Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Gunia zdjecia z cycem boskie ale sie maks przyssał:)))
Jola22 nie moge sie nadziwic nad ogromnym podobienstwem twojej coreczki do ciebie , zywcem skora z ciebie sciagnieta, i jak ładnie glowke trzyma

Isabela ale slodko spi Mia , ona lubi byc tak otulona??

Jola30 jak ptaszek??

Mama2cor ty jestes widocznie za dobrym czlowiekiem bo tylko do takich przyczepiaja sie co chwile problemy , wiesz "jak sie ma miekkie serce to trzeba miec twarda dupe"

yoooo, jak mala muzulmanka ;) ale tylko gora, lubi miec buze otulona, jak zasypia to sie wkurza, ze ma nieotulana twarz, tylko przysuniesz jej do buzi i uszka pieluszke i juz robi odjazd :) Kiedys sie dziwilam, ze kobity zakladaja dzieciom pieluchy na twarz poki nie urdodzilam bobasa, ktory kocha byc opuckany :) tylko pilnuje by miala buzie odkryta bo najchetniej to by sie cala przykryla :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Witam się wtorkowo :)

Jola30 pewnie też bym wzięla tego ptaszka. A tak nawiasem powiedziawszy z ciebie to chyba taka ornitolożka bo juz trzeci w domu :D
O której Nikus się obudził??? Bo Mlodego wziełam o 4 na karmienie, bo juz się wiercił i stękal, choc miał zamkniete oczy. Czujecie, od 19 do 4 rano nie jadł tylko spał na brzuchu.

Jola22 ale Julcia ma super wloski, już widac ze bedą gęste - po mamuni :) i tak cudnie sie usmiecha, a filmik boski, pewnie zerżnę pomysl i niedługo w wolnej chwili sama taki pyknę.

Gunia
jak to dobrze miec sporego cycocha, kladziesz się na boku i Młody wcina równo. Gdybym ja karmila piersią to w takiej pozycji cyc by mi całkiem sie schował. Slicznie wyglądacie razem :)

Ewciaa hehe Ty nie czekaj na męża tylko sama sobie kupuj piwko :D a co, odbij sobie te 1,5 miesiąca wiszenia Zuzi na cycu :D

Isabela arabka pierwsza klasa, sliczniutka księżniczka.

No to tyle chyba, ide myć dziure po kiblu, Misiek wymienia i smrod w całym domu, nie wspomnę o nerwach jakie to ze soba niesie, bo z Miśka żadna zlota raczka :/

lutka

Jola30 pewnie też bym wzięla tego ptaszka. A tak nawiasem powiedziawszy z ciebie to chyba taka ornitolożka bo juz trzeci w domu :D
O której Nikus się obudził??? Bo Mlodego wziełam o 4 na karmienie, bo juz się wiercił i stękal, choc miał zamkniete oczy. Czujecie, od 19 do 4 rano nie jadł tylko spał na brzuchu.

Jola22 ale Julcia ma super wloski, już widac ze bedą gęste - po mamuni :) i tak cudnie sie usmiecha, a filmik boski, pewnie zerżnę pomysl i niedługo w wolnej chwili sama taki pyknę.

Gunia
jak to dobrze miec sporego cycocha, kladziesz się na boku i Młody wcina równo. Gdybym ja karmila piersią to w takiej pozycji cyc by mi całkiem sie schował. Slicznie wyglądacie razem :)

Ewciaa hehe Ty nie czekaj na męża tylko sama sobie kupuj piwko :D a co, odbij sobie te 1,5 miesiąca wiszenia Zuzi na cycu :D

No to tyle chyba, ide myć dziure po kiblu, Misiek wymienia i smrod w całym domu, nie wspomnę o nerwach jakie to ze soba niesie, bo z Miśka żadna zlota raczka :/
Lutka - przynajmniej raz w zyciu sie ciesze, ze mam duze cycki.

lutka

Gunia

nie balas sie jak spal na brzuchu??

trochę się bałam, wiec spałam czujnie, ale co się obudzilam to łebek miał w drugą stronę odwrócony. Ostatnio co go kladłam na brzuchu to się darł, a wczoraj spal jak zabity i do tego dziś jest w świetnym nastroju. JUz 40 min sam do siebie gada w łożeczku.

Witam
Weszlam na chwile bo no coz tyly mam ze wszystkim maly obudzil mi sie o 1 zjadl a pozniej 3 i nie spal do 11 taka jestem zla bo ja juz nie mam sily :ice_ski:
M. zabral go do 2 pokoju i tam probowal go uspac i ech co to za spanie wogule nie spalm teraz pad jak kawka po 60ml.
W nocy nawet nie chiala jesc.
Ptaszek osral cala lazienke skrzeczal w nocy i skrzydko mu sie naprawilo polecila o 11 dalam mu wody chlebka i jajko :10_4_6:
I juz slysze jak cos tam Niki marudzi ale jestem padnieta.
Spal w lozeczku do pierwszej ale potem nie chcila za chiny sam lezec i mamrotl doszlismy do wniosku ze nie moze kupy zrobic i dalam mu czopek pierwszy raz i zasnal teraz jak juz zrobil ja juz glupia jestem na to dziecko.
JOLA22 filmik rewelacyjny :36_2_25:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Ewciaa
czy Wasze dzieci też tak spią ???
zuza uspia mi przy butelce daje ja do odbicia póżniej troszke polulam na rekach i śpi odkładam na łóżko a ona już wyspana i tak w kółko....dziś jeszcze nie spała wogóle tylko jakieś 5 minutowe zamykanie oczu i tyle

tak ja tak mialam z maksem bardzo czesto , teraz juz rzadziej , cycek on sie napil zasypial odkladalam go i jeszcze nie zdarzylam zniknac za rogiem a juz sie budzil, wiec znow bralam na rece i cyc on zasypial odkladalam i \budzil sie po 2 minutach i tak pol dnia potrafil