Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
lutka
Wiki20pl

Ja na dłuższa mete tez nie

głupoty gadacie :) kochacie to dałybyscie radę :) przeciez nie zrezygnuje sie z miłosci przez pracę :)
Lutka - Racja - Ja mialam przerwy i trzy misieczne i swirowalam az z tesknoty. NO ale nie zrezygnowalam z M i nie zaluje.
A los sie moze laskawy okaze i jakas niespodzianka Was czeka. NIgdy nic nie wiadomo. No ale M troche pomeczyc o nowa prace mozna co nie ;-) Bo mojego porzynajmniej jak nie pomolestuje to ciezko mu sie do czegos zabrac. Obecna prace ma tez "dzieki" mojemu marudzeniu.
A potrafie byc upierdliwa, he, he!!! Ale to dla wyzszych celow. Teraz mamy na tapecie prawo jazdy, ktore moj M zaczal w pazdzierniku ub. roku i jakos skonczyc nie moze.....

Gunia
marudzę od 4 lat i dupa. Teraz dodatkowo dochodzi inny klopot: w moim mieście (39 tys mieszkańców) nawet jesli znajdzie pracę to za gówniane pieniądze, jeśli w Krakowie (skąd pochodzi) to ja tam nie będę miala pracy (zostanę z dzieckiem), i zeby nie dziadowac bedziemy musieli mieszkać u teściowej w 3 pokojowym mieszkaniu. ech doroslosć.

Wiki20pl
jola22
Ewciaa

ja tez wiem że takie czasy.....możesz spokojnie napisać mi nie przeszkadza jeśli tylko sama tego chcesz
ja za wesele dwudniowe na 100osób z kamerą, orkiertą , fotografem i innymi pierdułkami zapłaciłam 35tyś. a uzbierałam 16tyś

O matko 35 tysięcy za wesele na 100 osób......można bankruta zaliczyć na nowej drodze życia.

No własnie dlatego Nas nie było stać na wesele, więc zrobiliśmy przyjęcie dla najbliższej rodziny choc zawsze mi się marzyło wesele na 100 osób, ale niestety rzeczywistość jest inna. Dobrze że chociaż za marzenia się nie płaci bo chyba bym się nie wyplaciła
hehe my wesela nie mielismy, 4 osoby i wsio.

jola22
Kobietki zamieszczam trochę zdjęc.......może nie sa typowo wakacyjne, ale są.
1. Swiętujemy początek wakacji
2.Z kochaną mamuską.
3.Ślimam pokaż rogi.
4.Drzemka po piwku
5.Pierwszy raz w łóżeczku.

Nie no Julcia coraz sliczniejsza :) Jola włoski ściełaś tylko tyłu nie widzę, całkiem krótki? szymcio tez zasypiał na huśtawce jak bylo gorąco :)

Ewciaa
Wiki20pl
jola22

O matko 35 tysięcy za wesele na 100 osób......można bankruta zaliczyć na nowej drodze życia.

No własnie dlatego Nas nie było stać na wesele, więc zrobiliśmy przyjęcie dla najbliższej rodziny choc zawsze mi się marzyło wesele na 100 osób, ale niestety rzeczywistość jest inna. Dobrze że chociaż za marzenia się nie płaci bo chyba bym się nie wyplaciła

mój M na to wesele odkłądał rok pieniądze, moi rodzice nam dali 10tyś jego 4 tyś, i ja też zbierałam pieniądze

Ja bym chyba nie uzbierala tylu pieniędzy

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

Ewciaa
Wiki20pl
jola22

mój M na to wesele odkłądał rok pieniądze, moi rodzice nam dali 10tyś jego 4 tyś, i ja też zbierałam pieniądze

Zabawa była na pewno świetna, i wspomnienia są, ale Ewciaaa mi by żal było tyle kasy wydać na wesele zamiast odłozyć. Nie żałujesz?

Witam się wieczornie.
Zaliczyliśmy wizytę u neurologa. Kubuś pokazał się od najgorszej strony, bo zasnął w aucie i jak go obudziliśmy w gabinecie, to pokazał, że mu się to nie podoba :) Ale wszystko jest na szczęście w porządku. To delikatne drżenie rączek przy płaczu jest jeszcze na tym etapie normalne. Zresztą lekarka widziała to na własne oczy podczas dzisiejszych cyrków :) Mogę mu na to dawać witaminę B1, która dobrze działa na układ nerwowy. I do kontroli za dwa miesiące.

Kami pytałam o to odginanie główki podczas przewrotu na bok i też nie jest to na razie nic złego, ale można z dzieckiem ćwiczyć przewroty zaczynając od nóżki, dokładnie tak jak na tym filmie wklejonym przez Lutkę.

lutka
Ewciaa
Wiki20pl

Zabawa była na pewno świetna, i wspomnienia są, ale Ewciaaa mi by żal było tyle kasy wydać na wesele zamiast odłozyć. Nie żałujesz?

nie , zdecydowanie nie...zawsze mażyłam o takim weselu i chodź to marzenie mi się spełniło...a odłożyc troche odłożyliśmy po weselu i pojechaliśmy na tydzień nad morze nie oszczędzalismy tam wogóle i jeszcze auto kupiliśmy i oszczędności jeszcze mamy, nieiwele ale zawsze coś

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Daffodil
Witam się wieczornie.
Zaliczyliśmy wizytę u neurologa. Kubuś pokazał się od najgorszej strony, bo zasnął w aucie i jak go obudziliśmy w gabinecie, to pokazał, że mu się to nie podoba :) Ale wszystko jest na szczęście w porządku. To delikatne drżenie rączek przy płaczu jest jeszcze na tym etapie normalne. Zresztą lekarka widziała to na własne oczy podczas dzisiejszych cyrków :) Mogę mu na to dawać witaminę B1, która dobrze działa na układ nerwowy. I do kontroli za dwa miesiące.

Kami pytałam o to odginanie główki podczas przewrotu na bok i też nie jest to na razie nic złego, ale można z dzieckiem ćwiczyć przewroty zaczynając od nóżki, dokładnie tak jak na tym filmie wklejonym przez Lutkę.

gratuluję dobrych wieści:36_2_25:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

lutka
e2e2
[ATTACH]13709[/ATTACH]

[ATTACH]13710[/ATTACH]

[ATTACH]13711[/ATTACH]

[ATTACH]13712[/ATTACH]
Oto Kacperek również Majowy Słonecznik ur13.05 jest oryginalny,jedyny w swoim rodzaju!!!Dobranoc kochane kobietki,kolorowych snów!!!

buhaha ale z Twojego Filipa zaczepiacz, łapek przy sobie nie utrzyma :D
Filipcio jak widzi jakies dziecko to az sie tryesie zeby je dotknąć.Wkladal Kacperkowi palce do buzi i oczu ,zabawnie to wygladalo.

Daffodil
Witam się wieczornie.

no to Kubutek pokazał się świetnie :) ale to w sumie dobrze wyszło wlasnie dlatego, ze lekarka mogła zobaczyć jego "nerwy" - dobrze ze wszystko ok :)

Ewciaaa to dobrze :)

hej babeczki melduje sie wieczorowa pora po krótce napisze co u nas i zabieram sie za zytanie co napisalyscie przez caly dzionek:)
no wiec my wczoraj przezylysmy koszmar..oczywiscie dotyczacy butelki no wiec mala plakala z pól godziny no i udalo sie wypila mi 60ml mleka z butli no moze 50 bo z 10 to wypluła no ale i tak podskoczylam z radosci ...po godzinie dalam jej marchewke z ziemniaczkiem no i czekalam cierpliwie na nastepny głód....dotarl po 4 godzinach i to porzadnie ale niestety tak mi plakala ze poprostu szok juz jak widziala ze jej zblizam butle do buzi to az robila sie bordowa bidulka cala byla mokra od placzu ... no i mimo ze serce mi pekalo patrzac bylam twarda bo myslalam sobie ze jak raz zjadla to i drugi raz zaskoczy no ale niestety mój M tak mi trul ze dziecko mecze i ze jeszcze za wczesnie zeby mala odstawiac ze nie takim kosztem ....ble,ble,ble ..no i peklam a z M tak sie pokłócilam ze szok bo zamiast mnie wspierac to mnie atakowal tak jakby mi bylo lekko ja przetrzymywac ...ehhhhh no i wyjelam cyca wsciekla na caly swiat z ogólnym nastawieniem ze juz nie spróbuje bo ze niby co ja taka matka tyranka...ale jak dzisiaj mi emocje opadly to juz nie wiem sama wsciekla jestem sama nie wiem na co i na kogo bo w sumie skad moglam wiedziec ze tak bedzie...aaaaaaaaa wiecie o co chodzi...
tak czy siak dzisiaj dalam malej kaszke łyzeczka moze dłuzej pospi...
........................................yyyy zmykam na M jak milosc :36_1_1: po filmie bede nadrabiac zaleglosci...:D

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Katja Szymek tez czasem ostatnio ma takie jazdy ze nagle zaczyna sie drzeć jak juz przykladam mu smoka to buzi, tez robi się bordowy, łzy jak grochy.......... no i zonk, o co mu chodzi, glodny jest więc czemu nie chce butli????? Dopiero jak go ponoszę twarzą do świata, uspokoi się to zaczyna jeść - ale często dzieje się to dopiero za 3 czy 5 podejściem.

elus.dreptus
Miałam dzisiaj tak straszny sen ze prawie ryczałam, musialam obudzic mojego M zeby mnie mocno przytulił, teraz jak mysle o tym to mnie ciarki przechodza
Sniło mi sie ze mały płakał i ze nie zareagowaliśmy na jego płacz i po chwili przestał płakac
a jak zajzalam do niego to nie zył.......
potem wzielam auto zapłakana z zamiarem rozpierdzielenia sie gdzies

Ja tez mam takie zle sny,az mi dreszcze przeszly jak to przeczytalam

lutka
gunia43
lutka

głupoty gadacie :) kochacie to dałybyscie radę :) przeciez nie zrezygnuje sie z miłosci przez pracę :)
Lutka - Racja - Ja mialam przerwy i trzy misieczne i swirowalam az z tesknoty. NO ale nie zrezygnowalam z M i nie zaluje.
A los sie moze laskawy okaze i jakas niespodzianka Was czeka. NIgdy nic nie wiadomo. No ale M troche pomeczyc o nowa prace mozna co nie ;-) Bo mojego porzynajmniej jak nie pomolestuje to ciezko mu sie do czegos zabrac. Obecna prace ma tez "dzieki" mojemu marudzeniu.
A potrafie byc upierdliwa, he, he!!! Ale to dla wyzszych celow. Teraz mamy na tapecie prawo jazdy, ktore moj M zaczal w pazdzierniku ub. roku i jakos skonczyc nie moze.....

Gunia
marudzę od 4 lat i dupa. Teraz dodatkowo dochodzi inny klopot: w moim mieście (39 tys mieszkańców) nawet jesli znajdzie pracę to za gówniane pieniądze, jeśli w Krakowie (skąd pochodzi) to ja tam nie będę miala pracy (zostanę z dzieckiem), i zeby nie dziadowac bedziemy musieli mieszkać u teściowej w 3 pokojowym mieszkaniu. ech doroslosć.
Lutka - dobrze to ujelas. Noooooo doroslosc ;-) !!!!