Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
żeby pięknie wyglądać trzeba czuc się jak krowi placek :D

Dziewczyny, czy macie juz porobione zapasy ciuszków na okres póxno jesienno zimowy? Bo ja jestem raczej w lesie.

ja mam 4 kombinezony (2 prezent a 2 kupione na allegro za grosze), 3 pary ocieplanych spodni i 2 cieple kurteczki i jedne cieple kozaczki choc nie jestem przekonana, czy sie przydadza
rekawiczek i czapek za to brak

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

lutka
no a spioszki, pajacyki, bodziaki ?

body z dlugim rekawem mam kilka lae chyba za malo, a ze spiochami tez problem, bo nie moge znalezc cieplych. mam tylko takie typowo domowe-bielizniane.
ale rajstopki juz zakupione :) to byla radocha. slicznosci

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Daffodil
jola22
Witam kobietki wieczorową porą.

Dzień minął jak zwykle intensywnie.
Rano byłam z Juleczką na Car boot - takim pchlim targu. Udało mi się kupić świetne rzeczy dla Julci.
1. Walker
2. Jumperoo
Zaraz wrzucę jakieś fotki...........a i dodam że za te dwie rzeczy dałam 5 funi.
Byli u nas znajomi, a po ich wyjściu zrobiliśmy z M przemeblowanie w salonie.
Juleczki ząbki już na wierzchu........test łyżeczką wypadł pozytywnie.

Mama2 super że Maksik śpi coraz lepiej, no i foty super.........a jabłuszko pożera niesamowicie.
Mama2cor sukienka śliczna.
Gunia zdjęcia spacerowe extra, i Maks w wydaniu eleganckim naprawdę elegancki.

Ale będzie Julka skakać. Jak mała żabcia :) A to pierwsze to taki pchacz? Na kółkach to jest? Dziecko się trzyma i spaceruje? Też mam w planie taki zakup.

Tak taki pchacz.........ma małe pianinko i mnóstwo bajerów.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

Mama2corun - Super niespodzianka tym slubem. A z tymi biletami to macie gest!!! Fajnie!:36_1_11:

Maksio tez wlasnei dwa razy juz plakal i na razie smok pomogl i glaskanie po glowce

Jola22 - zakupy jak na Anglie przystlao extra za niewielka cene. Ja tutaj moge tylko pomarzac o takich okazjach. Nawet na ebayu wsyzstko drogie jak piernik :uff:
Gratuluje Julci zabkow :flower2::flower2:

jola22
lutka
żeby pięknie wyglądać trzeba czuc się jak krowi placek :D

Dziewczyny, czy macie juz porobione zapasy ciuszków na okres póxno jesienno zimowy? Bo ja jestem raczej w lesie.

Ja tylko trochę.:36_2_40:
Ja kupuje na bierzco. Na jesien juz mam prawie wszystko. Ostatnim tygodniem kupilam wszystko w co Maskik jest na fotach ubrany. Musze pochwalic bluze zielona z HM. Za przyzwoita cene bardzo dobra jakosc w tym przypadku.

pat-k
lutka

body z dlugim rekawem mam kilka lae chyba za malo, a ze spiochami tez problem, bo nie moge znalezc cieplych. mam tylko takie typowo domowe-bielizniane.

ja body mam mam 2 pajace grubsze rajstopki tez mam i kurtke zimowa i dla Oliw mam taka sama dla Oli troszke za duza ale nic nieszkodzi :) wygladaja obie cudnie.ostatnio kupilam im takie same swetry dosc grube czyli na razie zamiast kurtek jesiennych a potem na zime pod kurteczki :) a reszte bede kupowac na bierzaco.
co do sukienki to podobno na moj wymiar korespondencyjnie podane wymiary sie zgadzaja zobacze we wtorek :)

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

lutka
gunia43
A oto my na dzisiejszym spacerze. Jesiennie :-)
[ATTACH]14615[/ATTACH][ATTACH]14616[/ATTACH][ATTACH]14617[/ATTACH][ATTACH]14618[/ATTACH]

no pięęęęknie, makijaż subtelnie podkreślający urodę, swietny kolor włosów, kolczyki i wisior tez rewelka, a Maksio jak zwykle przystojniacha, super mu w tej czapie.:in_love:
Normalnie ale mi poslodzilas. Dziekuje!!!! Bizuteria dostana od siory prosto z Anglii za grosze.

gunia43
lutka
pat-k
acha i jeszcze kupilam 2 pajace z polaru, fajna sprawa. tez na allegro

ok, ide spac. ciekawe o ktorej pobudka

podasz linka?

a w jakim rozmiarze kupujecie?
MOj obecnie nosi 68 a 74 jeszcze sporo na niego za duze.

może macie inną rozmiarówkę? Mlody nosi 74 które są tylko troszkę przyduże. A nie wydaje mi się zeby był więkeszy od Maksia, ile teraz waży? Młody około 7.

lutka

Mam parę pajacyków polarkowych, parę body z długim rękawem, a śpiochy tylko takie typowe, nie za ciepłe. Ale szczerze mówiąc to w bloku najgorszy okres będzie teraz, kiedy jeszcze nie grzeją, a już jest zimno. Bo w zimie będzie cieplutko. A na spacer można parę warstw pod kombinezon założyć, wpakować dziecko do ciepłego śpiworka, na to kocyk i nie ma szans, żeby bobas zmarzł :)

mama2corun
pat-k
lutka

ja body mam mam 2 pajace grubsze rajstopki tez mam i kurtke zimowa i dla Oliw mam taka sama dla Oli troszke za duza ale nic nieszkodzi :) wygladaja obie cudnie.ostatnio kupilam im takie same swetry dosc grube czyli na razie zamiast kurtek jesiennych a potem na zime pod kurteczki :) a reszte bede kupowac na bierzaco.
co do sukienki to podobno na moj wymiar korespondencyjnie podane wymiary sie zgadzaja zobacze we wtorek :)
Ja tam moja przerabialm na dwa dni przed slubem u znajomej sasiadki a buty dzien przed kupowalam. Ale bylo!!!

lutka
gunia43
lutka

podasz linka?

MOj obecnie nosi 68 a 74 jeszcze sporo na niego za duze.

może macie inną rozmiarówkę? Mlody nosi 74 które są tylko troszkę przyduże. A nie wydaje mi się zeby był więkeszy od Maksia, ile teraz waży? Młody około 7.
Tez tak bedzie. Daje mu troche ponad 7! Widac tu rozmiarowka bardzo dokladna, bo Maksio ostatnio mierzony mial 66 cm, wiec rozmiar jak w deche pasuje.

gunia43
lutka
gunia43
A oto my na dzisiejszym spacerze. Jesiennie :-)
[ATTACH]14615[/ATTACH][ATTACH]14616[/ATTACH][ATTACH]14617[/ATTACH][ATTACH]14618[/ATTACH]

no pięęęęknie, makijaż subtelnie podkreślający urodę, swietny kolor włosów, kolczyki i wisior tez rewelka, a Maksio jak zwykle przystojniacha, super mu w tej czapie.:in_love:
Normalnie ale mi poslodzilas. Dziekuje!!!! Bizuteria dostana od siory prosto z Anglii za grosze.

mówię co widzę :)

Daffodil
lutka

Mam parę pajacyków polarkowych, parę body z długim rękawem, a śpiochy tylko takie typowe, nie za ciepłe. Ale szczerze mówiąc to w bloku najgorszy okres będzie teraz, kiedy jeszcze nie grzeją, a już jest zimno. Bo w zimie będzie cieplutko. A na spacer można parę warstw pod kombinezon założyć, wpakować dziecko do ciepłego śpiworka, na to kocyk i nie ma szans, żeby bobas zmarzł :)
No ja zakupilam super cieply spiworek do wozka, kurtke,poza tym jedna mam dostana, do tego ciepla bluza i swetrek i mysle, ze na razie bedzie ok. Butow 2 pary. Body z dlugim tez zakupilam 6 sztuk a 2 ostatnio dostal:-) Czapki mam sztuk dwie. No i spodnie mam ocieplane, sztruksy i 2 pary rajstopek do zwyklych gaci. Damy rade a jka cos ladnego zobacze to najwyzej jeszcze kupie.
Spiochow nie uzywamy. Mam bawelniane pajace i spiworek do spania na to kocyk albo kolderka. Wydaje mi sei ze wystraczy. NO chyb ze pajace jeszcze takie grubsze dokupie.
Brakuje cieplejszych skarpet i rekawiczek na zimniejsze dni. W domu to mam cieplo no i poza tym ogrzewanie sama moge wlaczac.

Daffodil
lutka
pat-k
acha i jeszcze kupilam 2 pajace z polaru, fajna sprawa. tez na allegro

ok, ide spac. ciekawe o ktorej pobudka

podasz linka?

Szczerze mówiąc, to wszystko przykładam do Kuby i kupuję takie ze sporym zapasem, bo rozmiar rozmiarowi nierówny. Kombinezon mam na 80, śpiworek na 74, a sporo większy od kombinezonu :lup:
Na mojego 74 duzo za duze a w 80 to sie topi doslownie!!! Ach te rozmiary!!!!!