Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2corun
mama2
e2e2

to super że odespałaś troszkę a Filip chyba z Maksiem się zamienili bo ja miałam pobudki o 2.4.6 tak jak wczoraj?!ooooooo co się dzieje?????A dzisiaj mam gości to znaczy moi rodzice przyjeżdżają na obiad z bratem i już pędzę do kuchni bo się nie wyrobię do 14.

Rety jaja jestem śpiąca!!!

a do maksia mu jeszcze daleko z tymi pobudkami :D musiałby sie budzic 8 razy w nocy ! takze jeszcze kochana nie masz najgorzej! zycze udanego obiadku

no to Ola prubuje usilnie dogonic Maksia :36_2_12: zasnela o 22.17 pobudka o1.20 o3.00 4.30 6.00 7.20 i wstala o10

i tak przy okazji prosze o ocene ma cos w sobie urokliwego i jest jednoczesnie skromna...

Cudna. Dla takiej szczuplutkiej osoby jak Ty, będzie idealna.

gunia43
Hej dziewczyny!!!!
Ledwo zaczelam czytac to wyczytalam o Mateuszku i znow rycze a dzisiaj to humor mam do bani od rana telefon z Polski i znow problemy i rycze z bezsilnosci. Ech!
Postaram sie wyslac jakas kwote w miare moich mozliwosci, jak doczytam IBAN i BIC
NO ale teraz sie juz pozbieralam i szybko wychodzimy z Maskiem i M na specer, choc M skacowany i boli go glowa. Wczoraj bylismy na urodzinach i tam byla tesciowa. ierwszy raz widziala wnuka po 3 miesiacach. Szkoda gadac. Z malym ok, ale w stosunku to M nie zachowalawal sie juz tak fajnie :-(( Mam nadzieje, jednak, ze wszystko sie ulozy, bo ostatnie problemy mnie dobijaja.
Ale jeszcze akcent optymistyczny -moj synus zachowawal sie na urodzinach wzorowo i dawal sie brac na rece i cieszyl sie i grzeczniutki, ze wszyscy w szoku jakie dziecko fajne. Wczesniej mowilismy, ze ludzi sie boi a on niespodzianka:36_3_19:!!!!
Wzieli nas za maruderow chyba ale co tam :hahaha:.

Guniu tulę mocno, bo widzę, że macocha ciągle daje się we znaki.
I brawa dla Maksia. Wie chłopak jak zabłysnąć w towarzystwie :)

mama2
czy wasze dzieci tez placza za wami ? wczoraj maks płakał jak mnie nie bylo dzis wogole . bawilam sie z nim i klaudia chciala sie przytulic oddałam go M i przytulilam klaudie a maksio odwrocil glowe i patrzyl za mna..jak wyszłam z pokoju to sie rozpłakał..M go zajał wiec niby przestal ale zaczyna mnie to niepokoic bo jak pojde do pracy to beda cyrki

U nas też się to zdarza, ale na szczęście da się go dość szybko zająć i zapomina o mamie :)

U nas zębowego cyrku ciąg dalszy :36_1_4:
Widać małe wybrzuszenie na dole i tak się biedak męczy, że coś strasznego. Dziwne tylko, że w ciągu dnia jest w miarę w porządku, a dopiero wieczorem się zaczyna.
Ale powiem Wam, że bobodent działa cuda. Nakładam go na silikonową szczoteczkę (po drugiej stronie ma takie wypustki do masowania dziąsełek), pomasuję trochę i od razu dziecko się uspokaja. Działa dość krótko, ale przy odrobinie szczęścia uda się bąka w tym czasie uśpić :)

Daffodil
mama2
czy wasze dzieci tez placza za wami ? wczoraj maks płakał jak mnie nie bylo dzis wogole . bawilam sie z nim i klaudia chciala sie przytulic oddałam go M i przytulilam klaudie a maksio odwrocil glowe i patrzyl za mna..jak wyszłam z pokoju to sie rozpłakał..M go zajał wiec niby przestal ale zaczyna mnie to niepokoic bo jak pojde do pracy to beda cyrki

U nas też się to zdarza, ale na szczęście da się go dość szybko zająć i zapomina o mamie :)

co to bedzie jak pojdziesz do pracy?:whoot:

Daffodil
Widać małe wybrzuszenie na dole i tak się biedak męczy, że coś strasznego. Dziwne tylko, że w ciągu dnia jest w miarę w porządku, a dopiero wieczorem się zaczyna.
Ale powiem Wam, że bobodent działa cuda. Nakładam go na silikonową szczoteczkę (po drugiej stronie ma takie wypustki do masowania dziąsełek), pomasuję trochę i od razu dziecko się uspokaja. Działa dość krótko, ale przy odrobinie szczęścia uda się bąka w tym czasie uśpić :)

ja nawet nie chce mysle co bedzie u nas..klaudia miala zeba jak miala 10 miesiecy moze maksio tez tak pozno bedzie mial..

Daffodil

nie jest jeszcze najgorzej, najwazniejsze ze spi wam w nocy

lutka
jejku Daffo to musicie mieć sporą zamrażarkę :) a Kubelek ile zjada na jedno posiedzenie?

Patka
jeansy tak dobrze leżą, ze muszę miec szeroka bluzkę bo budyń wyłazi :) no i usiąść to juz się raczej nie da :) Szymek tez mięska jeszcze nie jadl. Przez tę alergię od początku zaczynamy testować jedzenie. Słoiczek na 2 dni, i jeden dzien przerwy na oglądanie cialka. Tak więc w tym tyg zaliczone mamy 2 smaki: Brokuł z gerbera (kupa po nim wylaziła z efektami dźwiękowymi :P) i marchewka z gerbera.

Lutka nie sciemniaj, jestem pewna, ze Twoj M uwielbia te dziny ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

matragona
Witam niedzielnie Mamusie
U nas ciągle meksyk dziecko się rozregulowało, znienawidziło wózek - znowu - i do teg wszystkieg bardzo mało je :( kurcze skok na całego :( znikam bo już płacze :36_1_4:

Miłej niedzieli

matragona trzymaj sie, miejmy nadzieje, ze to tylko kilka dni i wszystko wroci do normy.

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Daffodil
mama2
podobna do tej z hippa jest silikonowa łyzeczka , tez ja bardzo lubie a ta fioletowa to wlasnie z 2 paczki z hippa ale juz wieksza:)[ATTACH]14597[/ATTACH]

Ta silikonowa jest ekstra. Muszę się za taką rozejrzeć, bo ta co mam jest jednak za duża.
A ja mam przerozne ale najepiej mi sie karmi nie ta silikonowa ale zwykla najtansza taka jak z prawej

mama2
Daffodil

ja nawet nie chce mysle co bedzie u nas..klaudia miala zeba jak miala 10 miesiecy moze maksio tez tak pozno bedzie mial..

haha Oliw tez jak miala 10 miesiecy pierwszy zabek :D

i niebylo duzych problemow a u nas dzialal ale Sachol naprawde rewelacyjnie :D
no to kiecke zamowilam na wtorek mam zamowiony samolot do PL i w piatek we Lwowie bierzemy slub :) chyba ze cos pojdzie nie tak....

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2
podobna do tej z hippa jest silikonowa łyzeczka , tez ja bardzo lubie a ta fioletowa to wlasnie z 2 paczki z hippa ale juz wieksza:)[ATTACH]14597[/ATTACH]

a co to za paczka hipp w rossmanie? tez chce taka lyzeczke :)

pat-k

jejjj jak super wcina!! mama2 alez Twoje dziecko ma apetyt!! az sie rwie do tej lyzeczki :)
a wczoraj tez jadl juz danie ze sloiczka? Moze dlatego mniej sie budzil w nocy? Super, ze w koncu pospalas
Duzy postep jak przypomne sobie mine po pierwszej marchewce ha, ha!!!!
Maksio to sliczne bobo.

mama2corun
mama2
Daffodil

haha Oliw tez jak miala 10 miesiecy pierwszy zabek :D

i niebylo duzych problemow a u nas dzialal ale Sachol naprawde rewelacyjnie :D
no to kiecke zamowilam na wtorek mam zamowiony samolot do PL i w piatek we Lwowie bierzemy slub :) chyba ze cos pojdzie nie tak....

bedziemy mocno trzymaly kciukasy w piatek! Taki dzien! Wszystko pojdzie tak
a chwalilas sie juz sukienka slubna? Jaka wybralas? moze przepuscilam tego posta przez wyjazd

gunia43
A oto my na dzisiejszym spacerze. Jesiennie :-)
[ATTACH]14615[/ATTACH][ATTACH]14616[/ATTACH][ATTACH]14617[/ATTACH][ATTACH]14618[/ATTACH]

Maksiu jaki stylowy facet! i jaki rozesmiany. jak wam sie udaje zlapac usmiechy dzieicakow? Tosia momentalnie powaznieje przed obiektywem
Gunia pieknie wygladasz i masz bardzo fajna bizuterie. mam slabosc do czerwonego koloru a zwlaszcza w bizuterii

Mama2corun -
Wow!!!! :orchestra:Dlaczego mialoby pojsc nie tak!!!! MOje ratulacje najserdecznijesze:flower2: A miasto wybraliscie piekne. Kiedys bylam i jestem pod wrazeniem. Niby Ukraina a polskie takie bardzo.
Juz nie moge sie zdjec doczekac!!!!

MOj M kaca ciag dalszy. Ale sie meczy biedak, ale to chyba nie z picia tylko papierochow troche sie napalil, bo nerwowy byl i to z tego samopoczucie. Powiedzialam mu dzis ze pieknie wyglada a on, ze moze i pieknie ale czuje sie jak ..... krowi placek :36_2_16:buh ha :hahaha:!!!!! Wariat!!!!