Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Heloł babeczki :)

Gunia Maksik jak zwykle piękny, i zazdroszczę ze zasypia sam! w foteliku! przy muzyce! Szymek sam nie zasypia ale za to zauwazyl ze świetnie piszczy więc dzis w wózku piszczal sobie przez bita godzinę! Spiewak operowy rośnie czy jaka cholera.

mama2 no w końcu sie pojawiłaś :) Super imprezki chrzcinowej życzę :)

daffo oj i ja bym poszalala na weselu, zazdroszczę i w końcu doczekam sie jakichs fotek? To już 2 wesele a zdjęć jak nie było tak nie ma.

WIki
nie iwedziałam ze można kupic meble kuchenne w takiej cenie, wow. Jak na tak nie wielki epieniądze to świetny wybór.

Ewciaa
PIĘĘĘĘKNY awek

Ewcia to tak jak u mnie, tez zadupie :D A Zuzia w awku wyszla jak lalka:36_3_8:

Plamki prawie zniknęly, tzn są jak spojrzeć pod światlo takie lekko szare ślady po nich, które bywaja suche więc nawilzam 3 razy dziennie, 2x oliatum kremem i raz balsamem do ciała nivea dla alergików.

Ewciaa
lutka a co powiwedział ci lekarz o deserkach i zupkach przy nutramigenie??
bo mi lekarka mówi że powinnam jeszcze zaczekać jak podaje bebilon

nic nie mówiła, tzn kazała soczki podawać na kupę, ale ja podaje normalnie. Tzn. zrobilam przerwę na przystosowanie ise do nowego mleka, ale dzis już pierwszy raz podalam zupkę z warzywkami, jadł aż mu się uszy trzęsly. Jutro dostanie drugą połowe sloiczka i zrobię dzień przerwy zeby zobaczyć czy coś się dzieje ze skórką.

ewciaa sprawdzam na sloiczkach sklad dań, bo część ma w swoim składzie mleko modyfikowane i tego unikam.

Ewciaa
czy wasze dzieciaczki nadal tak energicznie ruszają nogami i rękami???
bo moja zuzka strasznie już nie wiem co o tym myśleć

rusza piszczy, prostuje nogi itp. Ewcia nasz edzieci sa coraz wieksze i juz nigdy nie będa tak statyczne jak kiedyś :)

isabela
weszlam na chwile (bo Mia usnela) by zobaczyc czy u was to samo. Matkoooooo dwa zeby na raz jej ida i ochujec mozna. Taki placz, nie chce jesc. Dzis tylko 2x w dzien zjadla. Teraz daje jej dopiero gdy usnie od placzu. Wysiadam...
W tygodniu zaczynam fizjoteriapie bo z moimi nogami niedobrze. Wciaz musze chodzic o kulach. 4 tygodnie po skreceniu, a ja mam banie jak cholera. lekarka dzis byla w szoku, ze tak mocno mam spucniete kostki. Zobaczymy w tygodniu co powie lekarz. Buziaki dziewczyny. Trzymam kciuki za te, ktorych maluszki zabkuja, bo nawet nie mialam czasu looknac czy u Was tez taka "tragedia" - w kazdym razie masc na dziasla i nurofen pomagaja (choc na krotko)

Isabela ty jeszcze kuśtykasz???MOżę codziennie nadwyrężasz ale jak tu nie wsiąść dziecka na ręce!Dużo zdrówka życzę.!!!Buziaki od Filipka dla Mi Mi:36_3_8:

Wiki20pl
Ewciaa
Daffodil

Do mnie rodzice przyjechali, więc wiadomo jak to jest :) A jutro na weselicho idziemy :yuppi:

życze miłej zabawy

Ale fajnie też bym się gdzieś na welesu pobawiła, ale nic mi się nie szykuje tzn w przyszłym roku koleżanka bierze ślub i rzekomo ma mnie prosić, ale to się okaże

Wiki ja ci jedno z chęcią odstąpię bo mam dwa i to w jednym terminie!!!

e2e2
[ATTACH]13658[/ATTACH]

[ATTACH]13659[/ATTACH]

[ATTACH]13660[/ATTACH]

[ATTACH]13661[/ATTACH]

[ATTACH]13662[/ATTACH]
Z kochanym dziadziem Rysiem,moim Tatą,Ja z Bratową na huśtawce,Filipek uwielbia podróżować jest bardzo zadowolony jak tylko siedzi w foteliku.

Filipek śliczny, a Wy jakie radosne i uśmiechnięte :) A dziadzio widać szaleje za wnusiem :)

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png