że oczywiście jak najbardziej, należy się, to trzeba korzystać :)
Bo trochę się bałam, że mi cycka będzie oglądał :hahaha:

O ty cwana bestio - nieźle sobie to wymyśliłaś. Będziesz chodzić na 7 godzin.......a będą ci płacić za 8 ????????

Dokładnie :)

jola22
Jola30
mama2
bo ja wam powiem jak to jest..w zyciu spotykamy ludzi (kobiety)ktore niby fajne kolezanki ale szybko sie okazuje ze zazdrosna bo ty lepiej ubrana, bo lepsza prace, fajniejszego meza..a tu mam wrazenie zadna z was nie zazdrosci, szczerze wspolczuje, szczerze cieszy sie nie przewraca oczami kiedy opowiadam wkolko co maks juz potrafi a czego nie (mam nadzieje ze nie przewraca) to jset niesamowite .buziak dla was

mama2 fajnie to napisałaś ,ponieważ coś w tym jest masz racjie w 100%.
A dzieciaki z forum kocham najbardziej tyle się na nie czekało i niech nam zdrowo rosną :36_27_5:
A jak Jola 22 wybuduje już ten domek to spotkamy się wszystkie mam nadzieje ,że nie jako babcie hehe.
Nie obrażając Joli 22 że tak długo będzie budować

Jola ale ja już dzisiaj pisałam (widzę że wszyscy olali mojego posta), że jak postawię tą chatę to się spotkamy na dobrej popijawie i spanie na sianie, albo w trawie (żeby nie trzeba było nowej chaty z pawi sprzątać):wymiotuje::hahaha:

:hahaha: Ja jak najbardziej jestem za!!

elus.dreptus
mama2
elus.dreptus
boje sie reakcji wszystkich
rodziny a przedewszystkim mojego M
za godzinke ise okaze

nie wiem czy chcesz tego czy nie ale znajomych olej!!!!!!!!!!!!!! a M no coz napewno bedzie zaskoczony ale napewno sie ucieszy...az sie poryczalam ja tez nie dawno mialam 2 kreseczki :((((

nie chodzi mi o znajomych tylko o rodzicow
jedna wpadka, szybki slub i teraz druga??!!
z reszta jeszcze nie ma co gdybac!! test jeszcze w aptece czeka:36_17_1:

zle sie czulam o tym piszac ze wzgledu na Ciebie ale musialam komus to powiedziec bo tu nie mam komu
przytulam

no co ty mna sie nie przejmuj...nie wiem tylko czy mam ci tych 2 kreseczek zyczyc czy nie..?

pat-k
Daffodil
pat-k

ech, Ewciu powiem Ci na pocieszenie, ze moj M wrocil dzisiaj po 3 dniowej nieobecnosci, a ja mu: pobaw sie z Tosia, bo ja dzisiaj nawet na forum nie mam czasu!
teraz siedzi i czyta gazete, ale chyba sie troche dasa...

Mój biedak stwierdził, że nie idzie spać, tylko poczeka na mnie parę minut, żebyśmy się trochę potulili i przysypia mi tu właśnie w fotelu :)

slodziak :D oj biedni Ci nasi M sa. Ze tez jeszcze nie wpadli na pomysl, zeby sobie tez forum zalozyc.... ale wtedy wojna o komputer bylaby straszna :36_13_4:

My na szczęście mamy dwa, M. na forum samochodowe zagląda, więc przy jednym wiecznie ktoś miałby podbite oko :)

Daffodil
pat-k
Daffodil

Mój biedak stwierdził, że nie idzie spać, tylko poczeka na mnie parę minut, żebyśmy się trochę potulili i przysypia mi tu właśnie w fotelu :)

slodziak :D oj biedni Ci nasi M sa. Ze tez jeszcze nie wpadli na pomysl, zeby sobie tez forum zalozyc.... ale wtedy wojna o komputer bylaby straszna :36_13_4:

My na szczęście mamy dwa, M. na forum samochodowe zagląda, więc przy jednym wiecznie ktoś miałby podbite oko :)

:sofunny:moj M ma xboxa wiec tez oczy mamy całe:D

elus.dreptus
zadzwonila do mnie dzis kolezanka, wracala od swojej znajomej ktora urodzila synka po koniec maja, waga urodzeniowa 3700 a teraz wazy 12 kilko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jest krutki bo ciuszki 74-80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

O rany, córka mojej kuzynki ważyła trochę mniej mając dwa lata i była taka w sam raz :glass:

mama2
witam sie ..klaudia w nocy kaszlala i do szkoly nie poszla dzis z nia ide do lekarza ..
raczej nie powiem zebym sie wyspala:16_12_9: ladna pogoda ale znow spacer pod znakiem zapytania bo nie zostawie przeciez klaudi samej w domu cholera ..maksio zakisnie w tym domu wczoraj z nim troche bylam ale to malo!

Dużo zdrówka dla Klaudusi, oby kaszel szybko przeszedł.

elus.dreptus
mama2
elus.dreptus
dziewczyny a ja nadal bez @!!
juz w kubeczku mam co potrzeba idac do kolezanki kupie test.....

aaaaaaaaaaaaaa czyzby????????????:D

nie wiem i nie wiem na jaki wynik testu miec nadzieje
boje sie

Tulę mocno i wewnętrznie czuję, że masz nadzieję na pozytywny.
Nie bój się reakcji innych, bo pewnie o to w dużej mierze chodzi, prawda? W sumie to w takiej sytuacji tylko reakcja M. by mnie obchodziła.

Daffodil
Ewciaa
Kamidianka

Twój M. to w ogóle bardzo autorytarny jak zążyłam zauważyć, chciałby, zeby na jego zawsze wyszło.
Swoją drogą, mamy podobną sytuację mieszkaniową, to trochę wiem, o czym piszesz. Niestety, musisz się pogodzić, że dopóki będziesz mieszkać z rodzicami, to nigdy nie wprowadzisz swoich rządów i nic do końca po swojemu nie zrobisz. Każda Wasza kłótnia, czy róznica poglądów będzie jak na widelcu widoczna. Nawet mając najbardziej liberalnych rodziców jest się jednak pod obstrzalem, czy się tego chce, czy nie.

kami ja wiem i dlatego przestałam się kłócić i walczyć o swoje tylko kiwam głową i mówie: "tak mamo masz rację"
ale to brzmi jakbym miała 15 lat i tumaczyła się mamusi

To ja mam zupełnie inny charakter, nie potrafię powiedzieć, że się zgadzam, jak się nie zgadzam, bo chyba by mnie skręciło wewnętrznie :)

ja się poprostu tego nauczyłam

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png