Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mamuśki:)

u nas ostatnio chyba znów jakiś skok albo cholera wie co.......... ja sie rozchorowałam ale jest juz lepiej a Adaś maruda jak nigdy , do tego wczoraj po rozmowie z dentystka wyszło na to ze albo idą mu 4 zęby na raz albo po prostu on tak ma idzie top tak powoli i boleśnie :((( tak czy inaczej mamy przechlapane

z dobrych wieści to wczoraj skończyliśmy 5miesiecy:)))

no i ja sie przełamałam i poszłam do gina nie będę opisywać szczegółów ale miesiączki moge sie jeszcze długo nie spodziewać a spirala teoretycznie jest założona prawidłowo w praktyce to juz inna historia ale panikować nie muszę

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

elwira

u nas ostatnio chyba znów jakiś skok albo cholera wie co.......... ja sie rozchorowałam ale jest juz lepiej a Adaś maruda jak nigdy , do tego wczoraj po rozmowie z dentystka wyszło na to ze albo idą mu 4 zęby na raz albo po prostu on tak ma idzie top tak powoli i boleśnie :((( tak czy inaczej mamy przechlapane

no i ja sie przełamałam i poszłam do gina nie będę opisywać szczegółów ale miesiączki moge sie jeszcze długo nie spodziewać a spirala teoretycznie jest założona prawidłowo w praktyce to juz inna historia ale panikować nie muszę

Jak to teoretycznie??

Buziaki dla Adaśka :zwyrazami_milosci:

Daffodil
elwira

Jak to teoretycznie??

teoretycznie bo jest w tym miejscu co powinna i ma rozłożone ramiona czyli blokuje to co trzeba ale w praktyce to ja mam wykrzywioną macice w łuk a spirala włożona jest prosto co powoduje że ociera i uciska ścianki macicy wiec zamiast cieszyć sie z sexu moge odczuwać większy lub mniejszy dyskomfort:((( po czasie mój organizm powinien sie do tego przyzwyczaić i będzie dobrze

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

Daffodil
mama2
zauwazylam ze maks bardzo lubi tłamsic w buzce pluszowe zabawki , kocyki ..malo sie interesuje "twardymi zabawkami" wasze tez tak maja???

Kuba twardymi też się bawi. Ma taki jeden grzechotko-gryzaczek, którym już tak świadomie potrząsa, żeby dzwoniło.
W sumie to i miękkie i twarde lubi.

Filipowi to obojętna co w rączkę wpadnie to do buzi i bez znaczenia czy to pluszak czy grzechotka.:36_33_18:

Witam się gorąco i zabieram się za czytanie bo mam troszkę zaległości.
My już po szczepieniu,dzisiaj nie było najgorzej bo dziadek pojechał z nami i skakał z grzechotką na prawo i lewo i Filipek się cieszył bardzo.Wyszło tak że to ja najbardziej przeżyłam szczepienia,ano tak bywa!
Mój Filipcio waży 6910kg o o o o o o o o ooooooooooooa ja myślałam że mało je a przez 1,5 mieś przybyło mu 1,5 kilo,kochany mój synek!!!:zwyrazami_milosci::zwyrazami_milosci:

Odebrałam zdjęcia z chrzcin i zaraz wam się pochwale no i mamy śliczny portret na ściane w ramie to będzie świetna pamiątka!

[ATTACH]14806[/ATTACH][ATTACH]14805[/ATTACH][ATTACH]14804[/ATTACH]
[ATTACH]14803[/ATTACH][ATTACH]14801[/ATTACH]

elwira
Daffodil
elwira

Jak to teoretycznie??

teoretycznie bo jest w tym miejscu co powinna i ma rozłożone ramiona czyli blokuje to co trzeba ale w praktyce to ja mam wykrzywioną macice w łuk a spirala włożona jest prosto co powoduje że ociera i uciska ścianki macicy wiec zamiast cieszyć sie z sexu moge odczuwać większy lub mniejszy dyskomfort:((( po czasie mój organizm powinien sie do tego przyzwyczaić i będzie dobrze

Brzmi niezbyt zachęcająco :)
Ja od najbliższej miesiączki wracam do pigułek, które brałam przed ciążą. Dwa opakowania jeszcze mam gdzieś zachomikowane, a później się do ginekologa wybiorę.

e2e2
My już po szczepieniu,dzisiaj nie było najgorzej bo dziadek pojechał z nami i skakał z grzechotką na prawo i lewo i Filipek się cieszył bardzo.Wyszło tak że to ja najbardziej przeżyłam szczepienia,ano tak bywa!
Mój Filipcio waży 6910kg o o o o o o o o ooooooooooooa ja myślałam że mało je a przez 1,5 mieś przybyło mu 1,5 kilo,kochany mój synek!!!:zwyrazami_milosci::zwyrazami_milosci:

Odebrałam zdjęcia z chrzcin i zaraz wam się pochwale no i mamy śliczny portret na ściane w ramie to będzie świetna pamiątka!

Brawa dla Filipka, dzielny chłopak.
I przytył też pięknie :Kiss of love:

A zdjęcia chyba jeszcze raz musisz wrzucić, bo coś nie działa.

e2e2

brawa dla Filipka ze tsak dzioelnie zniosl szczepienie , kochanego ma dziadziusia..zdjec nie umiem otworzyc :(

Daffodil
elwira
Daffodil

Jak to teoretycznie??

Brzmi niezbyt zachęcająco :)
Ja od najbliższej miesiączki wracam do pigułek, które brałam przed ciążą. Dwa opakowania jeszcze mam gdzieś zachomikowane, a później się do ginekologa wybiorę.

ja mam kupione tabletki anty ale jeszcze nie wzielam bo zyjemy w celibacie:36_1_77:

Daffodil
mama2
Daffodil
Witam się wtorkowo.
Dzisiejsza noc jak każda, parę pobudek tylko po to, żeby mama przytuliła. Ani głodny nie jest, ani pić się nie chce, wystarczy się nad nim pochylić, dać buziaka i po chwili śpi wrażliwiec mój mały.
Za to teraz uciął sobie dwugodzinną drzemkę wtulony w mamę :zwyrazami_milosci: Wprawdzie zasypiał pół godziny, głaskając mnie po nosie, wkładając paluchy do oczu i ciągnąc za włosy. I jeszcze coś tam sobie do siebie gadał przy tym badaniu :) Muszę kiedyś M. poprosić, żeby nagrał to z ukrycia, bo rewelacyjnie to wygląda :)

hihi koniexcznie to nagrajcie bo super musi wygladac:D a kilka pobudek tzn ze Kubus zaczal sie budzic czesciej w nocy ??

Tak, pisałam ostatnio, że 3-4 pobudki są każdej nocy :love sick:
Na początku myślałam, że to przez zęby, bo ta gulka na dziąśle stanęła w miejscu i ani się nie powiększa ani nie maleje.
Ale widzę, że prawie wszystkie dzieciaczki tak mają, więc to chyba po prostu taki okres.
Mama teraz masz przewagę, bo jesteś już zahartowana, a my ledwo zipiemy :hahaha:

Moja nocka tylko z jadną pobudką o 1 i chyba Filip wraca do swojego rytmu,mam taka cichą nadzieją!:36_1_22:

pat-k
Daffodil
mama2

pare w dni w ta czy w tamta nie stanowi roznicy dla milosci :) Ale ci zazdroszcze tego wydarzenia!:zwyrazami_milosci:

Ja też zazdroszczę :) Czasem jak wspominam nasz ślub, to aż mi żal, że nie przeżyjemy tego jeszcze raz :)

ja tez. i te przygotowania, wybieranie sukienki i podroz poslubna. ech....

ja jak oglądam naszą kasetę z wesela to na koniec zawsze ryczę takie to było piękne przeżycie!!!A M już wie że będzie płacz i leci po chusteczki i pyta czy za 20 lat też będę płakać a ja mu na to żę co roku bardziej bo to takie wzruszające dla mnie.

Jola30
gunia43
Kamidianka

Ja mam Vanish OxyAction, chyba tak to sie pisze. Albo dodaję nakrętkę do pralki, albo namaczem przed praniem. Sprawdza sie super.
No to sobie dzisiaj fundne.

Dziewczyny zwykły płyn do mycia naczyć i u mnie wszystko z chodzi z marchewki nawet po kilku godzinach:36_13_3:

ja tylko płyn do zmywania i plam nie ma!