Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jola22
gunia43
A ja Wam powiem, ze moj kolega z podstawowoki pisze do mnie caly czas na nk, ze sie we mnie kochal caly czas i ze jestem piekna i takie tam, he, he:11_9_16:.
Ja to musialam jakas gozna sie wydawac albo co, bo juz drugi raz ktos mi wyznaje, ze sie we mnie kochal a ja pojecia nawet o tym nie mialam zielonego:36_2_15:.

Gunia ale jaja.........ty uważaj bo jeszcze cię ktoś porwie (żartuje oczywiście), ale miło coś takiego przeczytać.
Ps. Co na to twój M???
Smieje sie. On raczej nie jest zazdrosny o moich niedoszlych facetow. Ale o bylych a i owszem. Ale nie jest zazdrosnikiem. Ja bardziej bym sie chyba wkurzala ;-)

jola22
Ewciaa
witam

ja tak szybko nadrobiłam zaległości bo starszne z was gaduły i zeszło by mi chyba do jutra

na weselu ogónie dobrze ale jedzenie niedobre, muzyka nawet fajna
póżniej jeszcze wpadne bo muszze zając się zuza bo się stęskniłam i musze sobie pospać w pierwszy dzień wróciliśmy o 4 a dziś o 3 w nocy i padam na twarz

a to zdięcie z wczoraj

Ewcia ty naprawdę nie powinnaś narzekać na swój wygląd........bo wyglądasz super.
A M to przystojny gość......ja bardzo lubię wysokich mężczyzn - mój M ma 190 cm wzrostu a ja 160 - taki kurdupel ze mnie.

a'propo wzrostu: poszłam wczoraj do spozywczego kupic mlodemu mleko, leżalo nad lodowką. WIęc mówię;

przepraszam móglby mi ktos pomoc bo nie isegne po mleko (sama mam 161), a tu wychodzi sprzedawczyni o wzroście około 150 i mi je podała :lup: bez taboretu.

lutka
mama2
YouTube - Obraz 939

a to jak maksio probuje herbatki i jakiego powera ma po niej hihi

hehe co mu matka jakies dziwne rzezcy do buzi pchasz zamiast cyca, wyraźnie go to dziwactwo cieszylo :D a power konkretny :D a tak wogole to wyglada jakby pakowal na siłowni :D

na fotce z Twoim M. siedzi w nosidelku i sam tak stabilnie trzyma glowę?????? Szymkowi się buja jeszcze.

sam sam :))

lutka
mama2
czy wysylacie swoich m na spacery z dzieciaczkami?? a co do karmienia cycem to ja tez tak teraz mam ze pocoagnie dwa razy i odwaraca głowe w druga strone za sekunde wraca do cyca pociagnie dwa razy i odwraca tak sie bawi a mleko tryska na wszystkie strony wkurz mnie to ale to przez ciekawosc swiata

razem chodzimy, samego go nie puszczam bo jak juz jest w domu to chce spedzic z nim jak najwięcej czasu.

My też chodzimy razem na spacery :Śmiech::Śmiech:

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

mama2
lutka
mama2
YouTube - Obraz 939

a to jak maksio probuje herbatki i jakiego powera ma po niej hihi

hehe co mu matka jakies dziwne rzezcy do buzi pchasz zamiast cyca, wyraźnie go to dziwactwo cieszylo :D a power konkretny :D a tak wogole to wyglada jakby pakowal na siłowni :D

na fotce z Twoim M. siedzi w nosidelku i sam tak stabilnie trzyma glowę?????? Szymkowi się buja jeszcze.

sam sam :))
Ale sliczny smieszek z niego!!! Normalnie sobie z butli jaja robi. A pedaluje jak moj., tylko szybciej tymi nozkami przebiera. Ma speeda, he, he!

lutka
jola22
Ewciaa
witam

ja tak szybko nadrobiłam zaległości bo starszne z was gaduły i zeszło by mi chyba do jutra

póżniej jeszcze wpadne bo muszze zając się zuza bo się stęskniłam i musze sobie pospać w pierwszy dzień wróciliśmy o 4 a dziś o 3 w nocy i padam na twarz

a to zdięcie z wczoraj

Ewcia ty naprawdę nie powinnaś narzekać na swój wygląd........bo wyglądasz super.
A M to przystojny gość......ja bardzo lubię wysokich mężczyzn - mój M ma 190 cm wzrostu a ja 160 - taki kurdupel ze mnie.

a'propo wzrostu: poszłam wczoraj do spozywczego kupic mlodemu mleko, leżalo nad lodowką. WIęc mówię;

przepraszam móglby mi ktos pomoc bo nie isegne po mleko (sama mam 161), a tu wychodzi sprzedawczyni o wzroście około 150 i mi je podała :lup: bez taboretu.

Lutka a jak ona to zrobiła???

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

jola22
lutka
jola22

Lutka a jak ona to zrobiła???

stanęła na paluszkach i po kawałeczku przysuwała do siebie, a je leniwiec jeden stwierdzilam ze nie chce mi się stawać na palcach i naciągać :lup: normalnie głupio mi sie zrobilo:D

gizmiatko
gunia43
jola22

Gunia nie obraz się ale głupia cipa z twojej koleżanki........biedny Maksik.
Witam sie poniedzialkowo :-)

Jola22 - tak w ogole to ona jest bardzo fajna, ale wczoraj to sie wkurzylam. Na szczescie Maksio po spacere z tata doszedl do siebie i byl radosny az do konca dnia, kiedy usnal.
No i mam nadzieje, ze przez takie glupie zachowanie nie bedzie mialo dziecko teraz do niej urazu. Nastepnym razem jak ja zobaczy to sie nie zdziwie jak sei rozryczy na sam widok, he, he!!!
To be able to post links or images your post count must be 20 or greater. You currently have 18 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

dziewcyzny cos takiego mi sie pojawialo i nie umiem odpowiadac na forum !

chyba z dobre 5 minut probowalam wysac wiadomosc ! a najgorsze jest to ze angielskiego nie znam bo ja tylko pa ruski ! grrr

acha co do kawąłów a jaka jest tesciowa na 102 ?

100 metrów od domu, i 2 metry pod ziemia :cheess:

ha ha dobre!!!
Ja mieszkam z teściową z ty że ona na dole ja na górze i mamy wszystko osobno,chodzi mi i osobną łazienkę i kuchnie.Mam osobne wejście do domku i jest ok.Dużo mi pomogła jak urodził się Filip bo ja przez 2 tyg nie mogła dojść do siebie,albo gorączka krwotoki z nosa to jeszcze miałam straszne hemoroidy!!!Tak więc pomoc mam zawsze po ręką a teściowa jest taka że mie nachodzi nas bez potrzeby a dobrych rad mi już przestała udzielać bo wie że i tak po swojemu zrobie!W sumie ja nie nażekam na teściową a co do teścia to ZŁOTY CZŁOWIEK,czasami aż przesadnie dobry!aż mnie mdli!

gizmiatko
gunia43
gizmiatko
mam nadzieje ze uda mi sie wkleic foty ;] hyht oto nasz krasnal, chicalam wleic zdjecia jak byl zara zpo urodzeniu ale to zadna przyjemnosc ogladac takie 7 nieszczęśc na raz !

Jakie malenstwo.Talent do fotek to ktos tu ma :-) Sliczne.

ojj talentu to ja nie mam, podpatruje zdjecia na necie i cykam małemu, zeby miec fajna pamiątke:] dziekuje ze zdjecia sie podobuja:36_3_13:

śliczne maleństwo tylko CAŁOWAĆ CAŁOWAĆ CAŁOWAĆ!!!!

lutka
jola22
Ewciaa
witam

a to zdięcie z wczoraj

Mala ale zwinna :sofunny::sofunny::sofunny:

ewciaa
witam

a to zdięcie z wczoraj

ładnie wyglądacie!

jola22
lutka
Wiki20pl
Mój brudasek podczas jedzenia gerberka - marcheweczki i podczas kąpieli

hihi ale brudas :) a jaka dumna siedzi w wannie, cudny pulpecik.

To tylko ja pół wanny wody leje??

Lutka ja też leję duuuuużo wody - nie jesteś sama.:wanna1:
I ja tez duzo. Moje dziecko znow dzisiaj prawie sie rozplakalo w kapieli. Ledwo zdazylam glowe umyc. Coz teraz przynajmniej po nie placze. Tak mu sie zmienilo, zeby nudno nie bylo. Generalnie nawet to i lepiej.

ewciaa
lutka
ewciaa

lutka musiałam pokombinować żeby mieć taki biust, za mały biustonosz i już :)

spryciula :d ale z pustego to i salomon nie naleje więc z brakiem cyca się zupelnie nie zgadzam :)

ja z takim dekoldem i tak niezabardzo się czułam...nie lubie mieć cycków na wieszchu ale taka była sukienka wiec co zrobić..cos pokazać trzebabyło

taki atut ukryć to grzech!!!