Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

elwira
no i jeszcze pochwale się Kingi wyczynami:) wczoraj upiekła ciasto marchewkowe i zagniotła ciasto drożdżowe na rogaliki które teraz chce piec i przygotowała wszystko na obiad żeby czasu je dzisiaj nie zabrakło nawet od łożyła kilka płatów dla małych dzieci które przyjdą żeby im usmażyć normalne kotleciki ....normalnie sama w to uwierzyć nie moge, ja już chyba nigdy nie będę narzekać na moje dzieci:))))

a tak wygląda dzieło mojego dziecka:) jak ktoś ma ochotę to zapraszamy:))

Oj, tylko pozazdrościć :36_33_9:

pat-k
Jola30
Dziewczyny u mnie z Nikusiem zamiast lepiej to gorzej sama nie wiem w poniedziałek z rana biegne do lekarza katar sie nasilił, plesniawka w dziobie i straszny kaszel,gorączki nie ma ale nie ma poprawy :le:
wczoraj cały dzien na rekach takie marudzenie i placz ze nie mialam czasu zajrzeć a wieczorem padlam ,pobudka od 3 i do 6 placz i tak na okrąglo i teraz na chwile zasnął.:le:

Jolu plesniawka to po antybiotyku, dawaj mu probiotyk. zeby ten cholerny antybiotyk chociaz pomogl...

ja mu daje wszystko co mam i nic nie pomaga nie jest dobrze wczoraj mialam wrażenie ze ciemionczko jest zapadniete nie chce nic pic i nie jest dobrze:le: daje mu nystatyne ,lakcid,wapno, zelazo,flegamine,antybiotyk,i jakieś krople odczulajace i dupa blada nic nie pomaga.:le: chyba będa zaszczyki coś mi sie wydaje zobaczymy jutro.

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

pat-k
lutka
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: BLOOM krzesełko FRESCO Loft

to dopiero wydziwianie

jak za barem w klubie nocnym :)) jesli dziecku wygodnie i ta cena ma jakies uzasadnienie...

jasne ze tak, tanie mięso psy jedzą, i ja wolę dołozyc 100 czy 2 ale mieć cos konkretnego, ale zeby kupic takie fotelik to musiałabym miec extra chatę zeby pasował do wystroju wnętrza :D

Jola30
pat-k
Jola30
Dziewczyny u mnie z Nikusiem zamiast lepiej to gorzej sama nie wiem w poniedziałek z rana biegne do lekarza katar sie nasilił, plesniawka w dziobie i straszny kaszel,gorączki nie ma ale nie ma poprawy :le:
wczoraj cały dzien na rekach takie marudzenie i placz ze nie mialam czasu zajrzeć a wieczorem padlam ,pobudka od 3 i do 6 placz i tak na okrąglo i teraz na chwile zasnął.:le:

Jolu plesniawka to po antybiotyku, dawaj mu probiotyk. zeby ten cholerny antybiotyk chociaz pomogl...

ja mu daje wszystko co mam i nic nie pomaga nie jest dobrze wczoraj mialam wrażenie ze ciemionczko jest zapadniete nie chce nic pic i nie jest dobrze:le: daje mu nystatyne ,lakcid,wapno, zelazo,flegamine,antybiotyk,i jakieś krople odczulajace i dupa blada nic nie pomaga.:le: chyba będa zaszczyki coś mi sie wydaje zobaczymy jutro.

no wlasnie :/ nawadnianie jest baaardzo istotne. Jolcia podaawaj co pół h, niech wypije choc 10 ml ale często. Niech mu juz to przejdzie. tulę.

Jola30
lutka
Jola połóz sobie Nikusia na kolanach brzuszkiem do dołu i oklepuj często, 4 - 5 razy dziennie. zawsze rano i przed snem! Nawilżaj powietrze, wietrz pokój (gdy nie ma w nim Młodego), chłodne powietrze ułatwia oddychanie. Dostaje probiotyki?

juz glupia jestem probiotyki to np . lakcid?

tak. ale je podawaj minimum godzine po antybiotyku (chyba po). I jak juz isę wyleczy, to też przez dłuższy czas aplikuj go,

Jola30
pat-k
Jola30

kurcze, tak mi Was szkoda. wszyscy lekarze ta sama diagnoze stawiaja? moze to jednak alergia jakas?

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

lutka
pat-k
lutka
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: BLOOM krzesełko FRESCO Loft

to dopiero wydziwianie

jak za barem w klubie nocnym :)) jesli dziecku wygodnie i ta cena ma jakies uzasadnienie...

jasne ze tak, tanie mięso psy jedzą, i ja wolę dołozyc 100 czy 2 ale mieć cos konkretnego, ale zeby kupic takie fotelik to musiałabym miec extra chatę zeby pasował do wystroju wnętrza :D

:D do mojego wystroju tez nie pasuje ani stylem ani cena :))

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

pat-k
lutka
Wiki pytam czy z allegro bo podobne widziałam o tych samych parametrach. No i tak się waham czy kupić bo cos tanie mi się wydaje jak na krzeselko bo 199 zł. Oczywiście ze się waham, jak kuźwa ze wszystkim!! :lup:

Patka przez zołądek do serca, choc nie w przypadku mojego M. Ma pecha do swojej kucharki :)

hehe, moj M tez kiepsko trafil :P

a co myslicie o takim krzeselku? pewnie stwierdzicie, ze jak zwykle wydziwiam ;)
Wysokie krzes�o STOKKE TRIPP TRAPP ORYGINA�!!! (762992379) - Aukcje internetowe Allegro

He he, coś w tym jest :)
Jak dla mnie to nie ma żadnych cech, na których mi zależy, ale co kto lubi :)
Ani tacki nie ma, ani obniżanego oparcia, na wygodne też raczej nie wygląda i na pewno dziecko musi bardzo stabilnie siedzieć. Ja bym się bała, że się Kuba w tym kiwnie do przodu.

Daffodil
pat-k
lutka
Wiki pytam czy z allegro bo podobne widziałam o tych samych parametrach. No i tak się waham czy kupić bo cos tanie mi się wydaje jak na krzeselko bo 199 zł. Oczywiście ze się waham, jak kuźwa ze wszystkim!! :lup:

Patka przez zołądek do serca, choc nie w przypadku mojego M. Ma pecha do swojej kucharki :)

hehe, moj M tez kiepsko trafil :P

a co myslicie o takim krzeselku? pewnie stwierdzicie, ze jak zwykle wydziwiam ;)
Wysokie krzes�o STOKKE TRIPP TRAPP ORYGINA�!!! (762992379) - Aukcje internetowe Allegro

He he, coś w tym jest :)
Jak dla mnie to nie ma żadnych cech, na których mi zależy, ale co kto lubi :)
Ani tacki nie ma, ani obniżanego oparcia, na wygodne też raczej nie wygląda i na pewno dziecko musi bardzo stabilnie siedzieć. Ja bym się bała, że się Kuba w tym kiwnie do przodu.

hmm... tacka nie potrzebna, bo w tym krzeselku dziecko siedzi przy stole. a obnizane oparcie po co?
tez mam wrazenie, ze to juz dla starszego malucha

lutka
dzięki Jola al eto wkurzajaca cecha, bo co innego przemyslec sobie dokładnie zakup, a co innego zastanawiac się czy dobrze zrobiłam ze kupiłam,a może tamto było by lepsze. No porazka jakaś. Nie wiem po kim to mam :/

Jak Nikus? Oklepujesz mu plecki? Dłoń złóż w taką łódeczkę i oklepuj delikatnie plecki. Będzie się odrywac cały syf od oskrzeli.

ja tak samo mam z zakupami i tez czasem jestem sama na siebie zla a fotelik ten co pokazalas mi sie wlasnie podoba bardzo!!i u nas troszke tanszy.no i mi troche do wystroju wnetrza niepasi.Patka twoja propozycja krzeselka tez byla u nas brana pod uwage i u nas mozna takie fajna miekka gabeczkewlasnie pod pupe i plecki i cena przystepna.
ja za 1.5 godz mam zebranie i pracownikami i kierownikiem budowy...Oli niemam z kim zostawic ani kto mnie zastapic wiec pakujemy sie w kurtke zimowa i jedziemy razem.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

lutka
na ten wózek zwróciłam uwagę, tylko nei ma skrętnych kół, i w sumie to nie wiem jak się rozkłada oparcie, czy mozna odwrócić siedzisko :)

..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: VIKI spacerowy

fajny wozeczek, ale do miasta skretne kola to duza wygoda. po sklepie latwiej sie poruszac, na chodniku skrecic. dobrze jesli sa skretne, ale z opcja blokowania

mama2corun
lutka
dzięki Jola al eto wkurzajaca cecha, bo co innego przemyslec sobie dokładnie zakup, a co innego zastanawiac się czy dobrze zrobiłam ze kupiłam,a może tamto było by lepsze. No porazka jakaś. Nie wiem po kim to mam :/

Jak Nikus? Oklepujesz mu plecki? Dłoń złóż w taką łódeczkę i oklepuj delikatnie plecki. Będzie się odrywac cały syf od oskrzeli.

ja tak samo mam z zakupami i tez czasem jestem sama na siebie zla a fotelik ten co pokazalas mi sie wlasnie podoba bardzo!!i u nas troszke tanszy.no i mi troche do wystroju wnetrza niepasi.Patka twoja propozycja krzeselka tez byla u nas brana pod uwage i u nas mozna takie fajna miekka gabeczkewlasnie pod pupe i plecki i cena przystepna.
ja za 1.5 godz mam zebranie i pracownikami i kierownikiem budowy...Oli niemam z kim zostawic ani kto mnie zastapic wiec pakujemy sie w kurtke zimowa i jedziemy razem.

a samochodem jedziecie? dzielna kobieto

Jola30

Kurcze, pleśniawka to od tych antybiotyków wszystkich. Ten kaszel najgorszy. Idź koniecznie do lekarza, szkoda, żeby się tak męczył.

pat-k
mama2corun
lutka

a samochodem jedziecie? dzielna kobieto

samochodem samochodem.
dziewczyny jak u was z zostawianiem maluszkow jest no ja jakos nieumie,z M ok z siostra tez ale to i tak na chwilke bo jak Ola sie zorientuje ze mnie niema to jest wycie ze hoho.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png