Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Jola30
lutka
nutramigen jescze gorszy, i zapewniam DA sie pić, czasem nie ma wyjścia. Nic nie tracisz próbując.

Lutka jak mam sprawdzic czy ma nie tolerancje laktozy zasugerowac lekarzowi cy udać sie do lekarza nowego tutaj jak juz jestem doradć?

nie mam bladego pojęcia sorki :/ tzn ja bym lekarzowi zasugerowła ale co się z tym robi, jak to sie sprawdza to nie wiem. Wiem tylko tyle ze koleżanki cora wyła przez prawie pół roku i dopiero lekarz w PL powiedzial ze nie tolerowała laktozy, ale już wyrasta z tego.

Jola30
elus.dreptus
Jola30

3 miesiace nie jest zle co cie smuci nie wiem ile wchodzi w gre jesli wagowo chodzi ale ja byłam u lekarza i powiedział że moge zacząc od meridi wiec zastanawiam się co dalej twoja dieta czy meridna a pózniej Twoja dieta .tu u koleżanki nawet nie ma co się odchudzać sama jest przy kości kocha jeśc i sobie dogadzamy że cho cho aż wstyd
co to jest ta meridia?? nie smuci mnie to co powiedzial dietetyk, tylko znowu mam gorszy dzien, znowu sie poklucilam z mojm M a raczej nawrzeszczalam na niego wczoraj

acha no tak nie ma klotnia z .M ja wczorj tez sie pokłociłam to znaczy nawet się nie pokuciłam tylko wyłączyłam telefon bo stwierdził że dzwoni codziennie i nie ma oczym ze mna rozmawiać

ech faceci :/ następnym razem powiedz mu (po kilku dniach seksu) ze robicie to codziennie i już Cie to nie kręci :D

pat-k
kochane, melduje, ze u nas wszystko ok!
chrzciny sie udaly i jeszcze jestesmy w goscinie. 2 niemowlaki, jeden dwulatek, kot, pies i generalnie pelna chata.nie mam czasu na internet ( i nawet jakos niezrecznie)
w niedziele nadrobie forum ile sie uda i wrzuce foty z chrzcin. sciskam Was mocno!!!!!!!!!!!!!

O Ty szelmo!! ja tu pisze smsy, nagrywam się na pocztę. Panikara ze mnie.

pat-k
i Tosi rosnie pierwszy zabek, juz go widac, wiec marudzenia wiecej, ale mala ma tyle wrazen, ze dopiero wieczorem jej sie przypomina.
i nauczyla sie spac razem z nami, oj trudno bedzie sie przestawic po powrocie

no i masz, nagle wyskoczył :) my tu swoje dzieci podejrzewamy i zębów nie ma :)

elus.dreptus
kurczak jak sie dziwnie czuje, mijamy sie z M nie mowiac do siebie ani słowa, kazdy sobie sam obiad robi itd............................

no to wyciagnij rękę na zgodę, podejdź uśmiechnij się i szepnij ze tęsknisz za normalnością.

lutka
gunia43
lutka
może na jeden wieczór (jak dla mnie moze byc na zawsze :P) wymianili się z Szymkiem nastrojami?

napisałam do Patki, ale nie otrzymałam raportu.

Dziś kupiłam sobie seksi koszulkę na przyjazd M. :) która od razu w przymierzalni się spierniczyła, tj koronka przy biuście puściła :/ ale stwierdziłam ze tak mi się podoba ze wezmę z upustem. W domu wycięłam koronke i jest lepiej niż z nią :)
Lutka - z kazdej opresji zawsze na prosta albo i lepiej!!!! Poprosilambym o zdjecie w koszulce no ale rozumiem jak sie nie zdecydujesz. Moze chociaz sama koszulka .... ;-)
Ciesze sie z Toba na przyjazd M. Oj, bedzie sie dzialo. Oby Szymus ladnie noce przesypial :-)

oczywiście ze się nie pokażę :D fuj

i jeszcze Szymuś w smiesznej czapie
Lutka - koszulka super. Ja nigdy jeszcze sie az tak dla mojego M nie wystroilam. Bielizne co prawda staram sie nosic ladna. Nawet stanikow do karmienia juz dawno nie nosze, bo dla mnie to byla zalamka. NO ale takie cudo to jest cos. MOze powinnam tez sobie cos takiego sprawic. Super!!!!!
A Szymus ladniutki chlopczyk cioraz bardziej. W czapie wyglada super!!! Maly krasnal.

lutka
mama2corun
witam sie i ja z deprecha spowodowana powrotem do domu ehh coraz czesciej mysle o powrocie do PL.

no ni emogę, co się dzieje? wszystkie w paskudnych nastrojach.

Myslisz ze M. by zgodizl się na wyjazd do PL?
A mnie sie jakos nie chce na razie wracac. Az dziwne. Taka zmiana po 2 latach placzu i slepego patriotyzmu spowodowanego okrutna tesknota. Jakos Polska na mnie stresujaco dziala. Zwlaszcza po ostatnim wyjezdzie w grudniu. Tutaj mniej nerwowo i bezpieczniej sie teraz czuje. Ale kiedys to bym chciala.
A ja nastroj baaaardzo dobry. Maksio grzeczniutki, M ma wolne. No i kupilsmy dzisiaj zmywarke Bosha edelstal super Hi Tech!!!! Ojej ja jak kura domowa sie ciesze ze zmywary. NO ale mycia garow to ja nie cierpie od zawsze!!!!!

mama2
a u mnie cos dziwnego zmaksiem sie dzieje ciag dalszy nie jedzenia przytrzymalam go 3 godziny a on w ryk na widok cycka po kolejnych dwoch wil sie przy cycu jadl łapczywie , wiec duzo sie nalykal powietrza to go denerwowało wiec zaczal plakac ja nie wiem co sie mu stalo wyraznie mu nie sluza cyce i mleko..kurcze co to moze byc...

a spróbujj dac mu butlę i zobacz jak zareaguje. Znajomej synek sam zrezygnował z cycusia - ale to dopiero w wieko około 6-7 miesięcy.

gunia43

Lutka - koszulka super. Ja nigdy jeszcze sie az tak dla mojego M nie wystroilam. Bielizne co prawda staram sie nosic ladna. Nawet stanikow do karmienia juz dawno nie nosze, bo dla mnie to byla zalamka. NO ale takie cudo to jest cos. MOze powinnam tez sobie cos takiego sprawic. Super!!!!!
A Szymus ladniutki chlopczyk cioraz bardziej. W czapie wyglada super!!! Maly krasnal.

Gunia i ja nigdy nie kupiłam czegoś takiego. Co prawda M zrobił mi kiedys prezent i dostałam czarny gorset i pończochy, ale to był jedyny raz. Jakoś tak mnie ostatnio naszło.

gunia43
lutka
mama2corun
witam sie i ja z deprecha spowodowana powrotem do domu ehh coraz czesciej mysle o powrocie do PL.

no ni emogę, co się dzieje? wszystkie w paskudnych nastrojach.

Myslisz ze M. by zgodizl się na wyjazd do PL?
A mnie sie jakos nie chce na razie wracac. Az dziwne. Taka zmiana po 2 latach placzu i slepego patriotyzmu spowodowanego okrutna tesknota. Jakos Polska na mnie stresujaco dziala. Zwlaszcza po ostatnim wyjezdzie w grudniu. Tutaj mniej nerwowo i bezpieczniej sie teraz czuje. Ale kiedys to bym chciala.
A ja nastroj baaaardzo dobry. Maksio grzeczniutki, M ma wolne. No i kupilsmy dzisiaj zmywarke Bosha edelstal super Hi Tech!!!! Ojej ja jak kura domowa sie ciesze ze zmywary. NO ale mycia garow to ja nie cierpie od zawsze!!!!!

no i dobrze, będziesz długo cieszyla się z gałdkich dłoni :) ja tez nienawidze zmywac naczyń. Mój Szymcio tez grzeczny, i dzis znów szybko zasnął :) I M wraca po północy :)

lutka
pat-k
kochane, melduje, ze u nas wszystko ok!
chrzciny sie udaly i jeszcze jestesmy w goscinie. 2 niemowlaki, jeden dwulatek, kot, pies i generalnie pelna chata.nie mam czasu na internet ( i nawet jakos niezrecznie)
w niedziele nadrobie forum ile sie uda i wrzuce foty z chrzcin. sciskam Was mocno!!!!!!!!!!!!!

O Ty szelmo!! ja tu pisze smsy, nagrywam się na pocztę. Panikara ze mnie.
Patka - wrocilas! Hurrra! A juz myslalam ze o nas zapominialas. Czakam na foty . NO i super, ze chrzciny sie udaly i zabek sie wyzyna bez wiekszych cierpien.

lutka
mama2
a u mnie cos dziwnego zmaksiem sie dzieje ciag dalszy nie jedzenia przytrzymalam go 3 godziny a on w ryk na widok cycka po kolejnych dwoch wil sie przy cycu jadl łapczywie , wiec duzo sie nalykal powietrza to go denerwowało wiec zaczal plakac ja nie wiem co sie mu stalo wyraznie mu nie sluza cyce i mleko..kurcze co to moze byc...

a spróbujj dac mu butlę i zobacz jak zareaguje. Znajomej synek sam zrezygnował z cycusia - ale to dopiero w wieko około 6-7 miesięcy.

probowalam ale on znow zapomnial ssac:((gryzie smoczek i smieje sie jak do sera:((

lutka
gunia43

Gunia i ja nigdy nie kupiłam czegoś takiego. Co prawda M zrobił mi kiedys prezent i dostałam czarny gorset i pończochy, ale to był jedyny raz. Jakoś tak mnie ostatnio naszło.

za to ja mam duzo takich fatałaszków..gorsety ponczochy koszulki i wszystko lezy głęboko w szafie!