Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

elwira
lutka
elwira
Lutka znalazłam zdjęcie ale nie moge go teraz wstawić bo skaner nie podłączony, nie jest to zaraz po goleniu ale jakiś miesiąc po :) może jutro mi się to uda

no to dobrze, bo ja czekam :)

udało się :) M się zawziął i zrobił :)

to ja i moja siostra 9lat temu

hehe pankówa jedna, wyglądałaś jak chłopak :P

lutka
Wiki20pl
jola22

O matko 35 tysięcy za wesele na 100 osób......można bankruta zaliczyć na nowej drodze życia.

No własnie dlatego Nas nie było stać na wesele, więc zrobiliśmy przyjęcie dla najbliższej rodziny choc zawsze mi się marzyło wesele na 100 osób, ale niestety rzeczywistość jest inna. Dobrze że chociaż za marzenia się nie płaci bo chyba bym się nie wyplaciła
hehe my wesela nie mielismy, 4 osoby i wsio.
U nas bylo 55 osob. Dalekiej rodziny co to nie mam kontaktu nie zapraszalam. Bylo mnostwo znajomych. Dla mnie bylo super, wybawilam sie z hej. Razem wynioslo mniej niz 15 tys wszystko.
No i dostalismy tez ok. tego. NIe pamietam szczerze mowiac.

gunia43
lutka
Wiki20pl

No własnie dlatego Nas nie było stać na wesele, więc zrobiliśmy przyjęcie dla najbliższej rodziny choc zawsze mi się marzyło wesele na 100 osób, ale niestety rzeczywistość jest inna. Dobrze że chociaż za marzenia się nie płaci bo chyba bym się nie wyplaciła
hehe my wesela nie mielismy, 4 osoby i wsio.
U nas bylo 55 osob. Dalekiej rodziny co to nie mam kontaktu nie zapraszalam. Bylo mnostwo znajomych. Dla mnie bylo super, wybawilam sie z hej. Razem wynioslo mniej niz 15 tys wszystko.
No i dostalismy tez ok. tego. NIe pamietam szczerze mowiac.

ja tez zapraszałam samą rodzinke i najbliższych znajomych, mama mojego M ma dużą rodzinkę bo ich w domu było 12-naście wiec uzbierało

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Daffodil
elwira
Zauważyłam dzisiaj bardzo dziwna rzecz, kupowałam soki dla Adasia i aż się zaczęłam śmiać bo sok np bobovita - jabłko -winogron jest już od 4 miesiaca a soczek bobofruta- jabłko- malina -winogron od 6miesiaca i dlaczego?

no bo na pewno nie problem jest w malinie czy jabłku bo kaszki o tych smakach czy deserki są od 4 miesiąca a winogron co inna firma to w innym wieku dopuszcza je dla dzieci ?

Ja zauważyłam coś jeszcze dziwniejszego :)
Soczek Bobofruta jabłko, marchew, dynia, winogrono jest od 4. miesiąca, a jabłko, marchew od piątego :)

A z HIPPA jest dynia z ziemniakami po 4 miesiacu.

Daffodil
elus.dreptus
Daffodil

Eluś każde mleczko jest dobre. Musisz sprawdzić po prostu czy dziecku pasuje. Jeśli dobrze znosi Bebiko, to chyba bym nie zmieniała, bo jednak Bebilon dwa razy droższy :)

niby kazde dobre ale jak powiedzialam pediatrze ze z nan przeszlam na bebiko to powiedziala ze bardzo dobrze zrobilam....

a moge dawac mu np kasze bebilon?? one maja juz w sobie mleko

Na pewno możesz. Ja ostatnio kupiłam kaszkę mleczno-ryżową z Bobovity o smaku malinowym, która też jakieś mleko modyfikowane zawiera, bo zalewa się ją tylko wodą. Za parę dni będziemy próbować, bo bananowa się już kończy.

Ja taka dodaje do mleka i Filipowi smakuje bardziej niz bananowa.

katja79
hej babeczki melduje sie wieczorowa pora po krótce napisze co u nas i zabieram sie za zytanie co napisalyscie przez caly dzionek:)
no wiec my wczoraj przezylysmy koszmar..oczywiscie dotyczacy butelki no wiec mala plakala z pól godziny no i udalo sie wypila mi 60ml mleka z butli no moze 50 bo z 10 to wypluła no ale i tak podskoczylam z radosci ...po godzinie dalam jej marchewke z ziemniaczkiem no i czekalam cierpliwie na nastepny głód....dotarl po 4 godzinach i to porzadnie ale niestety tak mi plakala ze poprostu szok juz jak widziala ze jej zblizam butle do buzi to az robila sie bordowa bidulka cala byla mokra od placzu ... no i mimo ze serce mi pekalo patrzac bylam twarda bo myslalam sobie ze jak raz zjadla to i drugi raz zaskoczy no ale niestety mój M tak mi trul ze dziecko mecze i ze jeszcze za wczesnie zeby mala odstawiac ze nie takim kosztem ....ble,ble,ble ..no i peklam a z M tak sie pokłócilam ze szok bo zamiast mnie wspierac to mnie atakowal tak jakby mi bylo lekko ja przetrzymywac ...ehhhhh no i wyjelam cyca wsciekla na caly swiat z ogólnym nastawieniem ze juz nie spróbuje bo ze niby co ja taka matka tyranka...ale jak dzisiaj mi emocje opadly to juz nie wiem sama wsciekla jestem sama nie wiem na co i na kogo bo w sumie skad moglam wiedziec ze tak bedzie...aaaaaaaaa wiecie o co chodzi...
tak czy siak dzisiaj dalam malej kaszke łyzeczka moze dłuzej pospi...
........................................yyyy zmykam na M jak milosc :36_1_1: po filmie bede nadrabiac zaleglosci...:D

Oj Katja - widze ze walka trwa. A twojemu M to nalezy sie lansko!!!!!!
Ale dasz rade bo jestes zdesperowana i jak tak masz to dasz (rym, he, he!!!)
Ze spaniem zaskoczyla to i z butla zaskoczy. POWODZENIA!!!!!

Daffodil - dobrze, ze z Kubulem wszytko w porzadku. Mowisz, ze pokazal, ze mu sie nie podobalo he, he :-) MOj ostatnio tez tak reaguje na przerwanie brutalne drzemki.

Ewciaa - kurde to oszczedni jestescie. Tyle kasy naoszczedzic to mi sie w zyciu nie udalo. W sumie to jak na razie nic nie mam zaoszczedzone a wrecz przeciwnie - kretyd!!!!
Ale najwazniejsze ze mialas wesele jak sobie wymarzylas!!!!! Mrzenia nalezy spelniac jesli tylko to mozliwe, bo zycie takie ulotne.

e2e2
Daffodil
elwira
Zauważyłam dzisiaj bardzo dziwna rzecz, kupowałam soki dla Adasia i aż się zaczęłam śmiać bo sok np bobovita - jabłko -winogron jest już od 4 miesiaca a soczek bobofruta- jabłko- malina -winogron od 6miesiaca i dlaczego?

no bo na pewno nie problem jest w malinie czy jabłku bo kaszki o tych smakach czy deserki są od 4 miesiąca a winogron co inna firma to w innym wieku dopuszcza je dla dzieci ?

Ja zauważyłam coś jeszcze dziwniejszego :)
Soczek Bobofruta jabłko, marchew, dynia, winogrono jest od 4. miesiąca, a jabłko, marchew od piątego :)

A z HIPPA jest dynia z ziemniakami po 4 miesiacu.
MOje dziecko ma odruch wymiotny po tym. Dynia Maksiowi nie pasuje ni tu tu!!!!!