Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

katja79
A ja teraz z innej beczki dziewczyny macie konta na naszej-klasie??
ja wlasnie tez tam teraz siedze a ze mam kilka dziewczyn z majówek 2008 bo w poprzedniej ciazy taki wlasnie mialam termin i ogladam zdjecia ich dzieciaczków no i Wam powiem ze za rok o tej porze bedziemy juz mialy co na raczkach ponosic:ok: :uff:
te brzdace sa juz naprawde taaakie duze:36_2_13:

mam konto wpisz ewa strzałka dębica i znajdziesz :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

katja79
gunia43
Katja - no to sie ciesze wraz z Toba! Fajne co? :ok:
NIestety moj Maks nie zaszczyca mnie czesto kopniakiem albo chocby smyraniem....

Oj tak uczucie niesamowite nigdy nie potrafilam sobie wyobrazic jak czuja swoje dzieci kobiety w ciazy a tu prosze...teraz juz wiem.Guniu ja mysle ze to moze byc zwiazane z tym ze to Twoje pierwsze dzieciatko, mysle ze u mnie to moze wygladac podobnie, najwazniejsze ze Twój synus jest zdrowy a to ze nie rozpieszcza swojej mamuni no cóz...musisz mu to wybaczyc....zreszta wszystko przed Toba kochana:ok: Jeszcze da Ci popalic...chociaz wiem ze pewnie strasznie tesknisz za tym uczuciem bo ja tez juz tesknie chcialabym zeby Maja brykala caly czas...
Wiecie co! Odkad zobaczylam malego ostatnio na USG jak sie kreci i wymachuje raczkami a ja tego nie czulam wcale i moj gin powiedzial mi, ze wsjo ok a ruchy moge poczuc dopiero po 22 tygodniu, bo to moj pierwszy raz, to jakos sie tym nie martwie.
Aczkolwiek milo by bylo gdybym juz codziennie czula mojego synka :-) Wiecie o czym mowie....

gunia43
katja79
gunia43
Katja - no to sie ciesze wraz z Toba! Fajne co? :ok:
NIestety moj Maks nie zaszczyca mnie czesto kopniakiem albo chocby smyraniem....

Oj tak uczucie niesamowite nigdy nie potrafilam sobie wyobrazic jak czuja swoje dzieci kobiety w ciazy a tu prosze...teraz juz wiem.Guniu ja mysle ze to moze byc zwiazane z tym ze to Twoje pierwsze dzieciatko, mysle ze u mnie to moze wygladac podobnie, najwazniejsze ze Twój synus jest zdrowy a to ze nie rozpieszcza swojej mamuni no cóz...musisz mu to wybaczyc....zreszta wszystko przed Toba kochana:ok: Jeszcze da Ci popalic...chociaz wiem ze pewnie strasznie tesknisz za tym uczuciem bo ja tez juz tesknie chcialabym zeby Maja brykala caly czas...
Wiecie co! Odkad zobaczylam malego ostatnio na USG jak sie kreci i wymachuje raczkami a ja tego nie czulam wcale i moj gin powiedzial mi, ze wsjo ok a ruchy moge poczuc dopiero po 22 tygodniu, bo to moj pierwszy raz, to jakos sie tym nie martwie.
Aczkolwiek milo by bylo gdybym juz codziennie czula mojego synka :-) Wiecie o czym mowie....

pamiętasz gunia jak ja miałam czułam lekkie kopnięcia codziennie potem cisza jakies 4 dni i dziś znów czuje więcej u Ciebie też tak będzie zobaczysz

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
katja79
mama2 a Ty tez kochana mialas juz robione polówkowe?

gratuluje ruchów:in_love: . Ja na połówkowe jestem umówiona 30 grudnia.

Znow czeka mnie nieprzesana noc bo moja mała kaszle w nocy niemiłosiernie, zawsze wtedy biore ja do swojego łózka a meza wyganiam do jej łózka. Mowie wam cudowny widok jak spi na jej łózeczku pod różową kołderka wsrod pluszaków i misków:36_1_13::36_1_13:
Oj, jakie to wzruszajace! Mezczyzna wsrod pluszakow. I jakie sexi!

elwira
Tyle musiałam czekać na swoja wizytę i USG ze te ostatnie 2 dni to chyba oszaleje: oby do poniedziałku i to aż do 14:)

maluch chyba czuje moja ekscytacje bo tak mnie na wieczór puka ze szok:)
Moj Maz was pozdrawia:) stoi nade mną i czeka aż to napisze bo nie wierzy ze to zrobię

Elwira dziękujemy i pozdrowienia dla męża :)

katja79
ja wlasnie tez tam teraz siedze a ze mam kilka dziewczyn z majówek 2008 bo w poprzedniej ciazy taki wlasnie mialam termin i ogladam zdjecia ich dzieciaczków no i Wam powiem ze za rok o tej porze bedziemy juz mialy co na raczkach ponosic:ok: :uff:

Katja jesli masz ochote to ja mam Agata Mamiak miasto Rybnik Den Haag

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Ewciaa
katja79

Katja ja też mam: Joanna Szańca Kraków.
Ewcię już znalazłam :)

Daffodil
Ewciaa
katja79

Katja ja też mam: Joanna Szańca Kraków.
Ewcię już znalazłam :)

a ja teraz goscilam na twojej stronce:))Piekna z ciebie dziewczyna