Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Kamidianka
elus.dreptus
W sumie to sie nie przejmuje az tak bardzo
z reszta nie planowalam do konca zycia pracowac w sklepie
powiem szczerze ze podziwiam WIKI ze bez problemu powiedziala gdzie pracuje, ja sie wstydze powiedziec ze pracuje w supermarkecie na monopolu mimo ze atmosfera ze wspolpracownikami byla super i zarobki tez niezle

No właśnie słyszałam, że na monopolu to niezle się wychodzi.
calkiem niezle i do tego masz wiecej luzu niz n na kasie no i znajomi przedstawiciele, gratisy
ja mialam alkohol na slub w hurtowej cenie

Kamidianka
Hejka :)

O rany, jaka ładna pogoda, aż zal było do domu wracać.
Lenka juz po zupce, leży i wariuje, gada, śpiewa, krzyczy. A spac nie chce.
Dzisiaj jednak w nocy pospała, bo do 8:40, wcześniej tylko się przebudziła, pogadała, dałam smoka i przysnęła. O mało do dentysty sie nie spózniłam.
Dziewczyny, które karmią piersią, skontrolujcie sobie zęby. Dentystka mi powiedziała, że po kilku miesiącach karmienia często się robią ubytki, bo zapasy wapnia idą na pierwszy rzut z zębów. Tak wiec produkcja mleka może osłabiać zęby.

Ja właśnie się zbieram, żeby się na kontrolę umówić i coś się zebrać nie mogę :) Muszę M. zmobilizować, żeby zadzwonił, bo on też ma iść.

elus.dreptus
Kamidianka
elus.dreptus
powiem szczerze ze podziwiam WIKI ze bez problemu powiedziala gdzie pracuje, ja sie wstydze powiedziec ze pracuje w supermarkecie na monopolu mimo ze atmosfera ze wspolpracownikami byla super i zarobki tez niezle

No właśnie słyszałam, że na monopolu to niezle się wychodzi.
calkiem niezle i do tego masz wiecej luzu niz n na kasie no i znajomi przedstawiciele, gratisy
ja mialam alkohol na slub w hurtowej cenie

A teraz czego będziesz szukać?

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

elus.dreptus
co myslicie o tym??
INTEX KOJEC MIĘKKIE DNO SUCHY BASEN PIŁECZKI Wwa (746857839) - Aukcje internetowe Allegro
szukam czegos w czym bede mogla bez strachu malego zostawic, kojce sa duze ale to mi sie wydaje w sam raz na to nasze male mieszkanko no i na lato przyszle bedzie mial do ogrodka u tesciow
o ile wczesniej by nie zniszczył:)

Całkiem fajnie wygląda, taki kolorowy i przestronny. I cena zachęcająca.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

elus.dreptus

Eluś Ty się w łepetynkę stuknij :) Praca jak praca, ważne, że pieniążki są.

elus.dreptus
co myslicie o tym??
INTEX KOJEC MI�KKIE DNO SUCHY BASEN PI�ECZKI Wwa (746857839) - Aukcje internetowe Allegro
szukam czegos w czym bede mogla bez strachu malego zostawic, kojce sa duze ale to mi sie wydaje w sam raz na to nasze male mieszkanko no i na lato przyszle bedzie mial do ogrodka u tesciow

Wygląda super. Pytanie tylko czy nie będzie za małe dla raczkującego dziecka?

elus, elwirka trzymam kciuki za znalezienie pracy
jeśli chodzi o prace w sklepie to nie wiem czy i ja nie będe musiała takiej poszukać jak mnie do szkoły nie przyjmą
a póki co moja zuzka wcale nie chce jeść:36_2_20: jak mnie nie ma to całkiem nic nie je i nie wiem czy nie będe musiała z pracy zrezygnować...a może i to lepiej bo coraz bardziej mi się nie chce

spacerek zaliczony a głowa mi peka:hot:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

elwira
Jola30
Isabella nie za szybko wkładasz Mia do takich rzeczy jak chodzik i ta huśtawka tak pytam bo ja głupia jestem:uff:

część tego sprzętu jest od 4miesiaca i raz na jakiś czas nie na długo można, Adacho tez już w takich bajerach szaleje

nie wiem, może moja obawa przed używaniem tego typu zabawek wynika ztego ze Szymonek to moje pierwsze dziecko, ale wydaje mi się ze kręgosłup jeszcze ma zbyt delikatny na takie obciązenia.

elus.dreptus
katja79
elus.dreptus
to ja smigam na starcie z kierasem, do popoludnia:)

Powodzenia :)

no i dupa, od pierwszego jestem bez pracy
moze nawet to i ilepiej, pojde na kuroniowke poki co, w styczniu zaczne szuakc

przy małym dziecku to właściwie dobra wiadomość :)

elus.dreptus

a czego tu się wstydzić? wiadomo ze kazdy chciałby pochwalić się super stanowiskiem za super kasę, no ale co zrobić. Najważniejsze to nie mieć kompleksów tak jak Wiki :)

elus.dreptus
co myslicie o tym??
INTEX KOJEC MI�KKIE DNO SUCHY BASEN PI�ECZKI Wwa (746857839) - Aukcje internetowe Allegro

tez oglądałam :) ale chyba za mały, zwróć uwagę jak małe dziecko jest na zdjeciu, do lata Twoj bąbel bedzie znacznie większy,

Isabela strasznie mocno tule m, ale masz ztymi nogami i jeszcze opieka nad maluszkiem ..:(( musisz miec nadzieje ze rehabilitacja pomoze
Katja duzo zdrowka zycze ..z ta cytryna i miodem to nie tak chop siup bo cytrusow karmiac za bardzi nie mozna a i miod mocno uczula

Elus.dreptus nie ma sie czego wstydzic , praca jak kazda inna

Ewcia mnie tez moj wkurza z tym niejedzeniem choc teraz ładnie wtrabil mleczko , jutro ide go zwazyc i zobaczymy jak teraz bedzie przybierał. Moze zuzia czuje ze cie nie ma teski i nie je a moze przyzywczajona jest ze tylko ty jej dajesz mleczko?

Jola22 no to pięknie realizujecie powoli marzenie o własnym domku, wiesze sie razem z Wami.

Jola30 ufffff jak to dobrze ze to "tylko" kolki - choc jestem zdania ze one z czegos wynikają, z jakiejs alergii czy nietolerancji. Ale generalnie to super że zachowanie Nikusia to efekt kolek a nie charakteru.

Katja szkoda było by nie włożyc tej kiecki bo wygladasz w niej rewelacyjnie, kuruj się.