Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

elwira
Ewciaa
elus.dreptus
Jola22 ile?????? ja tyle dałam za slub! za chrzciny 100, i to bylo co łaska a nie cennik ehh

no ja też za ślub dałam 300zł

po pierwsze to skoro to sa wymagane sakramenty to jakie pieniądze.......... jak ja to kiedyś księdzu powiedziałam ze Jan Chrzciciel kasy za to nie brał wiec dlaczego oni biorą i oba chrzty moich dzieci były za darmo
a jeśli już kasa no to nie przesadzajmy to w końcu kościół a nie firma jak w Las Vegas z cennikami jeśli tym razem będę musiała coś dać to 100zl jest max
Tez mnie to zawsze wkurzalo. Tam gdzie mieszakalam z rodzicami to tez sa cenniki. I to ceny jakie!!!! Szok!!!! A takiego wala. Jakbym miala dac za chrzest 300 zlotych to bym poszla do inego kosciola i dala tyle ile uwazam. W Polsce zarabialam swojego czasu 1200 zlotych wiec tyle kasy to serio jaks pomylka. Jak bede chciala dac 300 to dam ale nie tak ze inaczej mi dziecka nie ochrzcza!!! Ja za slub dalam 200 zlotych, bo jeszcze proboszcz zapomnial nas dac na zapowiedzi i mielismy niezlego stresa na pare dni przed slubem - przejezdzamy do Polski idziemy do kosciola gdzie mamy wziasc slub a tam jakas jedna para wpisana a nas nie ma. I trzeba bylo jezdzic pare razy i sie stresowac bo proboszcz na uropie. Do tego parafia nie moja wiec chyba wystarczy. Mine mial ponoc kiepska jak to zobaczyl ale przepraszam bardzo!!!! - i jeszcze organiscie trzeba bylo 250 dac, bo inaczej na slubie nikt nie gra!
Tutaj nie musze nic dawac. W ogole to sie prosza, zeby ktos wogole slub wzial albo dziecko ochrzcil.

Ewciaa
witam się ja nadal nie wyspana to wesele dało mi w kość

mała wczoraj usneła od.21 zjadła 20.30 i spałą całą noc zjadła dopiero o 7 rano czy wasze dzieci też tak długo wyczymują???? bo ja się przestraszyłam w prawdzie zrobiłam porce w nocy ale za nic nie chciała się chycić:36_2_20:
Moj wytrzymuje od 20.00 -21.00 do 5.00 lub 6.00. Ja tam sie nie przejmuje, bo on je w dzien az furczy!!!!

mama2
a moj dziwnie dzis cały dzien spi , nie lubie jak tak zachwuje sie nagle inaczej bo zawsze sie martwie ..

Nie martw się moze poprostu potrzebuje dłuższego snu. Moja wczoraj spała praktycznie cały dzień tylko na jedzonko się budziła. Dzisiaj też śpi już 2 godziny. Spokojnie wszystko napewno jest w porządku, przecież Ty też masz napewno takie dni że byś ciągle spała :Śmiech:

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

Wiki20pl
mama2
a moj dziwnie dzis cały dzien spi , nie lubie jak tak zachwuje sie nagle inaczej bo zawsze sie martwie ..

Nie martw się moze poprostu potrzebuje dłuższego snu. Moja wczoraj spała praktycznie cały dzień tylko na jedzonko się budziła. Dzisiaj też śpi już 2 godziny. Spokojnie wszystko napewno jest w porządku, przecież Ty też masz napewno takie dni że byś ciągle spała :Śmiech:

no niby tak ale on nawet na jesc sie nie budzi a mi cyce pekna:36_2_20:

mama2
Wiki20pl
mama2

Napewno zaraz się obudzi :Śmiech: Ja karmie butlą wiec dla mnie lepiej jak Maja spi dłuzej bo chociaż coś w domu zrobię

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

gunia43
Ewciaa
witam się ja nadal nie wyspana to wesele dało mi w kość

mała wczoraj usneła od.21 zjadła 20.30 i spałą całą noc zjadła dopiero o 7 rano czy wasze dzieci też tak długo wyczymują???? bo ja się przestraszyłam w prawdzie zrobiłam porce w nocy ale za nic nie chciała się chycić:36_2_20:
Moj wytrzymuje od 20.00 -21.00 do 5.00 lub 6.00. Ja tam sie nie przejmuje, bo on je w dzien az furczy!!!!
hej, moj tez tak dlugo spi, np dzis od 22 do 7.30:) w nocy domagał sie tylko smoka:)

mama2
Wiki20pl
mama2

właśnie mama, mi też pękają a celinka śpi i chyba nie zamierza się obudzić. i mam takie spóźnione pewnie pytanie, czy ty mama ściągasz pokarm np. między posiłkami??

sylwiatoja
mama2
Wiki20pl

właśnie mama, mi też pękają a celinka śpi i chyba nie zamierza się obudzić. i mam takie spóźnione pewnie pytanie, czy ty mama ściągasz pokarm np. między posiłkami??

nie nie sciagam bo nie mam az na tyle pokarmu maks je co 1.5 godziny lub co 2 godziny ale kiedys jak miala za duzo to odciagłam i zamrozilam mam tego gdzies z 700 ml

mama2
GUNIA FOTY DLA CIEBIE prawa reka trzymasz lewe udko maksia pod spodem a lewa reka stopki razem [ATTACH]11128[/ATTACH]

[ATTACH]11129[/ATTACH]

[ATTACH]11130[/ATTACH]

[ATTACH]11131[/ATTACH]
Mama2 - Dziekuje bardzo!!! Bede cwiczyc z Maksiem jak sie obudzi.
Maks wyglada jak maly budda. Alez on duzy!!!
A Ty masz sliczna tunike! Ostatnio bardzo lubie zolty! Awzory - no rewelacja.

sylwiatoja
jola22
gunia43
No i jeszcze moj maly SSAK:
YouTube - MVI 0532

Gunia ale on wcina tego kciuka...........szok.
Gunia- skądś to znam!celinka też pożera swoje łapki i martwi mnie to bo przez długi czas miała pleśniawki w buźce i ciężko się goiły. i boje się jak diabli żeby nie wróciły!
czy maks często tak pysznie je ciumka?bo smoczka nie bierze?
Smoczek zdarza mu sie zassac ale rzadko dosyc - przed snem albo jak jest bardzo spokojny w nosidelku. Woli swoje lapki pociumkac. Ale nie robi tego tak jakos czesto, zebym sie niepokoila
( Na razie, hi, hi!!!! )

gunia43
mama2
GUNIA FOTY DLA CIEBIE prawa reka trzymasz lewe udko maksia pod spodem a lewa reka stopki razem [ATTACH]11128[/ATTACH]

[ATTACH]11129[/ATTACH]

[ATTACH]11130[/ATTACH]

[ATTACH]11131[/ATTACH]

hihi budda no wlasnie dzieciatko w tej pozycji sie rozluznia otwiera łapki i powinien je polozyc otwarte na kolankach:))a tunika kupiona na szmatach za grosze a tez mi sie podoba. ps. klaudusia mi robila zdjecia:)

mama2
gunia43
mama2

[ATTACH]11129[/ATTACH]

[ATTACH]11130[/ATTACH]

[ATTACH]11131[/ATTACH]

hihi budda no wlasnie dzieciatko w tej pozycji sie rozluznia otwiera łapki i powinien je polozyc otwarte na kolankach:))a tunika kupiona na szmatach za grosze a tez mi sie podoba. ps. klaudusia mi robila zdjecia:)
Brawa dla Kalaudii!!!! Maly zdolniacha. Zdjecia fajnie wykadrowane i w ogole. A Ty sie boisz, ze ona sobie nie poradziw szkole.
Tunika niewazne gdzie kupiona. Efekt jest!!!!!