Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

e2e2
Kamidianka
Ewciaa
Daffodil miłego wieczorku

a propo wieczorków...to jak wasze dzieciaczki śpią to o której wy się kłądziecie ?? rózno znimi?

Moja już śpi, zwykle przed 21-szą już chrapie. My kładziemy się przeważnie po północy, potem jeszcze masowanko i czytanko, więc wychodzi, że koło 1-szej zasypiamy jak nie dalej.
Filip najpóźniej zasypia o 22 a ja wtedy z M przeważnie jemy obiadokolację,biorę prysznic i siadam na naszym forum i siedzę tak jak dzisiaj.Czyli nie kłade się wcześniej niż 23.Myślałam że dam radę was przeczytać ale jeszcze sporo stron mi zostało ale nie dam rady dzisiaj bo dwa dni na nogach od rana a jeszcze od noszenia Filipa na rękach narobiły ni się zakwasy i po prostu nie mam siły!!!Stęskniłam się za wami , jeju jak to forum wciąga!!!

A to prawda, wciąga i uzależnia :)

elus.dreptus
lutka
Popytalam, i nikomu nie przeszkadza ujawnienie sie w wirtualnej przestrzeni :)
Mój a raczej nasz filmik:
YouTube - new muvee 002

Śliczny filmik, widac jak sie Szymuś zmienia!
Lutka - sliczny filmik. Ladne zdjecia. Ma twoj M i Ty talent do ich robienia. MOj to takie robi, ze potem musze pol obcinac bo na fotce b czesto w dole ja z Maksiem a reszta to np sufit.
NO i twoj M przystojny facet :-)

NO i ja witam w poniedzialek!!!!!:flower2:
Dzisiaj ma byc ladnie na dworze. Zobaczymy.....
Maksio zasnal przed 21.00 za to pobudka pierwsza o 1.40 i tak do 7.00 ze 2,3 razy jeszcze (?) i potem jeszcze zasnal i spal do 10.00 Zbyt wyspana nie ejstem. Mam wrazenie ze cala noc mu cycka pchalam i glaskalam bo juakis taki byl niespokojny. Cos mu sie snilo i przez sen nawet poplakiwal. Balam sie ranka, ale widze, ze humorek ma jak najbardziej ok.:cherli3:
Ide robic sobie kawe a Maksiowi flache. Dla kazdgo co kto lubi:smile_move:

gunia43
Ewciaa
mama2
w co bedziecie teraz ubierac swoje malenstwa jak tak zimno na dworze????????

jakieś grube portki, rajstopy moze pod spód, body i jakieś sweterki grube mam kupione , mam też taką kurteczke jesienna, i nawet grupe pajacyki mam i koce
Ja mam taki spiworek do wozka juz wlozony. Taki wlasnie na teraz. Poza tym cz6apka obowiazkowow, bluza lub sweterek taki ciut grubszy i tyle na temat. NO i zawsze buty zeby nozki nie zmarzly. Maksiowi cieplutko.

skąd wy macie takie maleńkie buty??? bo ja mam ale sa za duże na zuzke

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
gunia43
Ewciaa

jakieś grube portki, rajstopy moze pod spód, body i jakieś sweterki grube mam kupione , mam też taką kurteczke jesienna, i nawet grupe pajacyki mam i koce
Ja mam taki spiworek do wozka juz wlozony. Taki wlasnie na teraz. Poza tym cz6apka obowiazkowow, bluza lub sweterek taki ciut grubszy i tyle na temat. NO i zawsze buty zeby nozki nie zmarzly. Maksiowi cieplutko.

Ewcia jeśli masz Reala gdzieś w pobliżu, to tam są rewelacyjne adidaski za 15 zł :) Wybór jest spory i są naprawdę śliczne.

gunia43
NO i ja witam w poniedzialek!!!!!:flower2:
Dzisiaj ma byc ladnie na dworze. Zobaczymy.....
Maksio zasnal przed 21.00 za to pobudka pierwsza o 1.40 i tak do 7.00 ze 2,3 razy jeszcze (?) i potem jeszcze zasnal i spal do 10.00 Zbyt wyspana nie ejstem. Mam wrazenie ze cala noc mu cycka pchalam i glaskalam bo juakis taki byl niespokojny. Cos mu sie snilo i przez sen nawet poplakiwal. Balam sie ranka, ale widze, ze humorek ma jak najbardziej ok.:cherli3:
Ide robic sobie kawe a Maksiowi flache. Dla kazdgo co kto lubi:smile_move:

ja mam tak co noc :D

Ewciaa
witam myślałam ze Was nadrobie ale jednak nie dam rady...zaraz szykuje się do pracy tylko postrzątam...
my dziś z małą byłyśmy na badaniu krwi mała płakała że az strach, darła się w niebogłosy, ciekawe jakie będą wyniki

zaglądne wieczorem... miłego dnia mamuśki

powodzenia!!!!!! i trzymam kciuki zeby wyniki były pozytywne!

Daffodil
Ewciaa
gunia43

Ewcia jeśli masz Reala gdzieś w pobliżu, to tam są rewelacyjne adidaski za 15 zł :) Wybór jest spory i są naprawdę śliczne.

jest w rzeszowie, jutro tam jade to podejde, dzięki

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
gunia43
Ewciaa

W H&M widzialam duzy wybor dla dziewczynek i chlopcow.

Daffodil
A my z M. podjęliśmy wczoraj decyzję, że przechodzimy na butlę, jak Kuba skończy 6 miesięcy. M. mnie trochę zmolestował, ale nie ukrywam, że cieszy mnie ta perspektywa :) Zobaczymy tylko czy się nie zapłaczę jak przyjdzie co do czego :)

Ja bylam jakos tak smutna tylko przez tydzien a potem odpuscilam i terza musze przyznac ze jest super. No ale ja jeszcze dokarmiam. Ale nie wiem jak dlugo jeszcze. Zobaczymy jak tam moj pokarm. Na razie w nocy mi wygiodniej tak, ale czy pokarmu starczy przy tak rzadkim karmieniu.

gunia43
Daffodil
A my z M. podjęliśmy wczoraj decyzję, że przechodzimy na butlę, jak Kuba skończy 6 miesięcy. M. mnie trochę zmolestował, ale nie ukrywam, że cieszy mnie ta perspektywa :) Zobaczymy tylko czy się nie zapłaczę jak przyjdzie co do czego :)

Ja bylam jakos tak smutna tylko przez tydzien a potem odpuscilam i terza musze przyznac ze jest super. No ale ja jeszcze dokarmiam. Ale nie wiem jak dlugo jeszcze. Zobaczymy jak tam moj pokarm. Na razie w nocy mi wygiodniej tak, ale czy pokarmu starczy przy tak rzadkim karmieniu.

Ja wtedy chce zupełnie z piersi zrezygnować. Na razie plan jest taki, że 30 października Kuba dostaje cyca po raz ostatni, później już tylko butla. He he musiałam sobie jakąś konkretną datę ustalić, bo inaczej to pewnie bym to w nieskończoność odwlekała :)
Kubuś na pewno zniesie to dobrze, bo dla niego cycuś jakąś ogromną atrakcją nie jest, ważne żeby żarełko było :) Ciekawe jak mama da radę :)

witam babeczki i ja poniedzialkowo ale jestem dzisiaj zblazowana mojej Mai dzisiaj w nocy odbił bzik i obudzila sie o 3 w nocy skora do zabawy....brykala do 6 i ani cyc ani glaskanie nie pomagalo o 6 cierpliwosc mi sie skonczyla wlozylam do łózeczka poszlam spac plakala,plakala w koncu zasnęla az mi sie serce kroilo ale juz nie mialam na nia sily no i przyszlo mi do glowy ze nie moze jej sie zabawa o tej porze nocy kojazyc zbyt dobrze bo jeszcze bedzie sklonna wprowadzic to do harmonogramu dnia codziennie a wtedy biada mi:lup::lup:
dzieki za komplementy babeczki co do tej mojej kiecki no a co do zakietu to wlasnie buty mam bezowe wiec z czarnym nie bardzo czarne niby tez mam ale fajniej wyglada do tych jasnych wstawie Wam fotki jak znajde chwilke...
no a ja dzis mam pelne rece roboty wieczorkiem swietujemy z M moją 30-tkę i chce cos dobrego upitrasic ehhhhh nic tylko spiewac.... 30 lat minelo jak jeden dzien....:whoot:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

mama2
maks zaczepia klaudie ..potem maks w rjtuzach :D i mak dalej sie kciuka:([ATTACH]13369[/ATTACH]

[ATTACH]13370[/ATTACH]

[ATTACH]13371[/ATTACH]

[ATTACH]13372[/ATTACH]

A z Szymcia się śmiałaś :) Uroczo Maksik z tym kciukiem wygląda.
A tak przy okazji to gdzie się takie rajtki kupuje? Bo w życiu nie widziałam, a na zimę rzeczywiście mogą się przydać. He he będziemy mogły jakieś kółko baletowe dla panów w rajtuzach założyć :)

katja79
witam babeczki i ja poniedzialkowo ale jestem dzisiaj zblazowana mojej Mai dzisiaj w nocy odbił bzik i obudzila sie o 3 w nocy skora do zabawy....brykala do 6 i ani cyc ani glaskanie nie pomagalo o 6 cierpliwosc mi sie skonczyla wlozylam do łózeczka poszlam spac plakala,plakala w koncu zasnęla az mi sie serce kroilo ale juz nie mialam na nia sily no i przyszlo mi do glowy ze nie moze jej sie zabawa o tej porze nocy kojazyc zbyt dobrze bo jeszcze bedzie sklonna wprowadzic to do harmonogramu dnia codziennie a wtedy biada mi:lup::lup:
dzieki za komplementy babeczki co do tej mojej kiecki no a co do zakietu to wlasnie buty mam bezowe wiec z czarnym nie bardzo czarne niby tez mam ale fajniej wyglada do tych jasnych wstawie Wam fotki jak znajde chwilke...
no a ja dzis mam pelne rece roboty wieczorkiem swietujemy z M moją 30-tkę i chce cos dobrego upitrasic ehhhhh nic tylko spiewac.... 30 lat minelo jak jeden dzien....:whoot:

No właśnie Katju kochana spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia, miłości i niech Wam się Majeczka zdrowo chowa :36_4_20:

mama2
maks zaczepia klaudie ..potem maks w rjtuzach :D i mak dalej sie kciuka:([ATTACH]13369[/ATTACH]

[ATTACH]13370[/ATTACH]

[ATTACH]13371[/ATTACH]

[ATTACH]13372[/ATTACH]

mama2 sliczne masz dzieciaki kochana no a mój zieciunio jest rewelacyjny i jakie ma sliczne rzęski...oj tylko calowac malego pączusia:***
moja ma rzeski dlugie ale jasniutkie bedzie pewnie jasna bladyneczka ja jak bylam mala tez takie mialam dopiero pózniej mi sciemnialy:/

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja