Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Jola30
mama2 co robi Maksu i o ktorej go kapiesz bo ja nie wiem dzis co to bedzie moj spi od 15 wiec mam go budzic i wyjsc z nim na niby spacer w kolo domu ja piernicze ale bede miala meksyk w nocy no tak jak sie wygnije w dzien jak moze w nocy spac a marudzil caly dzien i wkoncu padl jak kawka po kleiku ryzowym czy nie budzic nie wiem ?

ja bym nie budziła, jak go obudzisz to może być zły że to zrobiłaś...niech śpi...jak się obudzi to go wykąpiesz a spacer mozesz sobie dziś odpuścić

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Jola30
Wiki20pl
Witam !!!

Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie buty i torebke na chrzciny, a potem jedziemy jeszcze do castoramy
Ale upał dzisiaj u Nas...

Wiki no slicznie no widze ze nie tylko ja sie obkupuje a o torebusi ja nie pomyslam :noooo: no i masz babo musze sobie cos sparwaic rowniez malgo i skromnego :noooo:

ja torebki nie maiałam, wszystko miałam w wózku:36_2_25:

Jola30
mama2 co robi Maksu i o ktorej go kapiesz bo ja nie wiem dzis co to bedzie moj spi od 15 wiec mam go budzic i wyjsc z nim na niby spacer w kolo domu ja piernicze ale bede miala meksyk w nocy no tak jak sie wygnije w dzien jak moze w nocy spac a marudzil caly dzien i wkoncu padl jak kawka po kleiku ryzowym czy nie budzic nie wiem ?

z tym to nie mam problemu bomaks o 20.00 zasypia w 5 minut a wdzien czym blizej do wieczora tym mniej spi i dlatego taki jest zmeczony wieczorem ..teraz mi marudzi ale zawsze o tej porze taki jestaz do spania

Ewciaa
mama2
Witam was i padam na twarz...8 pobudek w nocy!!!!!!!!!!!!!!!! z czego 3 razy tylko jadł reszta to bylo marudzenie i jęczenie jak go na boczek kładłam i kołysałam zaraz zasypial wiec chociaz tyle dobrze i teraz trudno mi sobie wyobrazic ze spi w lozeczku a ja ciagle nad tym lozeczkiem...

Gunia to nie tak ze ja przezywam ze trzeba bedzie dac 2 lub 3 razy butelke ja bym go musiała calkowicie odstawic!!! a on nie toleruje smoczka wczoraj prawie zwymiotował od niego wiec ie ma szans ze polubi . a co do najadania sie to butelka tez tu nic nie zmieni bo zawsze bardzo duzo zjada przed snem i jeszcze poprawia po 30 minutach
Daffodil super tesciowa!! wspolczuje , my bylismy u mojej wczoraj to juz jakby pogodzila sie z tym ze z maksiem zostaje
Lutka super ze szymus polubil chuste a tak sie długo nie mpglas zdecydowac:))
Mama2cor slicznie wygladacie , młodo i szczesliwie , a coreczki jak malowane:))
e2e2 tule i przesylam buziaki ..wiem co czujesz to takie przykre ...ja czuje taka niesamowita wiez z Maksem ze całkowite odstawienie bardzo bym psychicznie przechorowała i chocbym nie wiem jak sobie tłumaczyła to i tak boli i juz!

8 pobudek ????!!! :noooo: jejku mama nie wiem co Ci doradzić, może jednak lepiej jakby sam spał

ewcia ale 5 pobudek mial w lozeczku dopiero wtedy skapitulowałam i go wzielam do siebie ..bo cała noc bym stala przy lozeczku:noooo:

mama2
Ewciaa
mama2
Witam was i padam na twarz...8 pobudek w nocy!!!!!!!!!!!!!!!! z czego 3 razy tylko jadł reszta to bylo marudzenie i jęczenie jak go na boczek kładłam i kołysałam zaraz zasypial wiec chociaz tyle dobrze i teraz trudno mi sobie wyobrazic ze spi w lozeczku a ja ciagle nad tym lozeczkiem...

Gunia to nie tak ze ja przezywam ze trzeba bedzie dac 2 lub 3 razy butelke ja bym go musiała calkowicie odstawic!!! a on nie toleruje smoczka wczoraj prawie zwymiotował od niego wiec ie ma szans ze polubi . a co do najadania sie to butelka tez tu nic nie zmieni bo zawsze bardzo duzo zjada przed snem i jeszcze poprawia po 30 minutach
Daffodil super tesciowa!! wspolczuje , my bylismy u mojej wczoraj to juz jakby pogodzila sie z tym ze z maksiem zostaje
Lutka super ze szymus polubil chuste a tak sie długo nie mpglas zdecydowac:))
Mama2cor slicznie wygladacie , młodo i szczesliwie , a coreczki jak malowane:))
e2e2 tule i przesylam buziaki ..wiem co czujesz to takie przykre ...ja czuje taka niesamowita wiez z Maksem ze całkowite odstawienie bardzo bym psychicznie przechorowała i chocbym nie wiem jak sobie tłumaczyła to i tak boli i juz!

8 pobudek ????!!! :noooo: jejku mama nie wiem co Ci doradzić, może jednak lepiej jakby sam spał

ewcia ale 5 pobudek mial w lozeczku dopiero wtedy skapitulowałam i go wzielam do siebie ..bo cała noc bym stala przy lozeczku:noooo:

:noooo:no to ja nie wiem jak ci doradzić...ja moją mała ok.3 zasze biore do siebie bo M idzie do pracy i ona często tez jęczy, kwęka ,rusza nogami i rekami przez sen ale to mija po jakimś czasie, ja wtedy jej nie biore tylko się przytulam i tyle no i smoczek dużo pomaga

Ewciaa
mama2
Ewciaa
mamuśki po czym poznać że dziecko ma zatkane kanaliki ????

lzawi oczko i czesto sa stany zapalne , ropieje

no właśnie mojej czesto łzawi oczko i jest wtedy całe czerwone, ale nie ropieje czy to mogą byc te kanaliki ???

jesli to sie nasila na dworze to radze isc do okulisty , sama z siebie mozesz robic masarze

Ewciaa
mama2
Ewcia a jak twoja corcia tak malo je to sie zastanawiam czy czasem nie ma za malo zelaza bo takim dzieciaczkom czesto brakuje a niskie zelazo odpowiada za brak apetytu , robilas jej morfologie??

robiłam morfologie 10.06 wyszły dobre a teraz mówiłam lekarce i stwierdziła że nie trzeba

ah chyba ze tak. Z paluszka pobierali jej krew?

mama2
Ewciaa
mama2
Ewcia a jak twoja corcia tak malo je to sie zastanawiam czy czasem nie ma za malo zelaza bo takim dzieciaczkom czesto brakuje a niskie zelazo odpowiada za brak apetytu , robilas jej morfologie??

robiłam morfologie 10.06 wyszły dobre a teraz mówiłam lekarce i stwierdziła że nie trzeba

ah chyba ze tak. Z paluszka pobierali jej krew?

tak z paluszka

mama2
mnie tak zastanawia ..jak bym przeszła na bebilon petit ..to z tego co słyszalam to na nim tez czesto dzieci dalej maja objawy alergi..hmm np. sluzowate zielone kupy ..to juz tego nierozumiem

ja też nie rozumiem....u mnie po pepti są zielone kupy ale beż śluzu....mama a może Maksiu by spał lepiej jednak po butli ?!moja po butli o wiele lepiej śpi niż na początku