Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

witam niedzielnie, za chwilę zmykamy do kościoła - moj mąż idzie od koscioła!!!:36_19_2: co mu się stalo????

2e2e
WIdać ze Filipek dobrze sie czuje - sliczny chlopczyk:) ma świetna pościel i łóżeczko wydaje się takie masywne, porządne.

mama2 ciemne paznokcie suuuuuuuper:in_love: a Maksio pięknie je! Szymek wywala połowe międoląc językiem. No i spora lyżeczkę macie nasza to taka pycia przy tej.

Ok, na 12 idziemy się modlić :D

mama2
a co do lusterka to jak w duzym sie przegladamy i mnie widzi to strasznie sie cieszy ale wczoraj mu dałam takie male to niewykazywazł zadnego zaiteresowania !!

u uwaga

TATAMMMMMM maksio spal od 20.30 do 7.00 z dwoma pobudkami !!!!!!!:36_19_2:

wczoraj bylam w rosmanie w paczce gratisowej byl soczek , duza łyzeczka i idyk z warzywami , pokupowałam tez ze znizkami soczki, brzoskwinie i płyn do kapieli i uzyłam go wczoraj, kurcze nie moglam dac sobie rady w kąpieli maks byl sliski jak rybka :whoot:, skakał w tej wannie i non stop mi sie wyslizgiwał bral łapki cale z piany di buzi ..woda do uszu sie lała , skonczylismy kapiel szybciej niz zaczelismy

Brawa dla Maksia! To już kolejna taka noc z rzędu! Czuję, że tym razem mu to zostanie :)

Daffodil
mama2
a co do lusterka to jak w duzym sie przegladamy i mnie widzi to strasznie sie cieszy ale wczoraj mu dałam takie male to niewykazywazł zadnego zaiteresowania !!

u uwaga

wczoraj bylam w rosmanie w paczce gratisowej byl soczek , duza łyzeczka i idyk z warzywami , pokupowałam tez ze znizkami soczki, brzoskwinie i płyn do kapieli i uzyłam go wczoraj, kurcze nie moglam dac sobie rady w kąpieli maks byl sliski jak rybka :whoot:, skakał w tej wannie i non stop mi sie wyslizgiwał bral łapki cale z piany di buzi ..woda do uszu sie lała , skonczylismy kapiel szybciej niz zaczelismy

Brawa dla Maksia! To już kolejna taka noc z rzędu! Czuję, że tym razem mu to zostanie :)
oj bardzo bym tego chciała

mama2
Daffodil
mama2
Lutka my tez sie stesknilysmy!!! a piers nie ma zadnych niepokojacych objawow z zewnatrz a własnie mnie rwie strasznie:36_1_4:
Daffodil tego fileta tez w zdrowej zywnosci kupilas?

Nie, fileta już w normalnym mięsnym, niestety aż takiego zaopatrzenia w zdrowej żywności nie mają :)

oj to taki filet to chyba niezle naszpikowany chemia :36_2_12: nie mialas oporów?

Szczerze mówiąc, to żadnych. Nie zalecają filetów z kurczaka dla takich małych dzieci, bo naszpikowane hormonami, ale indyki, króliki itp. jak najbardziej. Gdyby tak ostrożnie do wszystkiego podchodzić, to dziecko żyłoby tylko na słoiczkach.

mama2
e2e2
mama2

u uwaga

to super że odespałaś troszkę a Filip chyba z Maksiem się zamienili bo ja miałam pobudki o 2.4.6 tak jak wczoraj?!ooooooo co się dzieje?????A dzisiaj mam gości to znaczy moi rodzice przyjeżdżają na obiad z bratem i już pędzę do kuchni bo się nie wyrobię do 14.

Rety jaja jestem śpiąca!!!

a do maksia mu jeszcze daleko z tymi pobudkami :D musiałby sie budzic 8 razy w nocy ! takze jeszcze kochana nie masz najgorzej! zycze udanego obiadku

no to Ola prubuje usilnie dogonic Maksia :36_2_12: zasnela o 22.17 pobudka o1.20 o3.00 4.30 6.00 7.20 i wstala o10

i tak przy okazji prosze o ocene ma cos w sobie urokliwego i jest jednoczesnie skromna...

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Hej dziewczyny!!!!
Ledwo zaczelam czytac to wyczytalam o Mateuszku i znow rycze a dzisiaj to humor mam do bani od rana telefon z Polski i znow problemy i rycze z bezsilnosci. Ech!
Postaram sie wyslac jakas kwote w miare moich mozliwosci, jak doczytam IBAN i BIC
NO ale teraz sie juz pozbieralam i szybko wychodzimy z Maskiem i M na specer, choc M skacowany i boli go glowa. Wczoraj bylismy na urodzinach i tam byla tesciowa. ierwszy raz widziala wnuka po 3 miesiacach. Szkoda gadac. Z malym ok, ale w stosunku to M nie zachowalawal sie juz tak fajnie :-(( Mam nadzieje, jednak, ze wszystko sie ulozy, bo ostatnie problemy mnie dobijaja.
Ale jeszcze akcent optymistyczny -moj synus zachowawal sie na urodzinach wzorowo i dawal sie brac na rece i cieszyl sie i grzeczniutki, ze wszyscy w szoku jakie dziecko fajne. Wczesniej mowilismy, ze ludzi sie boi a on niespodzianka:36_3_19:!!!!
Wzieli nas za maruderow chyba ale co tam :hahaha:.

mama2corun
mama2
e2e2

to super że odespałaś troszkę a Filip chyba z Maksiem się zamienili bo ja miałam pobudki o 2.4.6 tak jak wczoraj?!ooooooo co się dzieje?????A dzisiaj mam gości to znaczy moi rodzice przyjeżdżają na obiad z bratem i już pędzę do kuchni bo się nie wyrobię do 14.

a do maksia mu jeszcze daleko z tymi pobudkami :D musiałby sie budzic 8 razy w nocy ! takze jeszcze kochana nie masz najgorzej! zycze udanego obiadku

no to Ola prubuje usilnie dogonic Maksia :36_2_12: zasnela o 22.17 pobudka o1.20 o3.00 4.30 6.00 7.20 i wstala o10

i tak przy okazji prosze o ocene ma cos w sobie urokliwego i jest jednoczesnie skromna...
Dla mnie bomba!!!!!!! Ciekawe te wstawki bordowe.

mama2 niestety nie udało mi sie obejrzec Maksia dokładnie :/ bo ta reklama staników dla karmiących przysłania mi :/ widzę jedynie ze super ma portki i piękne oczka :)

mama2cór oj nie powiedział bym ze suknia skromna, bardzo seksowna! na tak szczupłej kobiecie jak Ty powinna wyglądać extra!!! zwłaszcza jeśli się ma ładnie zaokrąglone biodra - masz? bo tego nie wypatrzyłam na Twoich zdjęciach. Podoba mi się, nawet bardzo :)

Guniak jeszcze trochę popłaczesz i dojdziesz do takiego etapu ze zaczniesz olewać macochę. Ma baba jakiś klopot, nudzi się i czerpie przyjemność z zadręczania ludzi. WIem co czujesz, bo tez bardzo ptrzezywam gdy bliskie mi osoby bezpodstawnie źle mnie oceniają. Tulę.
Ale Maksio ma ogromne oczy!!!! Pięęękne, i koszula lezy na nim fantastycznie :)

mama2corun
mama2
e2e2

strasznie seksowna!!!!

mama2corun
mama2
e2e2

z tym,i pobudkami to rzeczywiscie identycznie jak maks ..kurcze a domyslasz sie czemu tak sie zaczela budzic?
PS> Jak Oliwcia ?

czy wasze dzieci tez placza za wami ? wczoraj maks płakał jak mnie nie bylo dzis wogole . bawilam sie z nim i klaudia chciala sie przytulic oddałam go M i przytulilam klaudie a maksio odwrocil glowe i patrzyl za mna..jak wyszłam z pokoju to sie rozpłakał..M go zajał wiec niby przestal ale zaczyna mnie to niepokoic bo jak pojde do pracy to beda cyrki

mama2
mama2corun
mama2

z tym,i pobudkami to rzeczywiscie identycznie jak maks ..kurcze a domyslasz sie czemu tak sie zaczela budzic?
PS> Jak Oliwcia ?

podejzewam ze ona tak w dzien malo zaczela jesc rozprasza ja byle co jak je i wydaje mi sie ze nadrabia w nocy jedzenie bo ona ma zakmkniete oczy ale placze i cyca jak tylko jej podsune to ciagnie jakby caly dzien niejadla.dzis o tej 6 to najpierw jej pieluche zmienialam bo kupe zrobila .i ona tak sie rozplakala ze M sie obudzil i mowi co sie dzieje a jak jej dalam cyca to tak ciagla ze my w szoku z M.

mama2
czy wasze dzieci tez placza za wami ? wczoraj maks płakał jak mnie nie bylo dzis wogole . bawilam sie z nim i klaudia chciala sie przytulic oddałam go M i przytulilam klaudie a maksio odwrocil glowe i patrzyl za mna..jak wyszłam z pokoju to sie rozpłakał..M go zajał wiec niby przestal ale zaczyna mnie to niepokoic bo jak pojde do pracy to beda cyrki

u Oli to zalezy od humoru
a z Oliwka dobrze nawet bardzo,znowu ja wystroilismy :D zaraz zrzuce fotki ze spacerku to zobaczysz jaka szczesliwa :D

mama2corun
mama2
mama2corun

PS> Jak Oliwcia ?

podejzewam ze ona tak w dzien malo zaczela jesc rozprasza ja byle co jak je i wydaje mi sie ze nadrabia w nocy jedzenie bo ona ma zakmkniete oczy ale placze i cyca jak tylko jej podsune to ciagnie jakby caly dzien niejadla.dzis o tej 6 to najpierw jej pieluche zmienialam bo kupe zrobila .i ona tak sie rozplakala ze M sie obudzil i mowi co sie dzieje a jak jej dalam cyca to tak ciagla ze my w szoku z M.

u mnie bylo bardzo podobnie, malo jadl w dzien i duzo budzil sie w nocy zobaczymy czy dzis tez mi da pospac