Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

zmykam, zaraz pulpet sie obudzi, może wykorzystam chwile czasu na jakies porzadki czy cokolwiek związanego z przykładnym prowadzeniem domu :P

do wieczora

aaaa Daffo teraz dopiero widze jak Cię przegięło w ciąży. Normalnie ludzka litera S :D

lutka
czy juz zastanawialyscie się nad kupnem krzesełka do karmienia? na co zwaracac uwagę?

moze jakies plusy i minusy np tego

KRZESEŁKO KRZESŁO PEPE BABY * MEGA PROMOCJA (735563970) - Aukcje internetowe Allegro
Lutka - to wydja esie byc sensowne. Trzeba patrzec zeby bylo stabilne no i ladne.
To podoba mi sie baaaardzo. Zwlaszcza z zyrafa.

lutka
ok juz iwem jak szukać, znalazłam coś takiego

�PIW�R �PIWOREK POLAR ~ 3w1 DO W�ZKA ~ 110 cm (735562659) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajny, bo ma dziurki na pasy.
Ja jak mój kupowałam, to myślałam, że Kuba będzie jeszcze w gondolce jeździł i nie pomyślałam o tym :monkey:
Rączki mu zapniemy, gorzej z tym pasem pomiędzy nóżkami, jakoś trzeba będzie kombinować.

lutka
czy juz zastanawialyscie się nad kupnem krzesełka do karmienia? na co zwaracac uwagę?

moze jakies plusy i minusy np tego

KRZESE�KO KRZES�O PEPE BABY * MEGA PROMOCJA (735563970) - Aukcje internetowe Allegro

Kuba będzie miał drewniane jeszcze po moim M. :)
Takie które później można przerobić na stoliczek i taborecik :)

A to wygląda bardzo fajnie, ważne, żeby miało materiał dobry do czyszczenia, taki lekko śliski.

Daffodil
Wrzucam filmik bez muzyki na razie :) Bo tak ładnie się tamta komponuje, że żal mi zmieniać. Rodzicom i tak nagram na płytkę.

YouTube - Kubulek

Naprawdę ślicznie ta forma albumowa!! Kurka, ja też muszę sobie taką pamiątkę zrobić. Ile fotek potrzeba do takiego pokazu?? Wiecie, jak patrzę na Wasze brzuszki, to mi się rzewnie robi. Wspominam swoją ciążę, piękny czas.
Daffodil na wszsytkich fotkach ładnie wyglądasz, nie ma żadnej niekorzystnej dla Ciebie :)

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

Kamidianka
Daffodil
Wrzucam filmik bez muzyki na razie :) Bo tak ładnie się tamta komponuje, że żal mi zmieniać. Rodzicom i tak nagram na płytkę.

YouTube - Kubulek

Naprawdę ślicznie ta forma albumowa!! Kurka, ja też muszę sobie taką pamiątkę zrobić. Ile fotek potrzeba do takiego pokazu?? Wiecie, jak patrzę na Wasze brzuszki, to mi się rzewnie robi. Wspominam swoją ciążę, piękny czas.
Daffodil na wszsytkich fotkach ładnie wyglądasz, nie ma żadnej niekorzystnej dla Ciebie :)

Koło 40 wystarczy. Ja miałam chyba dwa razy tyle i dlatego dość szybko się zmieniały.

Witajcie,

Ostatnio nawet się nie witałam, tylko odpowiadałam na posty.
Dzisiaj się naprawiam

Lenka buszowała od 4:40, potem na szczęście usnęła jak dałam smoka i pieluszkę, ale od kilku dni tak się budzi. Hmmm. Potem jedzonko o 6:30 i spanko do 11-stej. Teraz rozrabia. Próbuje się na boczek przekręcić. Na razie na prawy tylko. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Mój M. dzisiaj do pracy po urlopie i jest mi jakoś dziwinie. Zwłaszcza, że połowy spraw nie udało nam się załatwić. Mało czasu.

Lutka ja mam krzesełko po klaudi :0 a spiworek swietny kupilabym
Klauida odrabia własie lekcje (bidulka) maksio super grzeczny spi..zaraz jak wstanie smigamy na plac , a dostałam paczke z bebilonu dziady ...jedna skromna kaszka i łancuszek do smoczka , ha nie wiedza ze Maksymilian smoczka nieznosi :D

Kamidianka witaj w gronie 30 letnich panien:D

Kamidianka
Witajcie,

Ostatnio nawet się nie witałam, tylko odpowiadałam na posty.
Dzisiaj się naprawiam

Lenka buszowała od 4:40, potem na szczęście usnęła jak dałam smoka i pieluszkę, ale od kilku dni tak się budzi. Hmmm. Potem jedzonko o 6:30 i spanko do 11-stej. Teraz rozrabia. Próbuje się na boczek przekręcić. Na razie na prawy tylko. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Mój M. dzisiaj do pracy po urlopie i jest mi jakoś dziwinie. Zwłaszcza, że połowy spraw nie udało nam się załatwić. Mało czasu.

Brawa dla Lenki. Kuba zaczął od lewego i długo tylko na lewy się odwracał. Już się bałam, że znowu jakaś asymetria wyłazi. Ale na szczęście teraz do prawego też się przekonał.

W weekend nawet na dworku nie byliśmy, taka wstrętna pogoda. A mieliśmy jeszcze jakiś wypad zrobić, ech. Nic to, mam nadzieję, że w ten weekend się uda, tak jak nasze wyjście do nowego klubu dla ludzi w naszym wieku. W Łodzi straszne dno sie zrobiło z klubami, wszystkie dla małolatów, zdominowane przez niewybredną muzykę i niewybredne towarzystwo.