Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

isabela
Kamidianka
DZiewczyny, wszystkie sprzęty i zabawki dla dzieci, które pokazałyście super, ale jak dla mnie trochę za drogie. Dlaczego to takie drogie??

masz racje, ja tez uwazam, ze te wszystkie rzeczy dla maluszkow sa takie wsiekle drogie. Ale coz, "plac i placz..."

Gorzej jak nie ma z czego zapłacić. Na razie tak tragicznie nie jest, ale widzę, że będzie ciezko, bo samo krzesełko drogie. Leżaczek Lenka dostała od dziadków, więc super! Ale z leżaczka zaraz wyrośnie, bo do 9-ciu kilo hehe.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

Gunia drogi spiworek ale mysle ze wart swojej ceny choćby przez wzgląd na to ze
-moze byc krótszy i dłuższy
-dzięki możliwosci przeciagniecia przez niego pasow bezpieczeństwa nadaje sie i do fotelika samochodowego i do wózka gdy dziecko juz siedzi, a nawet do sanek z pasami (juz takie widzialam :) )

ale oczywiście tyle kasy droga nie chodzi więc jeszcze się rozglądam, choć kupiony bedzie za pieniądze z chrzcin.

kami
dlaczego? bo wiadomo ze ludzie wydadza na dziecko ostatnią kasę, zdzierstwo ale co zrobić. BTW no to Leniaczek się robi coraz bardziej obrotna :) brawa!
zawsze możesz spróbowac kupic używkę. Na pewno na stronie Twojego miasta znajdziesz dzial z ogloszeniami tego typu.

Daffodil
lutka
ok juz iwem jak szukać, znalazłam coś takiego

�PIW�R �PIWOREK POLAR ~ 3w1 DO W�ZKA ~ 110 cm (735562659) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajny, bo ma dziurki na pasy.
Ja jak mój kupowałam, to myślałam, że Kuba będzie jeszcze w gondolce jeździł i nie pomyślałam o tym :monkey:
Rączki mu zapniemy, gorzej z tym pasem pomiędzy nóżkami, jakoś trzeba będzie kombinować.
MOj tez ma dziurki na pasy. MOze twoj da sie przerobic. NIe masz jakiejs krawcowej znajomej?

Dziewczyny nie pochwaliłam Wam się, ze tej nocy mój Synus po raz pierwszy nie obudzil się na jedzenie. zasnął po 20 a jadl o 6 :) O 5 sprawdzałam czy zyje :lup: nie licze oczywiscie na to ze ta sytuacje się powtórzy w najbliższym czasie :)

gunia43
Daffodil
lutka
ok juz iwem jak szukać, znalazłam coś takiego

�PIW�R �PIWOREK POLAR ~ 3w1 DO W�ZKA ~ 110 cm (735562659) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajny, bo ma dziurki na pasy.
Ja jak mój kupowałam, to myślałam, że Kuba będzie jeszcze w gondolce jeździł i nie pomyślałam o tym :monkey:
Rączki mu zapniemy, gorzej z tym pasem pomiędzy nóżkami, jakoś trzeba będzie kombinować.
MOj tez ma dziurki na pasy. MOze twoj da sie przerobic. NIe masz jakiejs krawcowej znajomej?

Nie mam. Poza tym jest taki ładny, że szkoda go dziurawić :)

lutka
Dziewczyny nie pochwaliłam Wam się, ze tej nocy mój Synus po raz pierwszy nie obudzil się na jedzenie. zasnął po 20 a jadl o 6 :) O 5 sprawdzałam czy zyje :lup: nie licze oczywiscie na to ze ta sytuacje się powtórzy w najbliższym czasie :)

No to brawa dla Szymonka :water_fun:
Jak już raz się udało, to znaczy, że można wytrzymać. Zobaczysz, że teraz będzie coraz lepiej.

Ewciaa
daffodil śliczny filmik
gunia super śpiworek

dziękuje wam wszytskim za zyczenia :)

witam się ja już po pracy, nawet nie jest źle jakoś dam rade
a jutro wizyta z zuza u neurologa i zakupy w realu

No to trzymam kciuki. My idziemy we wtorek za tydzień. Dzisiaj byłam po skierowanie i przy okazji Kubła zważyłam - 7100. Ładnie mi dziecko rośnie :)

Daffodil
Ewciaa
daffodil śliczny filmik
gunia super śpiworek

No to trzymam kciuki. My idziemy we wtorek za tydzień. Dzisiaj byłam po skierowanie i przy okazji Kubła zważyłam - 7100. Ładnie mi dziecko rośnie :)

widac posluzylo Kubusiowi butelkowe mleczko ze tak ladnie rosnie

lutka

Brawo ! no to chyba wszystkie juz majowe sloneczka przesypiaja prawie całe noce oprocz JEDNEGO - MAKSYMILIANA

Daffodil
Ewciaa
daffodil śliczny filmik
gunia super śpiworek

Brawo Kubus!!!

mama2
lutka

Brawo ! no to chyba wszystkie juz majowe sloneczka przesypiaja prawie całe noce oprocz JEDNEGO - MAKSYMILIANA
MOj ostatnio nie przesypia. MOze glodny..... Nie wiem. Dzisiaj dodalam mu lyzeczke kaszki. Zobaczymy jak bedzie.

mama2
jak wasze dzieciaczki teraz spia? tzn jak sa ubrane?

MOj w pajacyku albo spiochy grubsze i body a do tego kocyk lekki a na to kolderka cienka. Kocyk po to, zeby maly nie spal odkryty, bo nie umie go skopac. Czasami spi w spiworku ale ne za czesto, bo on cienki. Jak juz to go i tak przykrywam kocykiem jeszcze. Ale ten moj kocyk to taki na drutach robiony, cieniutki.

Gunia ja daję na 180 ml mleka 3 miarki kaszki ryżowej, tzn wczoraj tak dałam, bo po jednej czy 2 to budził się normalnie 2 razy. No ale zobaczymy co nas dzisiaj czeka.

mama2 w domu jest chłodno, 18-17,5 st. Młody ma body z długim, śpiochy, na to jeszcze podkoszulek z długim i przykryty jest ciepłym kocykiem (śpiworek niestety zarzygany, zreszta ja też :/), a na łapkach ma skarpetki, bo ręce ma tak lodowate rano ze az mi go zal.

gunia43
mama2
jak wasze dzieciaczki teraz spia? tzn jak sa ubrane?

MOj w pajacyku albo spiochy grubsze i body a do tego kocyk lekki a na to kolderka cienka. Kocyk po to, zeby maly nie spal odkryty, bo nie umie go skopac. Czasami spi w spiworku ale ne za czesto, bo on cienki. Jak juz to go i tak przykrywam kocykiem jeszcze. Ale ten moj kocyk to taki na drutach robiony, cieniutki.

Cholercia, to moja jakby na Bahamach nocowała, taka wyletniona hehe.

lutka
Gunia ja daję na 180 ml mleka 3 miarki kaszki ryżowej, tzn wczoraj tak dałam, bo po jednej czy 2 to budził się normalnie 2 razy. No ale zobaczymy co nas dzisiaj czeka.

mama2 w domu jest chłodno, 18-17,5 st. Młody ma body z długim, śpiochy, na to jeszcze podkoszulek z długim i przykryty jest ciepłym kocykiem (śpiworek niestety zarzygany, zreszta ja też :/), a na łapkach ma skarpetki, bo ręce ma tak lodowate rano ze az mi go zal.

Ja daję 180 mleka i 2 miarki kleiku ryżowego, ale to nie szkodzi, by Lenka się budziła koło 5-tej, co wcześniej się jej nie zdarzało od bardzo długiego czasu.