Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
lutka
mama2
Moj synek sprobowal dzis soczku marchewkowo jablkowego i łyzeczka chetnie choc mega zdziwiony byl a z butelki ni huhu gryzl smoczek i ani razu nie zaciagnał.
Tak wogole to jak bylam na zebraniu to tesciowa byla z malym , maksio byl bardzo grzeczny wiec jest pozytywnie nastawiona do zostania z nim, tylko ze ona go caly czas na rekach nosi i tak tez usypia bo mowi ze maluszka trzeba wybawic (czyt. nosic na rekach) bede miala przesrane

oj Ona też, Ona też jesli tak Go nauczy :)

oj nie wiem czy ona tez ona potrafi go nosic godzinami i nie narzeka

no to ma kobita krzepę, no ale Twojego M tez na pewno nosiła, a z tego co piszesz był dużym chłopcem.

Ewciaa
lutka
Daffodil

Miałam to samo :sofunny: I tak sobie pomyślałam, że Lutka to zawsze wali prosto z mostu, ale teraz to chyba przegięła :sofunny:
Dopiero po dłuższej chwili zatrybiłam :)

no o co Wy mnie posądzacie drogie Panie :D aż tak dogaduje ostro?

Moje kochane dziecko zasnęło samo!!!! Bez wiercenia sie!!!!! Fakt ze dzis jest senny dzień, ponuro i cisnienei do dupy ale dziewczyny no normalnie jestem w szoku!!!

mama2
albo nie ma apetytu, albo moze w końcu jakoś ustabilizowały mu się przerwy w karmieniu??
a jak sie zachowuje poza tym? normalnie, nie jest apatyczny?

no widzisz Lutka a wczoraj nażekałaś tak na Szymka i on to wyczuł i pokazał mamie co potrafi..życze by było już tak zawsze
nie chce krakac ale wydaje mi sie ze Szymek zrobil mamie przyjemnosc wielka ale zeby tak juz zostalo to ja watpie..u maks atez byly takie cudowne chwile kiedy to ładnie zasypial czy ładnie spal w nocy i dupa potem wszystko wracało

mama2
Daffodil a jak Kuba bez cyca? pewnie dobrze ..
Ja napisałam M eske ze przechodze na butelke bo mam dos bolu piersi i wogole (oczywiscie zartowałam) aon ze jak to biedny Maksio zniesie i zebym to jeszcze przemyslała i przeciez caly czas mnie nie boli...i takie tam ...zakochany tatus :) wszystko dla maksia a ja mam cierpiec :8_1_221:

He he, ale się troszczy o syneczka :)
A Kuba bardzo dobrze, nie wygląda jakby mu cycka brakowało.

lutka
mama2
lutka

oj Ona też, Ona też jesli tak Go nauczy :)

oj nie wiem czy ona tez ona potrafi go nosic godzinami i nie narzeka

no to ma kobita krzepę, no ale Twojego M tez na pewno nosiła, a z tego co piszesz był dużym chłopcem.

tak wagowo idzie łeb w łeb z maksem:))tzn maks z moim M nawet w tym sa podobni
a do tescioj to ukłon w jej strone za sile tym bardziej ze ciezko chora jest

figgga
lutka
figgga

bez paniki.
lekarka tez cos mi gadała ze niby czemu taka niska waga ale jak zobaczyła jeszcze dodatkowo tatusia to powiedziała ze ok juz sie nie czepia.

ja chuda a tatus tez szczupły

jak interes? siedzisz w domu?
jak duza sie urodzila?

sorki za pytaniowy atak :P

ogólnie mam teraz etat mamy hehe
od zusu dostaje jałmużne
interes teraz ciągnie maciek ale jak trzeba jade i pomagam
sklep zlikwidowałam bo nie opłacało sie kogos zatrudniac

mała urodziła sie 3,230 a jak wychodziła ze szpitala to wazyła 3050

i dostała same dziesiatki

no to super:36_2_25: ...zycze zdrówka dla małej

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

lutka
może na jeden wieczór (jak dla mnie moze byc na zawsze :P) wymianili się z Szymkiem nastrojami?

napisałam do Patki, ale nie otrzymałam raportu.

Dziś kupiłam sobie seksi koszulkę na przyjazd M. :) która od razu w przymierzalni się spierniczyła, tj koronka przy biuście puściła :/ ale stwierdziłam ze tak mi się podoba ze wezmę z upustem. W domu wycięłam koronke i jest lepiej niż z nią :)

no prosze i nawet rabat lutka sobie załatwiła:36_2_25:...teraz pasują jakieś foty :)

mama2
Moj synek sprobowal dzis soczku marchewkowo jablkowego i łyzeczka chetnie choc mega zdziwiony byl a z butelki ni huhu gryzl smoczek i ani razu nie zaciagnał.
Tak wogole to jak bylam na zebraniu to tesciowa byla z malym , maksio byl bardzo grzeczny wiec jest pozytywnie nastawiona do zostania z nim, tylko ze ona go caly czas na rekach nosi i tak tez usypia bo mowi ze maluszka trzeba wybawic (czyt. nosic na rekach) bede miala przesrane

Ha, skąd ja to znam. Jak do nas teściowa przychodzi i Kuba np, się bawi na macie, to ona siup go na ręce z tekstem: A co Ty tak biedaku sam leżysz :lup:

Ewciaa
lutka
może na jeden wieczór (jak dla mnie moze byc na zawsze :P) wymianili się z Szymkiem nastrojami?

Dziś kupiłam sobie seksi koszulkę na przyjazd M. :) która od razu w przymierzalni się spierniczyła, tj koronka przy biuście puściła :/ ale stwierdziłam ze tak mi się podoba ze wezmę z upustem. W domu wycięłam koronke i jest lepiej niż z nią :)

no prosze i nawet rabat lutka sobie załatwiła:36_2_25:...teraz pasują jakieś foty :)

AZ STRACH SIE POCHWALIC NOWYMI MAJTAMI BO KAZA zaraz NA FORUM POKAZAC FOTY DUPY W NOWYCH MAJTACH :D:D:D

Daffodil
mama2

Ha, skąd ja to znam. Jak do nas teściowa przychodzi i Kuba np, się bawi na macie, to ona siup go na ręce z tekstem: A co Ty tak biedaku sam leżysz :lup:

ha ha fajny teks! :hahaha::hahaha::hahaha:biedny porzucony na macie kubus!

mama2
Ewciaa
lutka

AZ STRACH SIE POCHWALIC NOWYMI MAJTAMI BO KAZA zaraz NA FORUM POKAZAC FOTY DUPY W NOWYCH MAJTACH :D:D:D

a jak były zdięcia sukienek, gołych dzieciaczków i nawet mamy w seksi majteczkach wiec czemu koszulki by nie pokazać:36_1_22:

Ewciaa
mama2
Ewciaa

a jak były zdięcia sukienek, gołych dzieciaczków i nawet mamy w seksi majteczkach wiec czemu koszulki by nie pokazać:36_1_22:

no wlasnie ja sie tu najbardziej rozneglizowałam!!:karate: . lutka dawaj foty koszulki!!!!

mama2
Ewciaa
mama2

no wlasnie ja sie tu najbardziej rozneglizowałam!!:karate: . lutka dawaj foty koszulki!!!!

mama bo Ty masz co pokazywać :36_2_25: ale i lutke chętnie zobaczymy