Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2corun
maczetka
bardzo wam dziekuje. a raczej Mateuszek.

Maczetka tylko jedno bo ja moglabym i nawet teraz cos wyslac ale na stronce jest konto walutowe ale niema nr IBAM i niemoge dlatego ja kombinowanie na PL siostrze i Mateuszkowi.popros rodzicow Mateuszka zeby uzupelnili nr IBAM wtedy z zagranicy mozna wysylac pieniazki.

dokładnie to i ja będę mogła coś podesłać bo w PL nie mam konta

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

elwira
a co do pseudo tatusiów to właśnie dzisiaj byłam u koleżanki ma ślicznego miesięcznego synka Oskara i jego tatuś jak tylko usłyszał ze on jest w ciąży spierdolił, później niby obawiał sie przed terminem porodu ale nie o nią czy dziecko tylko o alimenty!!!!!!!!!! a jak mijał ich na mieście kilka dni temu to nawet do wózka nie chciał spojrzeć miną jak powietrze .............. brak słów

nie skomętuje tego bo szkoda pisania,dokładnie ELWIRA ..... BRAK SŁÓW!

e2e2
Ewciaa
JOcia moja zuzka jakdła dziś jabłku z gerbera i się krzywiła wogóle nie jadła pluła i tyle

a ja pochwalę swojego Filipcia że już wa dni nie zakładam mu śliniaka bo podoba mu się bardzi i pakuje go do buzi a jak je bez śliniaka to nic nie ubrudzi!!!Kochany mój bardzo dobrze opracował już jedzenie łyżeczką i coraz częściej łapie za nią i sam chce jeść.

to gratulacje dla Filipka, hehe ja mojego musze rozbierac do pieluchy bo w jedzonku jest wszystko!!!!!

Kamidianka
elus.dreptus
Kamidianka

Ojeju, Guniu to masz chyba najmłodsze z nas rodzeństwo :)

zaskocze Ci moja przyrodnia siostra ma 2 latka heh i widzialam ja tylko raz a nasz najstarszy przyrodni brat ma 31 lat......

Hehe, fajna kombinacja :) I Ty po środku :)
haha, nawet mi nie mow ogolnie jest nas piatka i cztery rozne matki.....
oby chociaz ta najmlodsza miala ojca

Kamidianka
Daffodil
Kamidianka

Moja już "mama" mówi :) i "baba" też :)

No to mama musi być w siódmym niebie :in_love: Brawa dla Lenki.

Oj ślicznie to brzmi, a wczoraj to taki popis wokalny dała po kąpieli,że z moją mamą ryłyśmy ze śmiechu, w ukryciu oczywiście, zeby jej nie spłoszyć hehe. Spiewała jak 2-letnie dziecko, lalallaaaaa, papapaaaaa, bababaaaa, ajajajaaaaj, mmmmaaaaaammmaa. A jak modulowała głos i stopniowała napięcie, no szkoda, że mi sie nie udało nagrać
Jeszcze złapiesz taką zozśpiewaną Lenkę i będziecie mieli suuuuper pamiątkę!!!Serca ma się radują jak nasze serduszka tak pięknie gaworzą!!!GRATULUJĘ ząbka ale mnie zaskoczyłaś bo tak cicho cichuteńko i a ku ku ząbek jest!!!!:in_love:

mama2corun
a tak wogole to ja bez humoru jestem a czemu sama niewiem jakis taki dziwny nastruj ehh jakby zle przeczucie....
hmm nielubie takiego uczucia bo przeczucie nigdy mnie niemyli :36_2_12:

o kurka ja ma tak samo i miałam sobie jeszcze posiedzieć ale jakieś takie mnie smutki dopadły i zmęczenie.Oby jutro był lepszy dzień,a nie był gorszy od tego co minął:Hi ya!::Hi ya!:!

elus.dreptus
Witam wieczorowo piateczkowo, bylam na RTG kregoslupa odcinka ledzwiowo krzyzowego i w opisie do zdjecia mam napisane:
Zniesienie fizjologicznej krzywizny kregoslupa ledzwiowego
niewielki kregozmyk na wysokosci L4-L5.
czyli jednak cos tam jest, zaczynamszperac w necie o co dokladnie chodzi, jutro mam wizyte u chirurga naczyniowego bo to on mi kazal takie RTG wykonac

Mnie to wygląda na skrzywienie lekkie. Trzymam kciuki, żeby nie było to nic poważnego.

Mialam wam nie pisac o moich nocach ale jak tu nie pisac jak MAKSIOL SPAL 12 godzin z 3 pobudkami tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cos mi sie nie chce wierzyc ze to tak na stale ale juz cos i nasunely mi sie takie wnioski
1. bardzo malo spal w ciagu dnia bo 2 razy po 30 minut
2. lubi czas spedzac z tata jak mama lata po zakupach :D
ale zeby mi nie bylo za dobrze piesr zaczela rwac okrutnie o 6.00 d0 7.00 a przedwczoraj o 24.00 do 1.30 :36_1_4: po wszystkim mam strasznie ta piers obolała ciekawe co to jest :whoot: a jak maksiol zassie to dopiero bol !!!!!!!!