Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

katja79
elus.dreptus
kurczak jak sie dziwnie czuje, mijamy sie z M nie mowiac do siebie ani słowa, kazdy sobie sam obiad robi itd............................

ojjjjjjjjjj to powaznie brzmi ten obiad w dwóch garnkach...ja ogólnie jestem twarda i tez mi zazwyczaj trudno reke wyciagnac i potrafilismy sie do siebie sporo nie odzywac ale teraz od kiedy jest mala to jakos tak dziwnie trzymam kciuki za pojednanie :)
U nas jest tak że bardzo mało się kłócimy bo M jest tak mało w domku że nie mamy na to czasy a jak już się popstrykamy to i tak ja pierwsza do niego idę bo mi jest go żal jak tak nieraz nakrzycze na niego.
Najlepiej odrazu wyjaśniać o co chodzi,powiedzieć swoje racje i dyskutować bo życie jest takie krótkie że szkoda czasu na takie fochy!!!

pat-k
kochane, melduje, ze u nas wszystko ok!
chrzciny sie udaly i jeszcze jestesmy w goscinie. 2 niemowlaki, jeden dwulatek, kot, pies i generalnie pelna chata.nie mam czasu na internet ( i nawet jakos niezrecznie)
w niedziele nadrobie forum ile sie uda i wrzuce foty z chrzcin. sciskam Was mocno!!!!!!!!!!!!!

No to z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :)

Daffodil
Dzień dobry dziewuszki.
Witam się dopiero teraz, bo jak rano zobaczyłam, że Kuba znowu marudny, to czmychnęłam na spacer i dopiero teraz wróciłam :)
Dziecko dalej kwękająco-marudzące, dziąsła czerwonawe, ale spuchnięte nie są.

A dzisiejsza noc była rewelacyjna :) Oduczanie jedzenia w nocy rozpoczęte i pierwszy sukces jest, bo pierwsze śniadanie Kuba pochłonął o 6.30, ale za to w nocy zamiast raz obudził się trzy razy :36_7_6: Nie wyglądał na głodnego, dziamdział butlę z wodą, chichrał się i spać nie zamierzał :) Ale po paru łykach wody, włożony do łóżeczka, gadał do siebie i w końcu zasypiał. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Wyraźnie mu tej butli brakowało, ale nie dlatego, że był głodny, tylko pomagało mu to zapaść w mocny sen. Powiedzieliśmy A, to trzeba powiedzieć B: dzisiaj nauki ciąg dalszy :)
Tak ktoś mi mówił żeby dawać w nocy dziecku wodę żeby oszukać bo jedzenie w nocy jest niedobre i by było coraz gorzej.
Wytrwałości życzę!!!Daffo jak robisz obiadki dla Kubusia to ile porcji Ci wychodzi,mrozisz i Kubusiowi nic nie jest ?Pytam bo nie chce mi się co dziennie gotować i twój pomysł jest bardzo dobry!

Filip bardzo się odkopuję i miałam dość wstawania do niego to wpadłam na pomysł i poprzyszywałam tasiemki do rogów kołderki które przywiązuje do szczebelków od łóżeczka i jestem teraz spokojna że ramo go nie zastane zimnego i odkrytego.Polecam tak zrobić.

lutka
gunia43
lutka

no ni emogę, co się dzieje? wszystkie w paskudnych nastrojach.

Myslisz ze M. by zgodizl się na wyjazd do PL?
A mnie sie jakos nie chce na razie wracac. Az dziwne. Taka zmiana po 2 latach placzu i slepego patriotyzmu spowodowanego okrutna tesknota. Jakos Polska na mnie stresujaco dziala. Zwlaszcza po ostatnim wyjezdzie w grudniu. Tutaj mniej nerwowo i bezpieczniej sie teraz czuje. Ale kiedys to bym chciala.
A ja nastroj baaaardzo dobry. Maksio grzeczniutki, M ma wolne. No i kupilsmy dzisiaj zmywarke Bosha edelstal super Hi Tech!!!! Ojej ja jak kura domowa sie ciesze ze zmywary. NO ale mycia garow to ja nie cierpie od zawsze!!!!!

no i dobrze, będziesz długo cieszyla się z gałdkich dłoni :) ja tez nienawidze zmywac naczyń. Mój Szymcio tez grzeczny, i dzis znów szybko zasnął :) I M wraca po północy :)

Filipek też dzisiaj grzecznie zasnął.Po północy powiadasz oj będzie się działo!!!A jak twój klik w nosie ,przeszło?

mama2
lutka
gunia43

Lutka - koszulka super. Ja nigdy jeszcze sie az tak dla mojego M nie wystroilam. Bielizne co prawda staram sie nosic ladna. Nawet stanikow do karmienia juz dawno nie nosze, bo dla mnie to byla zalamka. NO ale takie cudo to jest cos. MOze powinnam tez sobie cos takiego sprawic. Super!!!!!
A Szymus ladniutki chlopczyk cioraz bardziej. W czapie wyglada super!!! Maly krasnal.

Gunia i ja nigdy nie kupiłam czegoś takiego. Co prawda M zrobił mi kiedys prezent i dostałam czarny gorset i pończochy, ale to był jedyny raz. Jakoś tak mnie ostatnio naszło.

za to ja mam duzo takich fatałaszków..gorsety ponczochy koszulki i wszystko lezy głęboko w szafie!

Najwyższa pora to odświeżyć!!!Zresztą ty i bez tych Fatałaszków masz dużo seksapilu w sobie!!!

gunia43
lutka
mama2corun
witam sie i ja z deprecha spowodowana powrotem do domu ehh coraz czesciej mysle o powrocie do PL.

no ni emogę, co się dzieje? wszystkie w paskudnych nastrojach.

Myslisz ze M. by zgodizl się na wyjazd do PL?
A mnie sie jakos nie chce na razie wracac. Az dziwne. Taka zmiana po 2 latach placzu i slepego patriotyzmu spowodowanego okrutna tesknota. Jakos Polska na mnie stresujaco dziala. Zwlaszcza po ostatnim wyjezdzie w grudniu. Tutaj mniej nerwowo i bezpieczniej sie teraz czuje. Ale kiedys to bym chciala.
A ja nastroj baaaardzo dobry. Maksio grzeczniutki, M ma wolne. No i kupilsmy dzisiaj zmywarke Bosha edelstal super Hi Tech!!!! Ojej ja jak kura domowa sie ciesze ze zmywary. NO ale mycia garow to ja nie cierpie od zawsze!!!!!
My kupiliśmy zaraz po ślubie i też tej firmy,będziesz bardzo zadowolona!!!I więcej czasu dla chłopaków swoich będziesz miała!!!

lutka
gunia43

Lutka - koszulka super. Ja nigdy jeszcze sie az tak dla mojego M nie wystroilam. Bielizne co prawda staram sie nosic ladna. Nawet stanikow do karmienia juz dawno nie nosze, bo dla mnie to byla zalamka. NO ale takie cudo to jest cos. MOze powinnam tez sobie cos takiego sprawic. Super!!!!!
A Szymus ladniutki chlopczyk cioraz bardziej. W czapie wyglada super!!! Maly krasnal.

Gunia i ja nigdy nie kupiłam czegoś takiego. Co prawda M zrobił mi kiedys prezent i dostałam czarny gorset i pończochy, ale to był jedyny raz. Jakoś tak mnie ostatnio naszło.

No i czas najwyższy umilić sobie i M. wieczór :)

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

lutka
no to Adaś musiał mieć radochę :water_fun: nie balaś sie ze sie wyślizgnie?

jejku jaki juz silny, ale sam usiadł bez pomocy??

był bardzo zdziwiony później tak niepewnie próbował łapać strumień wody:) a zrobiliśmy tak bo wiem jak łatwo wystraszyć dziecko prysznicem wię może jak teraz sie z nim oswoi to później nie będzie problemu

sama byłam w szoku , posadziłam go na chwile i trzymałam pod pachami i na moment puściłam jedna ręką a on nic nadal trzymał sie tak jak powinien wiec dla próby puściłam druga a on nadal siedział i nie przechylał sie na boki tylko tak kiwał sie przód i tył żeby znaleźć równowagę

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

mama2
lutka
cos przeoczyłam? jakie święto?

koncze 30 lat!:(

co To za smutek. 30 to bardzo fajna cyfra (czy liczba? bo nie rozróżniam)

Kochana no to moje najszczersze gratulacje. Życze Ci nieustającej radości płynacej z macierzyństwa, zawsze szczerych i pelnych milosci relacji z mężusiem i najbliższymi. 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to tak na zapas, bo skleroza ze mnie :lup:

e2e2
lutka
gunia43

no i dobrze, będziesz długo cieszyla się z gałdkich dłoni :) ja tez nienawidze zmywac naczyń. Mój Szymcio tez grzeczny, i dzis znów szybko zasnął :) I M wraca po północy :)

Filipek też dzisiaj grzecznie zasnął.Po północy powiadasz oj będzie się działo!!!A jak twój klik w nosie ,przeszło?

nic ise nie bedzie dzialo, bo wraca zmeczony po całym dniu roboty :)
jaki klik w nosie?

e2e2
mama2
lutka

za to ja mam duzo takich fatałaszków..gorsety ponczochy koszulki i wszystko lezy głęboko w szafie!

Najwyższa pora to odświeżyć!!!Zresztą ty i bez tych Fatałaszków masz dużo seksapilu w sobie!!!

dokładnie, ja sie musze wspomagac .

lutka
mama2
lutka
cos przeoczyłam? jakie święto?

koncze 30 lat!:(

co To za smutek. 30 to bardzo fajna cyfra (czy liczba? bo nie rozróżniam)

Kochana no to moje najszczersze gratulacje. Życze Ci nieustającej radości płynacej z macierzyństwa, zawsze szczerych i pelnych milosci relacji z mężusiem i najbliższymi. 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to tak na zapas, bo skleroza ze mnie :lup:

Pewnie, że fajna, uwierz mi mama2, w końcu ja z nią już jakiś czas żyję :D

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png